251

И Топалов

преди 12 години

аман от кумонета имали при геъ сер,,,ей какво има сараят на оган ли или какво *** червена ще ви забравим след изборите *** ще ви заличим с резултат

250

войко ворисов

преди 12 години

Анонимен да ти отговоря кратко и ясно. Дали е гей или не няма значение защото е 10 пъти по умен от Пожарникаря, и при него имаше за всички а при сегашния войвода има само за неговите хора :)

249

тъжен факт за БСП

преди 12 години

Това трябва да се помни:Според exit poll за комунистите са гласували селяните, старците и простаците.По-голям % от гласувалите за БСП са от селските райони.По-голям % от гласувалите за БСП са на години 55+.По-голям % от гласувалите за БСП са с ниско образование.

248

хефест

преди 12 години

абе тоя *** кога е виждал тояга и вобще знаели какво се прави с нея егати пауна непропял за човек дето освен молив друго не е държал се мили за голям мъж плаши кольо бубите

247

Анонимен

преди 12 години

незная дали е наистина гей- но знам със сигурност,че държанието му е гейско!На времето ,при него ставаха най-голямите издивателства с всеки който дръзне да протестира,а сега ми тръгнал да се възмущава!

246

T.N.T.

преди 12 години

WSI4KI BEKAPETA,KOITO NE SA SAGLASNI S SEREGEI4OVOTO BEKAPE DA BADATIZBITI I TRUPOVETE ZAKARANI NA 4ERVENITE SVINE W BELENE ZAOGOQVANE,N E M E D L E N O !

245

Ха ха хааааа

преди 12 години

В момента гледам при милен цветков тъй наречените еколози. По всичко личи колко са зависими и неграмотни. Тук отново се усеща дългата ръка на мафията и бсп. Тези хора са за затвора!!! Уж толкова загрижени а действителноста е интереси.

244

pimpalicious

преди 12 години

Радиацията е прав. Днес говори едно нещо, утре друго. Просто го е страх от хорското недоволство и иска отново да заблуди леко наивните хора в тази държава. Премиера, който е и президент, а и кмет, си прави каквото иска и от време на време си сменя позицията, за да покаже, че влиза в положението на хората. Ама се отказа от АЕЦ Белене, без да му пука за енергийната независимост на Б-я в след. 50 години и без да мисли колко нашите деца ще плащат за ток тогава...

243

тъпо комуне

преди 12 години

Много си *** бе Ванка !

242

Radiacionen tip

преди 12 години

"Цветанов допълни и че премиерът е бил много ясен вчера, като казал, че преди да се гласуват промени във върнатия от президента закон, иска да бъде постигнат пълен консенсус между двете групи протестиращи." Как да му вярвам, като оня ден пак беше ясен като каза, че закона е добър!? Изключително ми е интересно мнението му за строитилството на Белене- тогава пак ли ще се изказва като *** Марийкин?

241

dedi

преди 12 години

pishe se -nokdauN, tapi selyani ixamsteri -marsh v dupkite

240

Гюро Михайлов

преди 12 години

"Вицепремиерът обяви, че управляващите търсят диалог и гарантират чуваемост, за да се намери балансът, в тази посока било и наложеното президентско вето." Хахахахахахаха- с мутри и полицаи как става диалог!? Или с пари- да им дадеш, или да ти направят предложение, на което да няма как да откажеш! Оооох, Цецкоооо, Цецкоо... Абе, не е толко ва сбъркан матряла, за колкото го мислиш! Аз лично ти обещавам да те уверя в това, като съберем подписите за БЕЛЕНЕ- само имай маааалко търпение!

239

Анонимен

преди 12 години

Станишка, мачкай мутрите. Догодина ще ги изринем на бунището при Моню мадритски и Филю Кенеди.

238

leonsio

преди 12 години

В "Пирогов" наместват кости на деца с шлосерска бормашина!? Ние протестираме за гори, правим референдум за АЕЦ-БЕЛЕНЕ....... Да се разкарвате, че направо сте за... След закона за сечта, която искате, като построим Белене, с тази бормашина така ще ви надупчим, че айсберга, който надупчи Титаник ще е причинил незначителни щети в сравниние с щетите, които ние ще ви поднесем! За финал- господа, с това, с което се занимавате- не е на магарето работа!

237

Протестиращ

преди 12 години

Гейчо Станишев, хич не се мъчи да използваш народното недоволство за своите гнусни цели! Хайде холан, помним ви и вас със заменките и якото крадене. Ако вие бяхте на власт, дали нямаше да плещиш същите глупости, като Боко, Цвъко, *** и цялата останала гербава мафия?! И твоите хора биха приели подобен 'закон' за горите, ако имате същата далавера като сегашните управници.

236

ilia

преди 12 години

zatvori si mishata usta skapanak]

235

Radiacionen tip

преди 12 години

"Борисов допълни, че няма случай, в който да не се е съобразил с мнението на обществото." Ааааа, ти затова го пусна- ако мине! Аха, колко си добричък! Репетираш за Белене! Браво, не си бил токова глупи! Значи, за АЕЦ-а може да се размине и без протести! Ей, ще стане човек от теб!

234

Комунел

преди 12 години

Аз вярвам на Серго, по негово време банките даваха кредити, хората строяха и купуваха, строителството движеше икономиката напред, сега е нокдаум.

233

азз

преди 12 години

БКП-алтернатива!?!?!на два пъти видях(ме) що за управленчески методи прилагат!"Дрогари"!вие трябва да се анихилирате от съзнанието на хората,и планетата!всички депутати от '90 година насам,трябва да бъдат рапнати надолу с главата из цялата страна!мафиотските структури който създадохте,да бъдат набити на кол!да се въведат физическите наказания като в древен китай!а,българският народ да се стреми към знания и трудолюбие!защото в действителност,всички в тази държава се крадем взаимно!живеем на "прееби другарче!"затова сме на този "хал"!мисля си че един по-суров Бисмарк би ни вкарал в пътя!имаме потенциал за това,но предпочитаме *** начин на живот...наздраве!

232

Избирател

преди 12 години

В номер 333 се има предвид снимката на Цветанов , а не на Станишев ! Извинявам се .