196

ТЪЖНО

преди 11 години

ВЪТРЕШНА НЕОБХОДИМОСТ - 5 МИЛИОНА РОМИ СРЕЩУ 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ТАКИВА УПРАВНИЦИ - АНТИБЪЛГАРИ

195

Томас

преди 11 години

Интеграцията става най-лесно с адекватни действия от страна на полиция и съд, при извършени престъпления от *** заедно с изгонване на всички псевдо защитни организации на *** от България.

194

2

преди 11 години

от къде ще вземеш парите за тези "мероприятия "бе Атанасова....нали пак от българите ще ги вземете....***

193

Сокол

преди 11 години

Е как да стане тая работа, след като *** са тук от векове и не искат да учат и работят?!

192

Анонимен

преди 11 години

Коментари .......коментари.......... и нищо !Уорлик го каза, *** са бъдещето!Всичко е политика ,но стадото върви към скотобойната доброволно!Нещастен народ ,обречен да остане само в историческите анали.

191

до 221

преди 11 години

Да ама ЕС съюз не праща помощите за *** на Мешерето , а ги праща на българското правителство ! А Мешерето не фигурира като нещо законно , а само си е на думи между *** ! И не съм казал,че всички бг. граждани крадът помощите на *** ,а само българи от правителството !

190

Абоба

преди 11 години

Вие все още не сте разбрали че интеграцията не е за ромите, ИНТЕГРАЦИЯТА Е ЗА БЪЛГАРИТЕ

189

до 218

преди 11 години

Ти ,какво ,изкерваш ,че обикновенните трудещи се българи са виновни за положението на ***???! Те ли крадат помощите им??? Я хубаво се замисли кой е закона за ***? - Мешерето! Какви са тия *** царе , барони и пр.? От къде имат пари за къщи ,големи като гимназии ,с луксозно обзавеждане и златни кранове в банята??? Хора без образование... Дали с труд са изкарали парите за тези придобивки? Ако сравним заплатата на българин и помощи на *** ,ще видиш че помощите са в пъти по-големи!

188

Анонимен

преди 11 години

Ти да видиш !!! Дончев да не падаш от Марс ? --- Я по-добре мисли програма как бьлгарите да се интегрират кьм ,, малцинството ,, оти след 10 години те ще ти я напишат и ще те накарат да я наизустиш .....

187

Анонимен

преди 11 години

Замислете се защо политиците ни съзнателно си гонят децата в чужбина? Много просто - защото са наясно какво се случва тук и, че съвсем скоро бай *** ще е мнозинство. Нашите лапачи в парламента не ги мислете - те ще окрадат каквото има да се краде и ако не ги преизберат я в някоя община, я в кметство - все ще има от къде да цедят държавни парици и да пращат на дечицата в чужбината да учат. Ние да му мислим дето нямаме техните възможности - пръта в гърба и да се спасяваме и ние...

186

докато българите

преди 11 години

крадат помощите изпращани от ЕС за *** , ИНТЕГРАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА !!! Първо това племе трябва да се научи да не краде ,да не обира банкомати ,да не се занимава с проституция и продажба на наркотици / както знаете чак до Бразилия стигнаха/ , и чак тогава да изискват и от *** си да са порядъчни ! Каквото е мнозинството ,такова е и малцинството ,каквато е държавата такива са и *** й ! Много елементарно за разбиране !

185

Анонимен

преди 11 години

Маимуна и крокодил може да се интегрират защтото имат някакав интелект,Но *** да се интегрира де се видяло и чуло.Всичките им мозъчни клетки са измрели.......

184

Без име

преди 11 години

Никой никога няма да може да ги интегрира, в един момент те ще станат повече от нас защото раждат минимум по 5 деца а да не говорим какви детски взимат от нашите осигуровки ние работещото население изхранваме децата на *** а един ден нашите пенсии от кого ще дойдат? - от ***, които никога не са работили ли ? най-добре е да ги изселим няма интеграция това племе !

183

Никодимчо

преди 11 години

Аз съм съгласен да ги интегрираме. Само ще помоля за жокер - къде и кога *** са били интегрирани за последните 1000г., за да последваме светлия пример?

182

assos

преди 11 години

Едно не мога да разбера - защо занимавате ХОРАТА с *** *** , на всеки е ясно че това са ***...че ще им мислят и за здравето...нямам думи!!!

181

Анонимен

преди 11 години

А бре, тя Европа не ще нас да интегрира, а ни кара да си интегрираме ***!По бедни сме от 95% от световното население.Държавите по бедни от България се броят на пръсти.

180

Анонимен

преди 11 години

Да се интегрират десетилетия? Томислав Дончев е поредният &*(@#!

179

Ястр3б

преди 11 години

Не разбирам каква е цялата тази патърдия относно интеграцията, когато тя си върви с пълна пара - българите масово се циганизират!

178

/m

преди 11 години

Като за начало ще ги интегрираме по-лесно ако се забрани гласуването на хора без завършено средно образование. След това могат да се спрат детските надбавки на всяко второ и следващо дете на неграмотни родители (бидейки такива, обричат децата си на дезинтеграция). След това можем да издействаме европейска програма за интегриране на 1 00 000 000 български *** в други европейски членки. Да видят и те какво богатство си имаме.

177

/m

преди 11 години

К'ви закони да се прилагат. В затворите няма свободни места вече и издръжката на затворник пак се плаща от белите данъкоплатци. Друг вид съществително, завършващо на -aция трябва