121

Мила34

преди 12 години

Въобще не може да се говори за диктатура, който не е поискал, той не е получил, при съставянето на законите. Последно време ги създава не който трябва, а който протестира. Разбирам, че подобни протести водят до по интензивен диалог между гражданите и Правителстото, но природозащитнецети и един протест не могат да организират,откъде им дойде на ум, че могат да пишат закони. Време е да се чуе и мнението на тези, които ще са пряко засегнати от промените, хората от малките населени места, които разчитат на сезонната печалба.

120

до171

преди 12 години

Ти не можеш да се "възползваш" от подобен закон защото си бършеш *** с ветници.Целта на закона е да привлече инвеститори,български или чужди без значение.Важното е да инвестира пари,да създаде работни места и да печели от това,защото ако печели,ще има работни места ще плаща данъци,съответно държавата ще има повече пари за пенсии,образование и здравеопазване.Такава е политиката на всяка страна,да привлича средства от чужбина,защото ако ти влизат повече пари отколкото излизат навън,ще си по богат

119

aibou

преди 12 години

То е очевидно,че закона е за определени хора.Ако има някой във форума да се е облагодетелствал от съществуващите ски писти нека се обади.Тиквата ще ми разправя,че е за благото на страната,поне едно нещо да беше направил за благото на България,че човек да му повярва.Протести и пак протести,докато не дойдат млади и умни хора на власт БГ все ще е на този хал .

118

до168

преди 12 години

Знаеш ли,във всяка една държава има *** в управлението,ако ги хванеш в крачка,и ги осъдиш пред обществото е задължително за всяка управляваща партия.Сещам се за Емел Етем.Но има закон и той не позволява да се разследват бивши управляващи...кой и защо е приел подобен закон и в полза ли е на обществото.

117

какво

преди 12 години

Псевдоеколозите изтрезняха ,не помнят какво са искали на пияна глава.

116

restitut

преди 12 години

Преговорите имат резултат-премиер Борисов си призна, че толкова може. Само това да остнане от протестите-никак не е малко!

115

до 165

преди 12 години

С две думи чул си от някой,а той от друг,че еди кой си правил някакви далавери.Доказателство е когато Доган все милиони за проект "Цанков Камък",представи си колко са взели другите,за да ми дадат милион.Доказателство е когато Станишев подписваше заменките гори срещу земя на морето...и то пред цяла България и в последния ден преди да влезе новия закон забраняващ това,да ну се откачи ръката да подписва тези заменки...това са доказателства,другото което ти казваш е прах прах прах.

114

до 163

преди 12 години

Искам да дадеш примери и конкретни факти и имена,кой какво е откраднал и как се е възползвал от властта,защото от махленските селски клюкарки са несериозни.Нямаш такива факти,плямпаш като папагал и ти да си там в хора,барабар Петко с мъжете.

113

Анонимен

преди 12 години

Коя е Цветелина Найденова?

112

до 157

преди 12 години

Проблема е там,че ти приравняваш Борисов със Станишев и неговите престъпления.Казвам ти има управляващи,които мислят как България да се отлепи от дъното,но има и хора,които не искат тов ада се случи.И какво означава да обслужват нечии интереси.Условията в страната трябва да са такива,че един човек с много пари да желае да инвестира в България,и естествено от това страната ни печели.Ако си ходил в чужбина да видиш какви летни и зимни курорти имат,и това са го градили повече от 50г.

111

Ковачев

преди 12 години

Аз заставам с името си зад това което казвам. И показвам реали факти, неудобни за продажни "еколози".По времето на комунизъма само обвиняваха някого без да го познават!Не казвам че си дрогиран и не познаваш гората!Само питам - наивник ли си или си продажен?

