30

до селянин

преди 11 години

Прятел, че има полиция има, ама не дай си боже утре твоето детенце да изчезне ще видим каква песен ще пеш...До всечки други.. Има ли занчение какъв е етноса на "детето" засрамете се..

29

Анонимен

преди 11 години

Добре,че се е намерило живо и здраво детето.Вече е страшно направо. А дали ще стане престъпник или не, това времето ще покаже.

28

до 34

преди 11 години

приятел продай си клавиатурата! че те прави за смях.

27

Susi

преди 11 години

Абе 34, ти само първо отделение ли си завършил... какво ли? То бива неграмотност по форумите, ама твоята чак потриса. Направо се губи смисъла на казаното от теб...

26

Брайвик

преди 11 години

"Не *** не са престъпници,няма *** престъпност",ей че сте *** и прости ,вие българи ли сте бе,***!?Волен бил луд,онзи бил ***,незнам си кво,незнам си що ,а затова ще бъдем на такова дередже!Обединим ли се всички,проблеми няма да имаме,ама е ,чета коментарите,за *** всички реват,а то е намерено живо и здраво ,край някаква ливада!

25

Брайвик

преди 11 години

*** явно е тръгнало на лов за желязо с група батковци с каруците,или са отишли да бият някой беззащитен старец и да му оберат пенсията!

24

до дивия селянин

преди 11 години

Горнооряховски полицаи намериха 10-годишният Георги Юлиев Иванов жив и здрав в ливади покрай река Янтра, в района на Г. Оряховица. Момчето обяснило на полицаите, че е тръгнало да се прибира при близките си в кв. Бабенец".Тепърва криминалистите ще установяват къде е нощувало, защо е напуснало дома си и не се е обадило на близките си.По-рано беше съобщено, че момчето е напуснало дома си вчера и е в неизвестност.

23

Алов

преди 11 години

Ще го намерят ама друг път ! Те отдавна са го продали на части.

22

Анонимен

преди 11 години

Статията не е анкета на тема детето *** ли е или не.Дано да го намерят живо и здраво!До 34Мнението ти като цяло е смислено, но такива правописни грешки, такава потресаваща неграмотност, ужас!!

21

1234

преди 11 години

Срам и позор за хората които така мислят ,просто нямам думи дано да е добре детето.

20

Анонимен

преди 11 години

е по мръсно,долно,зависливо,непррезнателно,продажно,лицемерно и дволико племе от бъгарите няма ,него пиша просто дасе дразна със някои ,но това самата истина е не всички са такива но повечето са такива .

19

Анонимен

преди 11 години

ДО НЕНОРМАЛНИ ХОРА КОИТО ПИШАТ ТУК,КАК МОЖЕ ТАКАВА УМРАЗА ДА ИМАТЕ КЪМ ВАЩЕ САНАРОДНИЦИ ,МАИЧЕ ИМАТЕ ГОЛЯМ СТРАХ ДА НЕ СТАНЕТЕ УТРЕШНИЯД ДЕН КАПКА В МОРЕТО В СОПСТВЕНАТАСИ ДЪРЖАВА,ИМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО Е ДЕТЕТО ВАЖНОТО ДА Е ДОБРЕ ,НО ВИЕ ГОСПОДА ЩЕ НА МНОГО ГРЕШЕН ПЪТ СЪС МИСЛИТЕ............

18

Анонимен

преди 11 години

100 % чиста раса е момчето. Ако щете вярвайте!

17

ссссс

преди 11 години

слагайте минуса на 30 коемнтар, ***, слагайте!!!!!

16

.......

преди 11 години

Хора, вие не сте нормални, защо е цялата тази злоба към едно невинно детенце ????? Пожелавам ви същото да се случи и на вас! А дано скоро детето се намери, че и бабата ще е в голям стрес , ако не го намерят скоро :(

15

Анонимен

преди 11 години

милото детенце, дано се намери живо и здраво. Що се отнася до всички, които пишат глупости... вие деца не сте ли били, майки не сте ли имали... представете си само ужаса, който изживяват тези хорица... не ги мъчете и вие допълнително

14

Анонимен

преди 11 години

Това дете не е ***.

13

ккк

преди 11 години

Ако ромчетата не живееха в мизерия и не бяха толкова уязвими, педофилите нямаше да подбират, щяха да посегнат и на нашите деца. В тези случаи се обединете срещу тези ***, а не срещу ***. Ромски или наши, те посягат на деца! Дано не му се е случило нещо гадно.

12

bai mango

преди 11 години

xora dokade 6te stigne BALGARIQ sas takava omraza nezavisimo etnos cvqt religiq to e dete -AMI AKO BE6E VA6ETO DETE

11

Непознат

преди 11 години

Малко ли *** българи има,аааааа?Издирват 10 годишно дете ,вместо да ви е кофти "А ромче" ааа ***, е и ако беше вашето дете?