7

Анонимен

преди 11 години

neznam ama moite obuvki nesa po evtini ot 100 evro

6

Кари Брадшоу

преди 11 години

Към 4. Истината е, че като чета разсъжденията Ви, Вие и 4 000 лв. да получавате пак няма да си купите скъпи и с "финтифлюшки". За мене жена, която не е в състояние да се отказва цял месец от обяда си, за да притежава чифт скъпи и модерни обувки е нещо сбъркана. Няма такава жена!....

5

СулЬо

преди 11 години

В краката лъснат, в главата блъснат.Р.Ралин

4

Уорлик

преди 11 години

Приятелките ми носят 13-сантиметрови токове. Освен това се разхождат около пилон. Това какво означава?

3

istinata

преди 11 години

Хората на нашето ниво, които вземат 400 лв. и по-малко заплата, гледам да са ни ЧИСТИ и лъснати обувките! Обувките си гледам както гледам ръцете, лицето си- мия внимателно подметките, подсушавам ги, лъскам ги, като са мокри внимателно ги суша с вестници, защото зная, че пари НЯМА за нови, а трябва да съм СПРЕТНАТА!Така съм научила и деца, и внуци!И баба знае да купува скъпи обувки, с финтифлюшки, НО за КАКВО???

2

Гламурино

преди 11 години

"Изследователите констатират, че хората, които са по-склонни да изпадат в депресивни състояния често носят нови и добре поддържани обувки."'Ба' ги в изследователите,аз се депресирам,че нямам " нови и добре поддържани обувки."

1

ha ha

преди 11 години

пълни глупости, и ако не са в определено емоционално състояние ходят боси, така ли? всеки носи каквото му е удобно, може да си го позволи и му харесва.