38

Венелин

преди 11 години

Да - сега видях. Остава Чилич, което е много по-добър вариант (ако и той не отпадне)...

37

кольо

преди 11 години

Нема брат Типсаревич отпадна. Сега е момента

36

Венелин

преди 11 години

След като взе този мач, който в началото изглеждаше невъзможен, Григор явно е готов за финал, а защо не да спечели и турнира?! В долната част на схемата има по-силни играчи - евентуално Типсаревич, но никой не е невъзможен, ако играе така стабилно като вчера и днес.

35

Кеф

преди 11 години

Айде и нашето момче е на полуфинал. Току що би Андерсон

34

georgieva

преди 11 години

Bravo!!! Prekrasna igra! Prodaljavai taka i dano fizi4eskata ti podgotovka da e na visoko nivo! Ako i tova stane nqma6 pri4ina da ne si v top 10!Strahoten si i prodaljavai da ni radva6!

33

Nikolay_H

преди 11 години

Не ви ли писна дребни човечета такива... "РАЗБИРАЧИТЕ" сигурно 1 негов мач не са гледали като им чета коментарите, но тръгнали да оплюва.. Григор е на 21 и играе перфектно в момента, а и тепърва ще се развива. А вии какво сте постигнали? Стоите пред монитора и плюете всеки който е постигнал нещо... Затова хората се отказват и от национални отбори и от всичко свързано с дребнавите същества от тази държава... Дерзайте... и наградния фонд е 640 000!

32

haha

преди 11 години

ave dolnia, kakyv top 10 balnuvash bre??? toi ako e v top 80 pak shte e dobre!

31

писна ми

преди 11 години

до 26- ти явно се изживяваш като някой тенисист само, че къде са ти на теб големите шлемове и титли от АТР1000? Айде мишките като теб по дупките. Браво на Гришко, в последния месец виждам голямо израстване в него,дано да продължава да ни кара да се гордеем с него и да записва победа след победа. До година и половина ще е в топ 10 със сигурност.

30

Galabin_Boevski

преди 11 години

Sissy!

29

Анонимен

преди 11 години

28 , neshto si se obarkal s edna nula, po-skoro e 64 hil

28

АЗ

преди 11 години

КЪДЕ СТЕ БЕЕЕЕ ОТВОРКОВЦИ НЕЩАСТНИИИИ?? В ГНУСНИТЕ СИ ТЪМНИ ДУПЧИЦИ ЛИ СЕ СКРИХТЕ БЕ? САМО 1 2 ЗАБЛУДЕНИ ЗЛОБНИ МИШКИ ИМА ТУКА И ПАК СА СИ ПУСНАЛИ ТЯХНАТА КАСЕТКА... А ТИ ТЕНЕСИЗ СИ ТОЛКОВА ТЪПО И ОГРАНИЧЕНО НИЩОЖЕСТВО, ЧЕ ДОРИ И САМ САМИЯ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ УСЕТИШ А ТОВА Е НАЙ-ЛОШИЯТ СТАДИЙ, АМА ТОЙ ЖИВОТА ЩЕ ТЕ ОПРАВИ ТЕБЕ.

27

fen

преди 11 години

МААА4КААЙ ГРИШООО !!!!

26

Джона

преди 11 години

Само за сведение на разни "много отворени": Никола Маю отстрани Анди Мъре в предишния кръг.

25

Да

преди 11 години

Браво. Дано да продължи. Дано......

24

Maria

преди 11 години

до тенесиз:А ти къде си, разбирачо? Поредният ***, излегнал се с бира и дистанционно пред телевизора и редящ бисери. Откъде тая злоба и завист, да не можеш да се зарадваш на успеха на някой, който поне постига нещо.

23

тцЪ

преди 11 години

Браво, момче! Продължавай в същия дух :)

22

До 26 от UK

преди 11 години

Този гладен турнир е Куинс. Организира се от 1884 година и е винаги една седмица след Ролан Гарос и две преди Уимбълдън. Наградата за победителя е 640 000 паунда.

21

Анонимен

преди 11 години

Тооо..., ако всички бяха като Надал и Сампрас..., от шлемове ни мож' са размина бря ...

20

тенесиз

преди 11 години

Аз не разбирам какво сте зинали в телешки възторг? Какъв е този гладен турнир? Колко точки/пари се взимат в него? Аз ще ви кажа: НИКОЛКО, трохи...АТП 250 е в най-долното стъпало на проф тенис, Гришо би трябвало да го спечели без проблем. Гледайте големите турнири- АТП1000, Големи Шлемове? Къде е там нашия, питам аз? Никъде! Къде беше на Ролан Гарос? И само не започвайте пак че е много млад, щото се смея много силно кат кажат така, на негова възраст Надал и Сампрас Шлемове са дигали...

19

Анонимен

преди 11 години

Браво на наш'то момче! Изключително стабилна и балансирана игра, здрав психически! След мача в понеделник се намериха някои "специалисти", които рано го отписаха, къде са сега? Тогава ги поздравих, сега пак ги поздравявам. Комплексари такива, радвайте се бе, в Европа все още не са много сигурни къде е България!!!