196

До "ТАНГРА"

преди 11 години

Тангра, Тангра, защо срамиш божеството. Да си чул нещо за конфликт на интереси? Тези с безплатните карти как ще санкционират нарушенията на благодетелите си? Законът за горите е доказателство за лобизъм в тяхна полза.

195

SOFIA

преди 11 години

НЕ ПИПАЙТЕ ВИТОША, ВАШТА ... *** АЛЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ И ТУТИ КВАНТИ БЕЗГРАМОТНИЦИ. МАЛКО ЛИ СА ВИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ АЛЧНОСТТА НЕЧОВЕШКА. ПРЕД ТРУСОВЕТЕ ОБАЧЕ ВСИЧКИ СA РАВНИ НЯМА ПРИВИЛЕГИИ, ДОРИ И В 5-ТЕ НИВА СОФИЯНСКИ И ДРУГИ МАЗЕТА, ДОРИ Е ПО-ЗЛЕ

194

Вече няма овци

преди 11 години

Аpe стига вопли за безработицата и хляба на децата. Видяхме на екрана огромния като каца с вмирисано зeлe тумбак на един гладен, дигнал плакат за хляба и ни стана ясна каузата. Kакво работеха по-рано тия, безработните? Къде им са заводите? Kолко души ще обслужват лифтовете 20-30? А колко туристи ще дойдат в забутаното Банско? По-добре да идват на чист въздух, отколкото за 1-2 месеца в изкорубена от просеки природа. *** късогледци и наши ДРУЖКИ-БАНДЮЖКИ, които перат пари.

193

Анонимен

преди 11 години

няма и да има, както е тръгнало...ни по черноморието, ни из планините, окепазиха всичко почти, да не са луди хората да плащат за да видят как сме си разсипали сами природата

192

Софиянец до 236

преди 11 години

Имаме си и истинска гора - Витоша! Там съм карал ски още преди в банско да чуете тази дума "ски"! Там съм се возил на лифт когато в Банско още сигурно не сте се возили на автомобил! И ако не беше вашия патрон, благодетел и феодал Цеко Минев, истинските софиянци още щяхме да си караме ски на Витоша "в обедната почивка", както правим от десетилетия!Хората в София протестират срещу плановете на Цеко Минев да лапне и нашата Витоша! В банско си е.... .....а, на мен лично не ми пука!

191

СПЕЦИАЛНО до 236

преди 11 години

Мишленце, аз съм софиянец, но когато съм се родил, София е била 400 хил. Сега е милион и половина и всичките са навлеци от прованса!! Всеки ден се чудя къде да паркирам, като на паркинга прад блока ми, точно пред входа, от понеделник до петък задължително от ранни зори заема позиция един пасат с благоевградска регистрация! В съседния апартамент отглеждаме доста шумна студенъка от Разлог, а на друг комшия жена му е от Банско!С всеки нов парламент нова порция провинция пристига и остава завинаги!

190

ANTONIM

преди 11 години

Депутатите от ГЕРБ (Емил Димитров и сие) - организатори на контра-митинга нямат място в парламента, тъй като докарвайки хора от Банско, Разлог и другите места, чиито проекти са в Националните паркове и не се засягат от закона за горите, доказаха че не са наясно какви закони приемат. Оказа се, че законът засяга единствено Витоша и е 100% лобистки - писан за 1 офзоркаджия. ПОЗОР !!!!!!!!!!!

189

tangra

преди 11 години

Абе анонимниа политик, ти откъде падаш незнам. Навсякъде където има курорти има такива привилегии. Примерно не знаеш ли, че в Банско ДО МИНАЛАТА година, всички общински съветници и полицаи и пожарникари имаха безплатна карта за сезона? В Добринище знаеш ли, че всички деца ползват лифта безплатно ? Това е нормално, че защо правителството да не ползва безплатна карта ? Незнам какво ви учудва толкова, голям проблем го изкарахте. На запад е същото как всички дипломати имат привилегии.

188

Анонимен

преди 11 години

Това са организирани служители на горските стопанства от много региони на БГ, специално ги извозваха с автобуси!!!

187

Гости нема!

