157

KRETEN V KRET. DUR=

преди 11 години

МУРГИНА , МУРГИНА *** *** ДА ТЕ ДРШЛЯВИ.КРАДЛИВИ УПРАВНИЦИ, БЕДНА ДЪРЖАВАСКАПАН НАРОД!КОЛКО ВИ ТРЯБВА БЕ КЪРЛЕЖИ ? ИМА ЕДНА: стръвно дупе , кръв *** ! Дано и да не ви спре!

156

Анонимен

преди 11 години

кой може да се учуди от резултата.разделиха си паричките и какво? и вълка сит и агнето цяло?????????ако беше човек от народа ехе........ще гние в затвора

155

pantudi

преди 11 години

Само Хан Крум ще ни оправи ...

154

ha ha

преди 11 години

без коментар

153

Анонимен

преди 11 години

"Независимия" и "некорумпиран" български съд отново постанови присъда "по собствено убеждение". За българския съд или доказателствата са недостатъчни, или напълни ги пренебрегват....мога да посоча дело решено от СГС, при което решението е мотивирано на несъществуващо доказателство, а ВКС/ съдия Митова/ отказа да допусне делото до касационен контрол, а в мотивите се позовава на същото несъществуващо доказателство....Питам се, колко ли са получили "некорумпираните" съдийки за тези решения?

152

Анонимен

преди 11 години

ixaaaa ama kak samo sa krali profesionalno posle da nqma dokazatelstva sreshtu tqh , ako si bqha vurshili i rabotata taka profesionalno ...............

151

anonimen

преди 11 години

A sega da i izplatiat obezstetenie za pricinenoto bezpokoistvie

150

Честен гражданин

преди 11 години

Защо са ме възпитавали да не крада,да не съм престъпник.В тая държава само абдалите са бедни и честни.........

149

Анонимен

преди 11 години

В момента гледам новини ,където Цветанов похвали СГС ,че осъдил Брендо да бъде експулсиран в Италия! В същото време САС ОТМЕНЯ присъдата на Мургина!!! ЦЕЦООО, нещо да кажеш?! ЦИРК ,ЦИИИРК ОТСЯКЪДЕ!!! Е БАСИ СЪДА ,Е БАСИ НЕЗАВИСИМОСТА ,Е БАСИ ДЪРЖАВАТА!!!

148

Оня списък...

преди 11 години

Списъка се разширява ли,разширява...Мургина-оправдана,Ковачки-оправданВальо Топлото-оправданКалинката-оправданаМасларката-оправданаИ т.н. и т.н. и т.н....Това е всичко друго но не и държава!!!

147

Лелеее !!

преди 11 години

Лелеее , каква новина ! Не може да бъде !! Това нещо тук не може да се случи . Трудно ми е да повярвам , че в нашата правова държава това се случва ! Може би някой ще си подаде оставката заради този "грандиозен скандал" ... Уф , чакайте , че аз пиша от Финландия .. объркал съм се :)))

146

Жорж

преди 11 години

Спомням си ,че този състав на НО на САС: Митева, Валя Рушанова и Михова (вместо Ал.Трифонов)- Михова беше докладващ - не допусна миналата година досъдебното производство на Килърите до съд: ами били невинни ,лелините, никакви престъпления не са извършвали, камо ли пък убийства. Добре,че се хвана окръжната прокурорка на Шумен, та ги обвини и сетне ШОС ги пое ... Разкриха се сума ти престъпления и убийства отгоре на това; като цяло процесът е доста шумен.Няма да забравя как адвокатите на един от обвиняемите драпаше с нокти и зъби делото да се гледа не в Шумен, а от СГС ( и сетне, разбира се - в САС). Очевидно беше харесал как отсъждат посочените съдийки, човекът... В същия ден същият състав от НО на САС оправда и групата "Всичко коз" за далавери с ДДС. Така че не прехвърляйте всичко на незнаещите и неразбиращите: мисля,че процесът Мургина тепърва ще има развитие. Доколкото си спомням, В.Рушанова участвуваше в състав, разгледал жалбата на един от пироманите, обвиенн в палеж на колите на двама съседи. Оправдаха го - било сирак момчето, но сетне го окаушиха за палеж на друга кола.

145

SP

преди 11 години

Всички са невинни, с изключение на бедния народ, който пък от своя страна е винаги НАКАЗАН!

144

Здравей!

преди 11 години

Здравей измиращ народе, напускащите родината те поздравяват!

143

Българан

преди 11 години

Вальо Топлото оправдан, Мургина оправдана, Николай Цонев оправдан, Маргините оправдани...все "успехи" на Бойковото правителство в борбата му са корупцията!

142

до 156

преди 11 години

Ти колко съдии и прокурори познаваш с такива влогове? Или само така си предполагаш, като четеш вестници и гледаш телевизия?

141

богат/беден

преди 11 години

Невинна и по-бедна..Михаил Константинов от ЦИК каза в прав текст:"Спомняте ли си ,че имаше една дискета с имената на български милионери ,които имат сметки в швейцарски банки ,немските власти/служби уж щяха да я предоставят на българските власти по съответния ред до 2/3 месеца и...край,минаха повече от 2 год.но никой не повдига повече въпроса,защо?..защото как един съдия ще обясни ,че има на влог 32 млн. евро,5 млн.долара и 3 млн.паунда..прокурори и адвокати също"...Е!?

140

ПРЕСТЪПНИЦА

преди 11 години

БГ Е РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ТЕ СА НА ПОЧИТ И СМЕ ПЪРВЕНЦИ ПО ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ,ТО НЕ БЕ МАСЛАРКА И БЕЗБРОЙ ЧЕРЕНИ *** И СЕГА СИНИ,ЖЪЛТИ МАГИСТРАТИ.

139

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите и ви се чудя . Защо толкова злобеете срещу жената ? Щом съда я е оправдал, значи е невинна и точка. Според мен тя е набедена и оклеветена от оня *** яне янев. В крайна сметка замислете се в какво беше обвинена - пълна глупост . Решението на съда е нормално и очаквано .

138

Анонимен

преди 11 години

и Вальо Топлото невинен, вие за Мургина се чудите...схемата е - шумни арести, шумни дела, привидно яки присъди, после тихо плащане и тихичко пускане, оправдаване, оневиняванесамо не разбирам, защо нашите си мислят, че ЕС спи и не вижда и продължението на шумните акции....докога ще я чакаме тая реформа на съдебната система? май само един Григор Стоичков лежа ефективно, той излезе най-големият престъпник в последните 23 години...