199

Personov

преди 12 години

referendumite sa demokratichno sredstvo...bg narod da kaje v referendum koe "da", koe "ne".

198

анти

преди 12 години

Мутра говори за мутри? Този е изтрещял ТОТАЛНО! Какво стана щеше да има газ от Грузия в кутии, газ от Азерите, милиони от Катар? Алабала. А доходите във фризера.

197

А 10%

преди 12 години

Абе, Бойко, доде приказваш, че горите се били увеличили с 10%, кой да говори с тебе и защо?

196

Валя

преди 12 години

Сложете снимката на Цар Киро до снимката отгоре и намерете 10 разлики.

195

от хай лайфа

преди 12 години

За какъв к.р тогава разпореждаш на Президента ,да наложи вето върху закона бе ,*** Живковски ? Момчета от ДС , ставате вече смешни и народа няма да ви изтърпи!

194

Анонимен

преди 12 години

ах ти мутро хитра мафиотска

193

anonimen

преди 12 години

Shubeto e goliam strah

192

Криси

преди 12 години

Премиерът за кой ли път отне функциите на Президента и грубо се намеси в работат му!Няма оправия с тоя човек

191

Radiacionen tip

преди 12 години

"Цветанов допълни и че премиерът е бил много ясен вчера, като казал, че преди да се гласуват промени във върнатия от президента закон, иска да бъде постигнат пълен консенсус между двете групи протестиращи." Как да му вярвам, като оня ден пак беше ясен като каза, че закона е добър!? Изключително ми е интересно мнението му за строитилството на Белене- тогава пак ли ще се изказва като *** Марийкин?

190

Кайо

преди 12 години

До анонимен 206:Как да отговориш на глупав коментар се пита в задачата? ..........

189

Kolio Doiicha

преди 12 години

Kolko e glyf samo.

188

Гюро Михайлов

преди 12 години

"Вицепремиерът обяви, че управляващите търсят диалог и гарантират чуваемост, за да се намери балансът, в тази посока било и наложеното президентско вето." Хахахахахахаха- с мутри и полицаи как става диалог!? Или с пари- да им дадеш, или да ти направят предложение, на което да няма как да откажеш! Оооох, Цецкоооо, Цецкоо... Абе, не е толко ва сбъркан матряла, за колкото го мислиш! Аз лично ти обещавам да те уверя в това, като съберем подписите за БЕЛЕНЕ- само имай маааалко търпение! И ти, Тикво!

187

Анонимен

преди 12 години

Айде Миньоро :-)

186

Анонимен

преди 12 години

Не спирайте със зеленото когато сте пред компютъра ! Заради такива като вас и вашите тъпотии написани тук увеличавате рейтинга на премиера

185

Анонимен

преди 12 години

КАЙЧО, КАЙЧОО, Окайчооооо, що не протестираш и в Истанбул срещу турската централа, А?Що не протестираш срещу златните концесии в които БГ получава 1% от златото, взривовете, цианида и другите отрови а концесионера 99%, 100% от другите метали и ЧИСТА ПРИРОДА В КАНАДА - неговата родина?

184

Кайо

преди 12 години

До Леонсио:Сега взехме да правим, иначе за АЕЦ "Белене" си мълчахме, чак сега разбрахме, че можем да променяме бъдещето си!Дето се вика" Отпушихме се"

183

leonsio

преди 12 години

В "Пирогов" наместват кости на деца с шлосерска бормашина!? Ние протестираме за гори, правим референдум за АЕЦ-БЕЛЕНЕ....... Да се разкарвате, че направо сте за... След закона за сечта, която искате, като построим Белене, с тази бормашина така ще ви надупчим, че айсберга, който надупчи Титаник ще е причинил незначителни щети в сравниние с щетите, които ние ще ви поднесем! За финал- господа, с това, с което се занимавате- не е на магарето работа!

182

Д-ра

преди 12 години

Първо какво е "заменкитена гори" не го знам кой е тоя Заменкитена. Второ ти тикво няма да ми казваш кое е правилно, точно ти недей, защото отдавна изгуби правото да поучаваш, камо ли пример да даваш!

181

Анонимен

преди 12 години

Хора не се поддавайте на манипулации. Никой не е против развитието на спорта и общините. Правителството води гнусна кампания за да защити частни интереси. Най-лошото е че използва хората, като ги насъсква едни срещу други с абсолютно измислени и невярни тези. Не вярвайте на телевизиите, те също са част от манипулацията. Вярвайте на сърцата си и търсете информация. На Бойко, Цецко и сие пожелавам пълен провал в гнусните им игри и скорощна среща с прокуратурата!

180

Клара

преди 12 години

То и 100% консенсус за АЕЦ "Белене" няма, ама норада нали си затрая и решението мина тихичко без да му се дава гласност, ама този път не му мина номера на Бойчето!