12

az

преди 12 години

Срам и позор за България.До кога щеги търпим тези простаци?

11

Анонимен

преди 12 години

Do 10 izvinqvai , ne ti pro4etoh familiqta ? No ti sas sigurnst si po dostoen , da nosi6 Znameto ot NRISTO STOI4KOV ?

10

Анонимен

преди 12 години

Не ни ли стига,че с това правителство сме за посмешище на света, а сега и един *** да излага България на Олимпиадата!

9

Анонимен

преди 12 години

Що за глупост! Стоичков дори няма право да се разховда по Олимпийския стадион, тъй като1. Няма квота за участие в Лондон2. Не е част от нито една федерация класирала спортист на Олимпиадата3. Няма нищо общо с БОК4. НИКОГА не е участвал *** Олимпийски игриАз съм за Йовчев да е знаменосец, тъй като това е последната му Олимпиада. Гроздева, Стойчев, Лалова, Стамболова, Златева, Пиронкова, гимнастичка или волейболист също са опция.

8

Анонимен

преди 12 години

Ами заслужил си е човека!Най-простия предложен от още по-*** ***!

7

Анонимен

преди 12 години

Данчо Йовчев е единственият заслужаващ да носи знамето в Лондон- ВЕЛИКАН! А иначе ако Ицето го носи, при положение, че е нито участник, нито активен спортист, аз ще се хвърля от най-близкия мост...

6

преди 12 години

Е, браво!Сръбското знаме ще се носи от Джокович - спортист, владеещ шест езика, във върхова форма и номер 1 в света. Нашето ще се носи от залязла, натежала звезда, известна с псувни и "самтаймс уин, самтаймс люн" Да се смееш ли, да ревеш ли?!

5

бухалката

преди 12 години

И що така?Тези не моем ли да ги застраховаме и рекетираме?Онази с тая келява пушка мое ли борец да събори?А е гръмнала,а сме и строшили тиквата!Машалла борци,нема се даваме на некви пикли!

4

Жо

преди 12 години

ДАНЧО ЙОВЧЕВ е единствения елитен гимнастик в света с шест олимпиади. Той е най подходящ за знаменосец.

3

Анонимен

преди 12 години

Не върви най-*** парче в българския спорт да е знаменосец. Ицака ако се съзтезаваше още - ок, беше страхотен футболист. Но сега с костюм е просто едно неграмотно недоразумение.

2

Анонимен

преди 12 години

Само на мен ли ми се струва че е... тъпо Стоичков да е знаменосец? Не трябва ли да е някой който... ще се състезава на Олимпиадата? Толкова ли няма кой друг да го носи? Ше гледат откриването чужденците и ше си мислят: тия бълагарите явно нямат други спортисти.

1

Алов

преди 12 години

До един са некадърници. Ходят само да ни излагат и да им се радваме на простотиите.