34

алекс

преди 12 години

Цялото племе е крадливо,всеки влачи всичко,което може да докопа!Разликата е във възможностите!

33

!!11

преди 12 години

ЕДИН БУШОН Е "ДАМАТА"!

32

АНОНИМЕН

преди 12 години

ПИРОГОВ Е ДЪРЖАВЕН НА ПЪПА НА СТОЛИЦАТА И СА КРАЛИ ЛЪГАЛИ ДО НАСИТА ,А КОИ ЩЕ ПРОВЕРЯВА/КАСОВИТЕ АПАРАТИ/ НА ЧАСТНИТЕ КАБИНЕТИ НАСЕЛЕНИ И ПРЕНАСЕЛЕНИ НАВСЯКЪДЕ...ТО КАКТО Е ТРЪГНАЛО В СКОРО ВРЕМЕ НЯМА ДА ИМ КОИ ДА ЛЕКУВАТ

31

аноним

преди 12 години

Тази млада жена.- министър или министърка въобще не е лекар! Но не отва е същественото- пределно ясно е,че и "Пирогов" се подготвя за приватизация. Тази дама е само на 32 години- не е възможно да има някаква солидна и сериозна практика по каквото и да е било. Ако е завършила университет на 24 години, тя има САМО 6 г трудов стаж. И Айнщайн не е бил Айнщайн 6 г след завършване на университет. Просто тя е проводник на една политика. Въпрос на избор!

30

селянин

преди 12 години

Тази лека жена на снимката лекар в какво направление е?

29

Уточнение

преди 12 години

За борда на държавния кораб говоря.

28

ФАШИСТ

преди 12 години

всички от "борда" зад БОРДА

27

пожелание

преди 12 години

qwer да го лекува д-р Атанасова.

26

qwer

преди 12 години

Ха ха колко са *** тези червени бе, била грозна,имала торбички и т.н.,ами тя нема да се явява на конкурс за красота бе ,друг казва за частната и клиника,а този с тази клиника дали знае къде се намира ? Да ви кажа нещо ДРУГАРИ ГЕРБ ще ви бият и на следващите избори,това е повече от сигурно и вие го знаете,защото сте един файтон античовеци заедно с овчарите от село и пенсиите които вече забравят да се изпикаят,а дали няма да забравят за кого да гласуват а ?

25

баси

преди 12 години

Тази кокошка май не е и лекар.Откъде толкова акъл.Научила е само таблицата за умножение.

24

Както обикновено

преди 12 години

И отново крадецът вика дръжте крадеца...

23

лекар

преди 12 години

Тая ***,вместо да ходи да копае царевицата на село е тръгнала на война с хора,които 100 живота да живее няма да ги стигне.

22

Бонев

преди 12 години

Само там ли?Или после и в други градове?

21

Трънъ

преди 12 години

Пак горките лекари не са посрещнали подобаващо едно от 240-те божества.Нямало е банкет и подлизурство,нямало е и кебапи!А сега да се научат следващите!

20

Анонимен

преди 12 години

Дегерберизация трябва... като денацификацията... И декомунизация също. Абе какво стана със закона за лустрацията?

19

SP

преди 12 години

Задължително трябва да се плащат здравните осигуровки, защото както се вижда здравеопазването е "недофинансирано"!!!!! И аз искам такова НЕДОФИНАНСИРАНЕ - 30 000 лева заплата!!!!!

18

Анонимен

преди 12 години

а какво стана с частната клиника на тази девойка? Има ли, няма ли... журналистите нещо не са заинтересувани особено

17

qwer

преди 12 години

Ей умник от пост 18 и като спасяват човешки животи,какво от това нали за това са се клели бе,да не са им давали дипломи на сила, да не са ги били по главите насила да учат медицина ? По твойта повече от просташка логика излиза,че - " давайте сега ще спасиме няколко и ще крадеме безнаказано"*** логика.Ами убитите от лекари пациенти,това да не спада към "подържане равновесието в приридата" български кретенино ?

16

sante_dog

преди 12 години

Нека има проверки и ако има нарушения да се накажат виновните и т.н. Но е несериозно да се сменя ръководството за 5400лв договор за опис на книги - колко книги, какви (ако са 2-3 хиляди книги специализирана медицинска литература е едно ако са 5 книжки с картинки си говорим за друго)! или има и други неща които не се казват, или си кадруват... Вярно това са пари от нашия джоб но с тях ли ще оправите здравната каса? 5400? даите нещо друго

15

Анонимен

преди 12 години

Не мисля че само в пирогов е така,в всички градове болниците правят големи нарушения.