11

френс-полис

преди 11 години

тоя явно е кандидат дюнержия,но явно е нямал пари 4овека та решил да си вземе,по кротко мом4е,сега ще видиш,кон боб яде ли.

10

Анонимен

преди 11 години

Въоръжен взе заложници в банка в ТулузаБарикадиралият се мъж твърди, че е член на Ал Кайда20 юни 2012 16:17 Към 16.20 френската полиция съобщи, че един от заложниците е освободен.Публикувате в 16:17, съобщавате за действия във Франция от 16:20Абе вие да не живеете в бъдещето? Или новините ви ги казва кристалната топка? Хахаха П.П. САШО е в действие явно :)))

9

Брайвик

преди 11 години

Сър Брайвик се оказа прав -Европа бързо отива в ръцете на исляма!Нека това не го позволим да се случи!

8

Един млад Българин

преди 11 години

Нека после, тези които ми говорят за уредената западна Европа да се замислят как след 20 години децата и внуците им ще израстват сред араби, *** и пакистанци. И не, че имам нещо против тях или съм расист, но масата от хората емигриращи от тези хора са пълна ***. И към тях може да прибавите българските и румънските ***, които са заляли западна европа.

7

Анонимен

преди 11 години

Европа се напълни с такива "мъченици", които тепърва ще си развяват "исляма" наляво и надясно. И тепърва ще берем ядове с тези хора, жертващи се в името на "Аллах".

6

Анонимен

преди 11 години

Франция е пълна с мюслеми като тоя дивак , просто си нямат идея какво ги чака франсетата. Когато започнат подобни изпълнения групово , по 5-10-15-20 човека нещата ще станат мноооого сериозни.

5

Анонимен

преди 11 години

Точно...наистина прилича на Попово - но и *** каручки липсват.

4

Анонимен

преди 11 години

Как ми се дояде дюнерче като чета коментарите мммммммм ... с месце, картофки, доматче, зеленце, чесновото сосче сссссссссссссссссссссссссссс :p

3

Бойко

преди 11 години

Във Франция нямат ли дюнерджийници ??? Тук на всеки ъгъл има и нямаме проблеми с тероризъма !

2

Василий Зайцев

преди 11 години

Айде, да идват снайперистите !

1

Уркото

преди 11 години

Кой знае какъв изперкал червен шумкар е тоя, дето още си ляга и се буди с мисълта да громи гнилия капитализъм.