110

до 150...Хм

преди 12 години

Някой от протестиращите поиска ли това обещание да се обвърже със закон.Никой.Аз искам да имаме и планина и море,но разбирам,че в България освен туризъм,няма друг отрасъл който да тегли икономиката.Имаме прекрасни географски дадености и това е нашият шанс да привличаме чужди пари.Няма да дойде инвеститор да направи Кремиковци или НХК до Плевен,защото подобни предприятия не са печеливши....Има много какво да дадем на зимния туризъм на света,както сега прави зала Арена Армеец за волейбола и спорта

109

бостаня

преди 12 години

КОРУПЦИЯ! Ето защо гласуваха закон в полза на собствениците на зимните курорти. Депутатите са продали народните интереси за по 950 лева сезонна карта за ски лифт. Срам и позор! Оиенталски манталитет - подкупност и безпринципност царуват в България. Трябва тази информация да стигне до европейските институции, че да не могат нашите лапачи да се измъкнат сухи отново.Ех Странджа, Странджа...гньетен си у кафявото око ти...

108

Анонимен

преди 12 години

BRAVO NA 139!ETO TOVA ESTRANDJATA DA NE SE IZLAGA POVECHE CHE OT GERB PO-KOMUNISTI NIAMA!NE KATO IDEOLOGIA,PROSTO SA EDNA KASTA!

107

бахча

преди 12 години

най-много са милионерите на БСП. Сред тях е и Цветелина Бориславова (1,6 млрд) и Цеко Минев. Те са си от БСП, милионери - крадци. Продължават да крадат и престъпни закони приемат за улеснение на кражбите им "десните демократи" от ГЕРБ. Я престанете вече с това БСП и анти-БСП. Едни и същи са всички политици в България, на едни и същи милионери слугуват и на всичкото отгоре - и грам въображение не проявиха, поне малко да сменят схемичките за крадене от народа и от българската природа.

106

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Чуваме непрекъснато позитанския вой - ГЕРБ откраднаха това, ГЕРБ откраднаха онова... - и какви аргументи представят дрОгарите - единствено тоя, че съдят по себе си...

105

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

За какво се бори българският газпромчик /еколог/:- Да се придържаме към руската тръба и да не копаеме за наши находища- Да осерем бургаския залив с руски нефт и да разкопаем Странджа планина- Да се набутаме с ръждив, допотопен руски "самовар" и да обречем две поколения на глад- Да изпреварят тръбата "Набуко" за сметка на руския "Южен поток"- Да няма туризъм, да няма икономика и просперитет в държавата - за да се върнем отново в прегръдките на руската мечка- Да се саботират всички полезни

104

Анонимен

преди 12 години

Не може гората да е писта. Не може пистите да са частни! Какво стана с Витоша през тази зима - мутрите не пуснаха лифтовете, не обработваха пистите, защото искаха да изнудват държавата в лицето на парламента и успяха.Но нека погледнем трезво - в Австрия и Швейцария има и писти и влекове и лифтове, но има и природа - зеленина, чистота, там мутрите са в затвора, а хората се радват на туризма. Не може някакъв си цеко да краде цялото банско, а Пампорово е на Цветелина, сега боят е за Витоша.

103

Набюдател

преди 12 години

Борисов каза,"за всяко отсечено дърво ще посадим 5 нови".Ако това не задоволява всеки един истински екоактивист,означава,че онези протестиращите и хал хабер си нямат защо блокират крастовищата.

102

Анонимен

преди 12 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е "ГОРНАТА ГРАНИЦА НА ГОРИТЕ "?ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНАТА ГОРНА ГРАНИЦА, КОЯТО СА ДОСТИГНАЛИ ГОРИТЕ СЪС СТОЛЕТИЯ.ТОВА Е НАЙ-КРЕХКАТА ЗОНА, СЪЗДАДЕНА ОТ ПРИРОДАТА.ВСЯКАКВИ ВМЕШАТЕЛСТВА ОТ СТРОИТЕЛСТВО СА НЕПОПРАВИМИ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ.КАРАКАЧАНИТЕ СА ПАЛИЛИ ГОРИТЕ В ГОРНАТА ГРАНИЦА, ЗА ДА ИМАТ НА СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО ТРЕВА ЗА ОВЦИТЕ СИ И ВРЕДИТЕ И ДО СЕГА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОПРАВЯТ.НЕ НА ЗАКОНА , УНИЩОЖАВАЩ ПРИРОДАТА И ОБОГАТЯВАЩ ЦЕКО, КОМПАНИЯ И ПРАВИТЕЛСТВО.