26

Анонимен

преди 11 години

Патица... Как може да има толкова *** и наивни хора?!? И то след като имаше 1000 репортажи с подобни случаи.

25

Анонимен

преди 11 години

koi e tozi 6meker sas uniformata pokajete liceto na tozi kakvi fal6ivi ***

24

Аз

преди 11 години

Трябва да им видите къщичките в Исперих от ало ало...тая *** са срам за България, а ние сме за срам, че още позволяваме да ни измъкват пари под носа.Щом възрастните хора имат телефон на който да се обадят тия ***, едва ли нямат телефонните номера на децата и внуците си, да завъртят едно телефонче да ги видят живи ли са здрави ли са.

23

еее

преди 11 години

Напълно заставам зад мнението на номер 9. Ама кой беше този умник, който даде "минус"? Тц тц тц

22

Vittorio

преди 11 години

Как може да са толкова наивни тия хора не знам?Особено пък от полицията да искат пари това е просто смешно!Постоянно се говори за тези измами никой не е застрахован от нещо такова, но все пак може да иска информация преди да се дават така пари!

21

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам на жената да й бъде повдигнато обвинение за подкуп - тя реално е дала парите.

20

Анонимен

преди 11 години

- А, сина блъснал дете казваш. Ама само го бутнал или хубаво го е размазал келешчето?- Браво, браво.... Обаче колко пъти съм му казвал на синковеца да не оставя живи свидетели!!!- Кажи къде си, ще пратя момчетата да оправят нещата.

19

......

преди 11 години

Срам ме е, че сънародниците ми са толкова диви и прости. Нямам думи! Що за манталитет е това?! Първата им мисъл е да подкупват и да прикриват престъпления. Прави са всички, които искат такива хора да бъдат съдени.

18

до 18

преди 11 години

като те удари склерозата друго ще запееш.

17

rrrr

преди 11 години

Защо продължавате да се връзвате на тези измами?!?!?!? Никой полицай няма да поиска пари по този начин, за каквото и да било

16

до 17-ти

преди 11 години

Не, не биха, първо биха проверили дали е истина, защото доста от пишещите този път май си имат акъл в главата за разлика от другите дето драскат глупости под другите статии.....

15

99 %

преди 11 години

от пишещите тук или техните родители , биха постъпили по същия начин.

14

хаха

преди 11 години

То след коментарите на номер 16 и номер 9 няма какво повече да се каже по темата - по добре изтривайте статията.... Наистина тая жена трябва да бъде съдена!

13

Анонимен

преди 11 години

Бааааххх мамаму стара! За прикриване на убийство на дете(!?!) патката е дала 2000лв. и сега се оплаква! Малко са и взели!

12

Томас

преди 11 години

12И това е вярно - така са научени масово - с подкуп да се оправят - за това сме на тоя хал.

11

Томас

преди 11 години

бъцко - цвъки. Ставате досадни - да биете деца можете - да ловите престъпници не можете. Как става тая работа бе *** - нали уж картите са регистрирани - не можете (не искате) да извършите адекватно разследване от къде се обаждат тия ли? С телефонните оператори ли делите?

10

пфу

преди 11 години

Вижте само какво представлчват гражданите на тази държава - веднага търчат да дават подкуп, дори и когато става въпрос за убийство на ДЕТЕ! А после сме много възмутени, че имало корупция и политиците ни били крадливи, пфу

9

мак

преди 11 години

еее не се научиха

8

pepi

преди 11 години

upravata ni dokara do tova deredje

7

Susi

преди 11 години

1. Не се ли научихте на тия измами бре, станаха ЕЖЕДНЕВИЕ!2. Тази жена трябва да бъде глобена и/или съдена за подкуп с цел прикриване на убийство, все едно че е било извършено! ***, долна, гнусна ***, да й бяха взели и гащите от г..за. Само това заслужава ЩОМ ПЛАЩА 2000 лв. за погубения живот на едно дете. ***.