преди 11 години

Преди 5-6 г. по същия начин ревяха за гости и хотелиерите край морето - никакви дюни, треви, чайки и подобни простотии, искат хотели, гости и пари. Там хотелите са балкон срещу балкон, отдолу 2 ресторанта. Сега в "Слънчев бряг" се сетиха за "Шшшшт!", щото гостите им, освен да харчат пари, искат и да спят. И догодина няма да повторят. Мм!

186

Анонимен

преди 11 години

Всичко сме си заслужили, защото сме овце!

185

Casper

преди 11 години

така, логично разсъждаваме. Гледах новини - интервюирани открито споделяха че не са много наясно защо са насред София, *** така трЕбвало. Бедни и ощетени - някой има ли идея, колко струва да докараш снегорин от планината до центъра на София??? Относно вида на тази странна *** - смятам че кометарите са излишни. Прави ли ви впечатление "засилената полицайска охрана" на "протеста"? Какви изводи можем да направим - Някой (!) е заплатил за това, а друг е осигурил идеални условия и гласност. Кой ли?

184

tangra

преди 11 години

Много сте зле ама много. Вие сте *** софиянци дето освен да се врете по дупките си апартаменти и да сте много умни друго не знаете. Вашата гора е Южния парк имате си гора. Пирин си е на пиринци, гледайте си вашето и хич не ни трябват такива скотове като вас да ни идват на гости в къщите, ама сте плъзнали като *** *** и само не може да се нахвалите колко хубаво било, ми хубаво е не е като овчата ви купел и тостой.

183

Анонимен

преди 11 години

Ще си мечтаете за "гости", държите се с българите като с ***, качеството на услугите е на светлинни години от съседните курорти и накрая и цената по - голяма от на съседните страни. Некви *** да ми се правят на бизнесмени и да искат само да дерат кожа, ако пък им кажеш че си недоволен ти се репчат,зъбат и се стига до заплахи и гонене ето това са 99% от тия селяци дето си мислят че предлагат куротни услуги. Е нема как стойте си гладни и цъкайте със зъби, ако искате кинти бегайте да садите

182

Уорлик

преди 11 години

Кога ще организирате шествие за моето изпращане? Толкова години труд положих тук за просперитета на държавата Ви! Привлякох стотици милиарди инвестиции, вдигнах жизнения Ви стандарт в пъти! При следващата мисия на НАСА в открития космос съм се договорил българин да участва в мисията! България ще е основен доставчик на храни за армията на САЩ в Афганистан през следващите три години! Договорът е на стойност над 1 млрд. долара! Премахнах визите! И всичко това постигнах само за 3 години! Не заслужавам ли да ме изпратите подобаващо?

181

Анонимен

преди 11 години

Гости няма да има, защото прекалихте с алчността си, застроихте всеки свободен кв.метър, също като на морето, а не заради закона за горите. Направете си курортните селища луксозни, чисти, излъскани, уредени, с всякакви удобства и услуги, с любезен и усмихнат обслужващ персонал. Тогава ще идват богатите туристи, а вие искате с трици маймуни да ловите, така не става!

180

Леле

преди 11 години

Това стана като протестите скалъпени от *** в Русия, май тезата, че като в Русия пръднат в България се *** е още вярна... Бай *** е правителството в сянка се пееше в една песен, ми май си е така! Цоцат от държавата, гласуват по нареждане, свикват ги за митинги без да ги интересува за какво иде реч. аТ е тук!

179

рапан

преди 11 години

Както е казала женицата: "те идват хората заради ските зимата". Значи и без този закон туристите имат причини да ги посещават, когато е сезона, естествено. Щот пък на морето е обратното. Е, какво да правим сега, като туристите не ходят на плаж през зимата и на ски през лятото?! Някакъв закон ли да измислим?

178

Радо

преди 11 години

Василев, Василев ходи се прегледай някъде и после говори за хората ..... Със същия успех може да се каже примерно : " На единия протест са разумни, улегнали и интелигентни хора от цялата страна , а на другия пропаднали хейтърчета, наркомани и хулигани избягали от училище , за да вземат някой лев от другите олигарси..." Направи си извода сам .....Гарантирано от БСП, ГЕРБ,ДПС и който си искаш още ....

177

Анонимен

преди 11 години

Всичките са *** верно!