71

Лъжци

преди 11 години

Само ден по-късно от ЕЦБ отговориха в прав текс на въпрос на Хоризонт за хвалбите на Дянков и се оказа както при съветите за депозитите на народа, че истината не е тази. От ЕЦБ бяха толерантни да кажат, че коментар върху само един критерий е "некоректен" и посочиха няколко проблема, които отдалечават България от Еврозоната - БНБ не е с необходимата степен на независимост, икономическите ни показатели не са устойчиви и най-вече има и други критерии .... дали не говорят за тоталитаризма ...

70

Barcelona ES

преди 11 години

Една от причините да не вървят нещата в България е сляпата вяра в мутрафонската ГЕРБ на голяма част от хората. Вместо да пишете глупости се разровете в интернет и намерете истината. Нито ЕС ще се разпадне, нито еврото ще отпадне като валута, напротив нещата за САЩ не са особено розови. Дянков провежда анти-европейска политика в полза на САЩ и България страда.

69

Факт

преди 11 години

Няма нито един пакт , в който България да евлезла навреме!Всичките се разпадат до година две след влизането й!Ако досега се съмнявах (5%) дали ще се разпадне еврозоната , то сега съм на 100% сигурна!!!:)

68

Б

преди 11 години

- За влизане в "Евро-зоната" - референдум!- А то и сега ни е добре в "Лев-ро зоната"!

67

Анонимен

преди 11 години

Испания като прие еврото цените скочиха двойно, в момента има над 20% официална безработица.България като приеме еврото (недай Боже!) на надгробната плоча на на балгария ще пише Балгярия 681 - годината когато прие еврото :)

66

Анонимен

преди 11 години

Лунапаркът на Бойко БорисовАлександър Симов 20. Юни 2012, брой 141 "В политиката съм 12-13 години на различни постове върху името ми не съм дал думичка да се каже и това ми е силата в политиката". Само за информация - този цитат не принадлежи на майка Тереза, защото тя имаше достатъчно разум да се посвети на хората, но без да стъпва в политиката. Автор на горната фраза не е и Далай Лама, чиито пиари по цялото земно кълбо го представят като свят, мъдър и добродушен човек. Цитатът в началото принадлежи на българския премиер Бойко Борисов. Той разстрелва с тези думи еколозите, които се бяха събрали в Министерския съвет преди два дни, за да започнат преговорите по Закона за горите. Вероятно Борисов живее в някаква алтернативна България от различно измерение. В другата България, която обитаваме ние, от първия ден в политиката около него се носят слухове и информации за минало тъмно като душата на десен финансов министър. Американското издание "Конгрешънъл куотърли" пък написа цяла статия за странната биография на Борисов, което, както и да го погледнете, веднага унищожава патоса на драматичното излияние, че силата в политиката на премиера е неговото име. Неговото име отдавна е така увъртяно в скандали, че е заприличало на въртележка в лунапарк. В деня, в който премиерът обяви за национално богатство своето име, стана известен един много интересен факт. Оказа се, че фирмата "Пампорово" АД, собственик на която е небезизвестната Цветелина Бориславова, е разпоредила депутати, министри и техните семейства да пътуват без пари с лифтове, влекове и други съоръжения. Една частна фирма може да си позволи да прави каквото иска, но подобна заповед веднага осветлява странни взаимоотношения власт - бизнес. Вероятно Бойко Борисов разчита с клетвите за чистото си име да скрие този факт, но след като властта и бизнесът са така преплетени, подозрението на хората на Орлов мост е съвсем логично, че кабинетът лобира за едрия бизнес и е готов да му подари природата за жълти стотинки. Пред голите факти клетвите за чисто име просто не важат. Всъщност логореята на Борисов е маска, която цели да скрие, че най-важните въпроси остават без отговор. В патетичната си тирада министър-председателят се оплаква, че от пет години е разделен с Цветелина Бориславова, но пък не обяснява откъде са тези топли чувства на нейната фирма към цялата власт и дори към семействата на нейните членове. От "Пампорово" обясняват, че властниците често идвали на инспекция и понеже е по служба, не трябва да плащат. Жалко и безпомощно - децата и внуците на същите властници и те ли инспектират, та се возят гратис? И нека Борисов да се сърди и разправя вълшебни приказки, но неговото име отдавна не е политически капитал. То се е превърнало единствено и само в разменна монета, в чек, който хората във властта осребряват постоянно. Започва се от лифтовете и се стига до калинките. Ако това е чистото име на Борисов - мерси! А лунапаркът междувременно продължава.

