101

дид

преди 11 години

До анонимен.Знаете ли какво ще ви отговоря не сте в час какво вършат санитарите,и не седят да клюкарстват и да гледат доктор сестра какво правят,а работят за жълти стотинки и винаги се изкарват те виновни.Но едно нещо ще ви кажа това не са ви санитарите от преди 30-4- год когато ги събираха от улицата,повечето са с образование поне средно ако не и по високо но по принуда седят.Такива времена настанаха че не избираш работа а работиш каквото има.Ако колкото до образование то не е критерий за инте

100

пинко

преди 11 години

Зная минаха доста месеци и дали някой ще го прочете е въпрос,но няма значение и да се прочете то не се чете от тези който трябва.Пирогов си е пак същият и няма да се промени.Част от лекарите не всички има много човечни но масово се гледа в ръцете на болния.А колкото до боносовата секретарка е навирила още повече нос.Но за сметка на това библиотекарката я няма понеже тя е престъпника най голям.Но винаги е така от нишето вишето не се закача.Няма смисъл да се хабят думи.Едни работят другите ядат.

99

Анонимен

преди 11 години

Като съпоставих двете болници окръжна и пирогов забелязах много голяма разлика между тях-отношение на персонал към пациент.Пироговци не могат да им се намажат на малкия пръст но явно това зависи от ръководителя-рибата мирише откъм главата.

98

Анонимен

преди 11 години

Все бях слушала много за отношението на мед.персонал към пациентите специално за ПИРОГОВЦИ и не сам вярвала че това е възможно но се наложи да се сблъскам и слушам и не мога да повярвам.ТЕ отиват нощна смяна наострени овълчени разгонват пациентите още пред кабинетите не ги интересува че болния умира няма я вече хипократовата клетва не знаеш на какъв *** щте попаднеш-а пироговските сестри още по-голями *** и от докторите им.Това се отнася за 117к-т гнойно-септичен.

97

anieliq

преди 11 години

Май тук всеки си пише каквото му падне,но изнесеното за Пирогов е самата истина но и по другите болници е така от което единствен потърпевшт е болният и то много народ.Едни лапат други събират трохи

96

Анонимен

преди 11 години

Напълно подкрепям лекаря, който даде макар и анонимно интервю пред столична медия. Жалко е, че е единствен. Това значи, че истината се прикрива от заинтересовани кръгове и разни печалбари - наречени доктори.

95

Анонимен

преди 11 години

106, впечатленията ми са от вътрешността на въпросната болница и то не от сега. Ще има още разкрития. Нищо не остава неразкрито и ненаказано на този свят.

94

Анонимен

преди 11 години

"Болница "Пирогов" е била и ще бъде основният стълб в здравеопазването в София и страната, освен ако държавата в лицето на Министерството на здравеопазването не пожелае това да не е така", се допълва в текста.Не се ли изявява болница "Пирогов" в ролята на Бог по така формулирания начин? А защо не напишете дневно колко трупа отиват в моргата?

93

Таня от Варна

преди 11 години

Жестоката истина е че зариди морето от корумпирани, алчни , технически и практически неграмотни ЛЕКАРИ го отнасят и шепата честни и добри специалисти направили грешката да практикуват в България за жълти стотинки и едно МЕРСИ.

92

до 94

преди 11 години

Защото половината шефове на отделения в България имат частни клиники и когато е по лек пациет е за частната клиника,а когато е по тежък случай е за държавната болница където той работи и не плаща допълнително на асистенти,анезтезиологичен екип и сестри.В България трябвада стане ясно кой лекар къде работи,а не когато имаш частна клиника да работиш в държавна болница.

91

анонимен

преди 11 години

С книгите и снегът могат да се справят санитарките дето по цял ден се за нимаватс клюки и слухтят какво правятдокторите и сестрите,които за разалика от тях наистина имат работа която никой не оценява.

90

do 98

преди 11 години

vsashtnost otstapkata e okolo 90%.Az kupih skoro edno lekarstvo koeto e 50 evro,a s recepta mi izleze 2,70

89

анонимен

преди 11 години

Когато някой каже истината за лекарите в България веднага го играят на обидени.

88

до 95

преди 11 години

хората искат да се лекуват в Пирогов, но не искат да плащат на разносвач на книги в това ошушкано време, капиш?

87

Анонимен

преди 11 години

88, никога не ходи в Пирогов ако те заболи нещо. Ходи при месаря да те лекува.

86

Анонимен

преди 11 години

Защо линейките карат тежко болните винаги в Пирогов?Защо не започнат да карат такива пациенти и в лъскавите,накипрени,мноооого луксозно изглеждащи частни болници?Питайте бе,пациенти!Нали вие сте гражданското общество?

85

до Алекс

преди 11 години

И аз искам такава система за която ти пишеш , НО вчерашна е статията ,че от нашите пари се лекуват безплатно *** ... Точно въпросната министърка коментира ,че трябвало да достига медицинска помощ до всеки. Съвсем по комунистически- "Всекиму според нуждите" , само дето българите ще плащат ,а *** ще си задоволяват нуждите...."Рибата мирише откъм главата" -е казал народа! Докато управляващите (които и да са) не прилагат законите еднакво ,няма да има оправия!

84

Анонимен

преди 11 години

do 91Барат си ....те

83

до 88

преди 11 години

В ПИРОГОВ или в която и да е друга болница, лекарите и персонала поне работят. А в НЗОК и МЗ, какво работят???

82

Алекс

преди 11 години

Като се въведе нормална система на заплащане на здравеопазването - всекиму според колкото е внесъл като осигуровки, нещата ще си дойдат на мястото. Дотогава тия хора трябва да спасяват финансово и себе си, и болницата си. Въпреки хора като поредната звезда-министърка, абсолютно никому непотребна за нищо на света.