7

Анонимен

преди 11 години

До Будист..ако се замислиш над кавичките които съм използвал, ще разбереш че иронизирам западните стандарти за "цивилизованост".Мен ако питаш ние имаме какво да учим от такива общества, не те от нас.

6

Анонимен

преди 11 години

5-ти...продължителността на живота НЕ е мерило за щастие. Щастието е въпрос на светоусещане и вярвай ми..такива хора и в момента на смъртта си ще са в по-спокойно и уравновесено състояние на духа, отколкото ти някога си изпитвал в "дълъгия си и цивилизаован" живот

5

Анонимен

преди 11 години

"през 2006 год., по време на глобално изследване, кралството е обявено за най-щастливата страна в Азия и 8 по щастие в света. След него в класацията се нареждат страни като САЩ, Люксембург и Япония."--------------Според уикипедия (List of countries by life expectancy) по продьжителност на живота на пьрво мястно е Япония, САЩ са на 20, а Люксембург на 31. Бутан а на 134 място едва със 65.4 години средна продьлвителност на живота. Пред Бутан дори нещастните рашки на 112 място и севернокорейците на 126 място.

4

GMC

преди 11 години

Имах късмета и щастието да видя тази страна с очите си.Толкова усмихнати и добронамерени хора не съм срещал на друго място (а не е да не съм обикалял).Постепенно обаче едни чичковци ще започнат да им обясняват колко трябва да се чувстват нещастни, защото нямат кола, мобилен телефон и т.н.Дано не съм прав...

3

Анонимен

преди 11 години

Щастливи са защото са будисти и защото духовността им е съхранена. Не е толкова трудно да си щастлив. Защо ние "цивилизованите" полагаме толкова усилия да бъдем нещастни ??

2

един

преди 11 години

на фона на тази природа , дори аз ще изглеждам невероятно ;)

1

аз

преди 11 години

наистина са невероятни!