227

petter.bojinov

преди 11 години

Напълно подкрепям протестиращите. Горите на Орлов мост трябва да се пазят - дори и с бутилка бира в ръка.

226

мутра от миналото

преди 11 години

зощо,не протестираха едно време?

225

Анонимен

преди 11 години

Пак се доказа, че тия *** - депУтатите работят ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

224

Mitko

преди 12 години

Ama mackata ot snimka 8 -s ruce gore, znachi se predava:)Mmm- ama kak ne sa ya hvanali ca ciciteeee:) Ama pone zurnata i prozirat:)oh, shte gi oblija sega:)

223

ннннн

преди 12 години

отново репресии към народа български....къде са депутати те.....да защитят тези млади хора....

222

dolu DS

преди 12 години

zad vsi4ki idiotstini u nas 22 godini sled psevdopromenite sedi komunisti4eskata mafiq,skapana

221

kvi protestirat

преди 12 години

zadaite si vuprosa koi plasta i kvi protestirat. otgovorut pari-mafiqta,.....

220

Гледайте!!!

преди 12 години

Полицаи удрят с палки протестиращите срещу промените в Закона за горите15 юни 2012 | 21:51 | Агенция "Фокус"Начало / Обществени организацииСофия. Полицаи удрят с палки протестиращите срещу промените в Закона за горите, предаде репортер на Агенция Фокус. Беше счупена камерата на оператор от бТВ от човек от протестиращите.Христина ТЕОДОСИЕВА

219

Анонимен

преди 12 години

За мен този фарс е организиран от хора чийто интереси са засегнати от бъдещи ски писти на Витоша.Да не мислите ,че хотелиери и босове от Банско и Боровец са много радостни от тази конкуренция.Кой ще пътува до там ако може да си отиде на Витоша и да не плаща нощувки.Тук не става въпрос за 100 декара гора.С нея и без нея все едно.Тук става въпрос за икономически кръгове и интереси.Затова и отпора е толкова силен и организиран.А еколозите просто ги използват.

218

коко

преди 12 години

На някои хора май им се привижда Либия, затова полицаите бият...

217

Анонимен

преди 12 години

тия екозащитници с бирата май планина не са виждали и дърво не са засадили през живота си ,а тия които секат дървета за да се построи влекове и ски писти , има простичко решение , колкото дървета отсекат , толкова да засадят , но винаги ми е интересно , защо екозащитниците , не реагират така остро когато се прави нов влек или нова ски писта в Банско , там не им се чува гласа , пари ли взимат за да не правят проблеми там.

216

Анонимен

преди 12 години

Да го духат всички бизнесмени.То няма и един свестен бизнесмен,всичките или са комунисти,или са техни ***.Всичките им пари са откраднати от хазната.Първо всички да се вкарат в затвора,да си върнем България на българите,и тогава ние ще си решим дали ще унищожаваме българската природа,или да направим Родината най-прекрасната страна на този свят,каквато по принцип тя си е.

215

пенсионера

преди 12 години

lвъведох,защого изтрихте?

214

666

преди 12 години

ДОЛУ ГЕРБЕРСКАТА МАФИЯ.НОВИ ИЗБОРИ И СЪД ЗА МУТРАТА

213

lucho

преди 12 години

Tupi ekolozi. Stiga s vashte protesti. Iskam me si pistite i sky saorajeniqta.

212

онбашията

преди 12 години

само така, бой по екологичните кратуни!

211

1111

преди 12 години

СМЪРТ за ГЕРБ!!!

210

Анонимен

преди 12 години

Когато една власт посяга на младите хора изрязяващи мнение и търсещи правата си е въпрос само на време . . .

209

Анонимен

преди 12 години

На бас, че повечето провокатори, които са хванали са наети целенасочено да всеят хаос КАКТО СЕ ПРОЦЕДИРА И НА ВСЕКИ ДРУГ ПРОТЕСТ! И какви са тези глупости? Протест на еколози?! Как на еколозите? Я не пишете глупости, протеста е на всички граждани, които не са съгласни с лобистките закони, които правителството прокарва уж за народа!!!! Прекрачват всякакви граници от ГЕРБ. Естествено, че хората ще излязат, и стига да нямаше такова медийно затъмнение щяха да са много повече, че и в други градове!!!

208

Анонимен

преди 12 години

Снимката е очевидно положена, с цел манипулация-вижте, к'ви са ***, обаче е факт, че Цеко Минев си оплете кошницата и цялата милиционерска хунта е зад него.