55

Анонимен

преди 11 години

къде сте тия дето защитавахте ставийски, кажете сега и за този човек- той страда много, и да влезне в затвора какво ще се промени. този човек в плащал данъци, с които ставийски е тренирал и печелил медали. няма по-малко важен човек- не разбрахте ли. аршина трябва да е еднакъв

54

Анонимен

преди 11 години

a ставийски?!

53

....

преди 11 години

Да бе уволнение:))). Прокуратурата и съда са с имунитет приятелю. Впрочем затова престъпниците са навън. Понеже не съществува механизъм да се иска отговорност на тези хора за абсурдни присъди, прекратени и спрени дела от прокурори и т.н.

52

456

преди 11 години

До Анонимен 34Абе много странно ми звучиш !!Виновен е само съдът ..а да щото бил комунстически/не съм комунист и никога няма да бъда/Само аз ли го виждам или нещо ми се губи!!Властта от 3/три цели/години е в ПАРТИЯ ГЕРБ ..и все още някои друг е ВИНОВЕН!!Някой им назначил,,някой не им обърсал дупето!!То бива,то може ама това е селска арогантност и простотия!!И сега този пост ще го шкартират умните Сладури от dnes.bg/България .. първи коридор,,жълти гащички,,или жълто по гащичките!!

51

Анонимен

преди 11 години

подсъдимият заяви, че съжалява ... !!! ами пуснете го човечеца бе ..

50

anonimen

преди 11 години

Momentalno Disciplinarno uvolnenie za tazi Prokurorka

49

@@

преди 11 години

ДАНО ДА СЕ СЛУЧИ НА СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ.

48

кики

преди 11 години

Не си мислете,че само в България законодателството в такива случаи функционира по този начин.Почти навсякъде произшествия от този род,които се квалифицират като " неумишлени",се наказват с условни присъди и парични обезщетения.Лично аз съм присъствала на инцидент, когато възрастен човек на около 70 години се опита да премини 3 еднопосочни ленти и беше блъснат от кола,която даже не превишаваше ограничението за скоростта.А относно корупцията в съдебната система --просто нямам думи-трябват промени,

47

Аз

преди 11 години

Колко пъти да го казвам. Единствения начин да се прекратят тия практики е съдиите и прокурорите да се избират пряко от народа. Когато се докаже че съдия или прокурор е извършил нещо в ущърб на обществения интерес да се съди по максимална присъда без право на обжалване. Само така се решава тоя проблем веднъж завинаги.

46

Непознат

преди 11 години

"Да ми се маха от главата това дело..",точно така това е работа за тях и въобще не ги боли ,че човекът срещу тях е отнел човешки живот.

45

Анонимен

преди 11 години

Ако аз съм адвокат, естествено е да искам по-лека присъда за клиент, но ми е интересно кой е прокурорът и съдията, които получват заплати от данъците ни и са назначени да въздават правосъдие, а приемат споразумения за условна и дори предлагат такива ( спр. Калина Илиева прокурорът еше предложил условна), техните имена искаме да знаем и мотивите им, каква е причината да иска условни, толкова ли е трудно да се започне дело или си казват "Да ми се маха от главата това дело.."

44

Непознат

преди 11 години

Добре де,нали комунистическото време отмина.Сега е ГЕРБ, защо нещата си продължават по същия начин?В крайна сметка практиката учи, нали така?

43

anonimen

преди 11 години

Naikoi znae li kakvo stana sas sina na onia Prokuror koito si pravi rali i ubi 2 dushi na avtobusna spirka,a Prokuraturata e kraino vreme da sluzi na obstestvoto,a ne na prestapnicite

42

до Непознат

преди 11 години

Защото Гоце назначи съдийте и те са хора на комунистите. А Марин освободи всички психопати, които се клеха във вярност на партията майка. Сега сърбайте попарата на комунистическото управление

41

Непознат

преди 11 години

Какъв народ, каква държава?Убийства по пътищата,по домовете ни,общо взето на всякаде?Накаде отиваме,днес убитите са те, утре може да сме ние.Наказани почти винаги няма.За какво е това правосъдие, смеем се на *** защо са се избили,те дори знаят че ше са безнаказани.Цяла България знае,кое е убиеца примирно,а съдът години наред не може да докаже, защо ли?

40

Анонимен

преди 11 години

Доживотен затвор за убиеца!

39

KOITO E BEZGRESHEN

преди 11 години

NEKA HVARLI PARVIYAT KAMAK!Jal mi e da gledam tozi ozloben narod. Na umrialo kuche noj vadi, no na ubiicite i iznasilvachite ne snmee da shukne! Ovce.

38

anonimen

преди 11 години

e ako be6e *** gonapravil tova pakli 6tyaxm dase saberem i damu zapalim k6tata no sega niko nyama kakto na ciganskiya car kiro no tam ima zavis tova e istenata

37

Анонимен

преди 11 години

Жалко за детето ., но не е прегазено на пешеходна пътека, на тротоар, на велосипедна алея, а на пътното платно. Място на което МПС е с предимство. Не ми пука колко ще лежи маршруткажията , по-скоро съветът ми е ПАЗЕТЕ СЕ САМИ иначе, да разчитате че Господ, ще ви пази е несериозно.

36

Анонимен

преди 11 години

@34 Пич ,дреме му на ЕС за българският народ. На тяхна земя си важи тяхното законодателство. Не че и там няма двойни стандарти, просто според мен, там той се прилага на доста по-високо ниво ! А колкото до проКУРатурата, сигурен съм че тук се споменава само едната част от споразумението. Онази с финансовите подробности се премълчава. Прокуратурата му предложила условна присъда, на определена цена. Човекът вероятно не е могъл да си позволи въпросната цената и затова няма сделка с проКУРатурата.