24

Анонимен

преди 12 години

Всичко се прави за пари, взели са пари да унищожат боеприпаси, продали са боеприпаси, взривили са остатъка за да си заличат следите и спестят труда по обезвреждането, и сега ще вземат още пари за да разчистят след кражбите и престъпленията си...

23

Анонимен

преди 12 години

Българска работа!

22

100

преди 12 години

Нали застрахователи правеха оглед на щетите, защо държавата ще разчиства с нашите пари? Да плаща виновния или застрахователя му.

21

ь

преди 12 години

Намалели са, защото поне половината хвръкнаха във въздуха още тогава...

20

ДЕДО ЙУХ

преди 12 години

А НЯКОЙ СЛУША ЛИ МИНИСТЪРА ВНИМАТЕЛНО?ВЧЕРА КАЗА, ЧЕ НА КУКАТА ОТ БЕРЕТА НЕ САМО ДОГОВОР СА МУ ДАЛИ АМИ И АВАНСОВО СА МУ ПРЕДПЛАТИЛИ.ЕЙ ТОВА СИ Е БИЗНЕС ПО ГЕРБЕРАСТКИ. ЕМ ДОГОВОР ЕМ КИНТИТЕ НАПРЕД. И АЗ ТАКА ИСКАМ ДА СЪМ ГЕРБЕЗАСТКИ БИЗНЕСМЕН.

19

Б

преди 12 години

"...По време на взривовете около Челопечене количеството беше 45 хил. тона, сега са значително намалели..."Не ви ли е срам г-н мистър за такова изказване???Ама то и вашият колега може да каже, че след поредното вдигане на "тока" и лекарствата, за оцелелите пенсионери ще бъдат вдигнати пенсиите, защото до ... са били ... хиляди, а сега са значително намалели!!!

18

Б

преди 12 години

"...Те обезвреждат приоритетно отломки от снаряди в нивите..."Г-да журналисти, отломките от снарядите са следствие на вече взривени или вече обезвредени боеприпаси! Какво да му обезвреждаш на едно парче "желязо"???Но както се вижда от другото в статията, министрите отново покриват виновните!И до кога бе г-да "властимащи"?500 хил. лева на гърба на данакпладците, а какво от виновните???И въобще - къде и кои са виновните...???

17

Цоце

преди 12 години

Естествено, че патъците, дето взимат по триста лева заплата ще излязат виновни. Собствениците никога не опират пешкирите.

16

Без коментар

преди 12 години

"Село Лозен"........................................

15

оДзверен

преди 12 години

Абе, Мучачо, като та гледам какво "мъжкарче" си, за бизнес явно само си чувал

14

АНОНИМЕН

преди 12 години

ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ ВЗЕМАТ ИНТЕРВЮ ОТ СОБСТВЕНИКА ЗА ДА ОБЯСНИ ДАЛИ СЕ СПАЗВА ТЕХНОЛОГИЯТА ПО ПОЧИСТВАНЕТО

13

Мучачо

преди 12 години

ко завиждати веее туй бизнеса е само за мъжкарчета ве

12

Гласоподавател

преди 12 години

Твърдо за "мда... а за 7 хил.лв. за разчистването на снега около Пирогов здравната министърка инсценира скандал". Е г-н Борисов и сега ли "не се усещате", че ви правят на голям балък - веднъж крадат по договор, после от продажбата на боеприпасите, сега пък и от "почистването", а военните бъхтят по нивите в тази жега и вършат работата /безплатно/ на тези, които ще гушнат 500 000. Пък после - тези в Пирогов за 7000 лв. на дръвника, прокурор и т.н., а другите като ...цеко минев и цв. бориславова...

11

Анонимен

преди 12 години

мда... а за 7 хил.лв. за разчистването на снега около Пирогов здравната министърка инсценира скандалвсичко пак опира до едни пари, кой да ги вземе

10

Анонимен

преди 12 години

Alo v tiq pari vlizali , i po4istvane na prezaervativi ot karnobatskite prostituki ?

9

Анонимен

преди 12 години

А защо държавата ще чисти с парите на данъкоплатеца.Частната фирма трябва да си изчисти, тя е виновника.Как няма да имат интерес Европа да ни унищожава боеприпасите, нали след това ще имат интерес и да ни продадат нови.

8

Анонимен

преди 12 години

Кой ще ги плаща?Сигурно няма да е "наш`та" фирма?!Е те така е с всичките приватизации, концесии и обществените поръчки! Който спечели - ГАРАНТИРА МУ СЕ САМО ПЕЧЕЛБАТА! Ако стане издънка - пари от бюджета! Пък после - нямало лоби-хоби и глоби! Има само няколко милиона(намаляващи) роби.Законите оправете, законитеееееееНе само "едни хора" да ЛОЧАТ от кацата с меда, а "брашненият чувал" да им бърше л*йната

7

Анонимен

преди 12 години

500 К ...доста ми се виждат за тази работа ...но след като казват ,ще се направя че им вярвам

6

Анонимен

преди 12 години

абе въртим едни пари

5

Джорамбо

преди 12 години

не трябва да се унищожват а да се пазят за тежки времена