65

Анонимен

преди 11 години

Тва ще е последния пирон в ковчега на България /еврозоната/

64

испанеца

преди 11 години

Видела жабата че слагат подкови на коня ,и се наредила....Кво и вие ще искате помощ???? Еврото е добра работа *** да го печаташ...И що се натискате да си давате дупето бе,като само висшите ръководители ще си приравнят доходите със Европата????

63

Анонимен

преди 11 години

тОВА Е , ВСЕ ЕДНО ДА СИ КУПИШ ФАБРИКА НА 10.09.1944Г.!

62

Анонимен

преди 11 години

ВАВИЛОНСКАТА БЛУДНИЦА КАКТО Е ПИСАНО В БИБЛИЯТА ПАДНА ..ТЕЗИ *** ДЕТО ИЗМИСЛИХА ТОВА НЕДОНОСЧЕ ЕС ЗА ПО СИГУРНО ПОСТРОИХА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ПО МОДЕЛ НА КАРТИНАТА НА ВАВИЛОНСКАТА КУЛА И ПЛЬОСНАХА НА ВХОДА МОНУМЕНТА НА ВАВИЛОНСКАТА БЛУДНИЦАТА ЯХНАЛА ЗВЯРА (ЖЕНА ВЪЗСЕДНАЛА ЗЛАТНИЯ ЕВРЕЙСКИ ТЕЛЕЦ ) , АМА СЕ СВЪРШИ СЕ С ТЯХ ,БЪДЕЩЕТО ПРИНАДЛЕЖИ НА СВОБОДНИТЕ НЕЗАВИСИМИ НАРОДИ НА ЕВРОПА -ЕВРОПА НА НАЦИИТЕ,НА СОЦИАЛНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ НА МИРА И НА МОРАЛА В ПОЛИТИКАТА

61

Анонимен

преди 11 години

малоумно твърдение с една дума карат ни да се качваме на кораб който потъва без никакъв изглед да бъде спасен и тези които са наннего всячески се мъчат да го напуснат наш мутро Бойко точно обратното ,най страшно е на тоя свят да си пълен *** и зависим политик Бойко е и двете

60

SOIELEN

преди 11 години

как ще фалира Европа бе бабо пено ,вместо да се плюем трябва да се обеденим както България и др страни от континента като ЕВРОПЕЙСКИ НАРОД ,срещу сили като САЩ , Китаи , Русия и да спрем да мислим като бай ганио ,но на дали ще е възможно скоро време това !!!

59

karabuzoklis

преди 11 години

vsichkatanie vtasala samo evrozonat be glopaci nerazbraxteli che evropeskia saioz i evrozonate sa za zarobvaneto na narodite s tazi cel se pravi vsichko............CHESTITO VI EVRO V GA.....ZA

58

обективен

преди 11 години

Европа не може да фалира, само кокошите умове могат да лежат на тази пропаганда, изобщо "фалирането" на държавите е донякъде дори оздравителен процес, русия фалира за последно преди около 15 години, китай също е имал многократни фалити. Не показвайте така явно простотията си уважаеми таварищи.

57

Авропеец

преди 11 години

Така като гледам от заглавието, излиза че страните които са в Еврозоната не покриват критериите, тези които са отвън ги покриват. За чий ... ни е тогава тая зона ?

56

БАБА ПЕНА

преди 11 години

***! Европа фалира! Само слепеца не го вижда.Само затягане на колана и член в *** на населението.Зоната на *** банкери! Китай и Русия като не покриват изискванията на Еврозоната защо са кредитори на малоумната Еврозона? Време е Борисов да се вземе в ръце и да извади бухалката както в миналото и да строши капачките на Дянков,Барозу или някой друг *** покриващ незнайни изисквания.

55

...

преди 11 години

М тя евро зоната се разпада ние ше влизаме!!!??? Абе я си стойте на лева и не се чудете къде да се/си заврете еврозоната!

54

до 68

преди 11 години

"Защото така им харесва"...!

53

галактика

преди 11 години

Редица държави НЕ СА приели еврото, не вярвам да не са изпълнили критериите..... Кажете ЗАЩО ?!

52

Анонимен

преди 11 години

Влезе ли еврото в България ЩЕ ЯДЕМ СЕНО !