23

анон

преди 12 години

децата са слънчасали,драги коментатори,влезли тук да си изливате .......,не са натровени ,защото в противен случай заразената храна е подействала много избирателно !!!!!!!

22

Пхуаааа

преди 12 години

На няколко им преливат ***,че няма какво да ***!

21

Анонимен

преди 12 години

Във Варненскио регион нищо не се случва без знанието и одобрението на *** , така че забравете от сега за каквито и да било последствия. Всичко ще е забравено до 2-3 дни.

20

RT%

преди 12 години

научете ги да си мият ръцете тия деца

19

Йротей

преди 12 години

За качеството на водата в басейна никой не казва нищо

18

Възмутен

преди 12 години

Само не мога да разбера защо твърдите, при това в заглавие, че децата са се натровили с мусака, след като в текста пишете, че тепърва ЛАБОРАТОРНИ изследвания ще показват дали причината е храната, водата или нещо друго. Ако се окаже, че е водата, какво ще пишете тогава? Аман от некомпетентни журналисти, които търсят само сензационното и мразят да мислят с главите си.

17

Анонимен

преди 12 години

Мусаката е тежка храна и съдържа толкова лесноразваляеми продукти,че е грехота в тези жеги да се предлага на деца.Не напразно казват,че от развалена кайма се прави мусака.Що за простотия и наглост.

16

Анонимен

преди 12 години

От комплекс "Барите" съм оставал само с лошо впечатление!Хубава природа и лошо обслужване!Цени към небето , качество нула!

15

dragko

преди 12 години

Чакайте,чакайте......мусаката-както и да е.Но още не са влезли в *** вода.Там е голямото гостоприемство на Черноморието.

14

ДИМИТЪР

преди 12 години

трябва да ядем само развалени продукти така ще свикнем и няма да имаме никакви проблеми

13

Анонимен

преди 12 години

Ние кога ще имаме държава?

12

Оп-са

преди 12 години

***, взимай твоя брат "брадваро", обадете се на дружките ви "optimist", "avatar" и другите откаченяци и хайде хоп на 4-ти км за дневната доза лекарства, че като гледам сте доста изпращели.

11

Възмутен

преди 12 години

А Барите не го ли водят елитен комплекс. Ама поне умеят с лека ръка да си гонят потенциалните клиенти. Евала..Тиквеници

10

Патриот

преди 12 години

или са използвали развалени продукти ,ниска хигиена на кухнята, а може и комбинация от двете,при всички положения хеи да са безкомпромисни към такива мърлячи и селски тарикати!

9

Анонимен

преди 12 години

Колко души трябва още да се натровят, за да разберете, че месните продукти са отврат.

8

Франгия

преди 12 години

Гадове, които тровят децата за пари, трябва да ги набутаме в панделата и там да се хранят с миша отрова докато пукнат!

7

онбашията

преди 12 години

сещам се за вица "оня ден с баджанака изпихме дамаджана вино, две кила ракия, и 8 бири, а накрая с едни солети се натровихме"

6

sante_dog до Е - Ник

преди 12 години

проблема не е от тези работили в кухнята... ако собственика ми каже прави мусака от тая кайма ще правя... не е моя работа да следя за качество. А пък че тоя е е взел от екарисажа това е по големия проблем...

5

Анонимен

преди 12 години

До кога бе алчни собственици на хотели, комплекси и не знам какво още...ще тровите децата ни с развалена храна само, за да спечелите някой лев? Ако това се случи с моето дете някой от тези хора със сигурност ще си изпати.

4

Оп-са

преди 12 години

Във връзка с този случай да попитам - оня пробит хотел до Китен, в който се натровиха доста деца миналата година, та той затворен ли е? Съдят ли собственика му? Какво става с него? Или си работи все едно нищо не е било... Глобата беше ли 500 000 лева? Аз да ви отговоря - работи си и глобата, ако я е имало въобще, е била смешна! Правете си изводите!