57

Dani

преди 11 години

Kakava jertva ot neina stra(poklon)tq e 4ovek za primer,na tezi koito neiskat dae riskuvat da imat deca zaradi figurata si.Tq riskuva jivota si,za da ima dete,na koeto nemoje daje da se usmihne,da go pregarne ,da go celune i da go dari s cqlata si liubov na sveta koqto vsqka edna maika dava na svoeto detence.Neka po4iva v mir,a nie vinagi 6te q pomnimi obi4ame.A na detenceto da e jivo i zdravo i neka q poznava takava kakvato e-Krasiva i dobra.

56

Анонимен

преди 11 години

Всички ,болни от рак се надяват да живеят ,очакват да стане чудо.Това е било нейното чудо!Не я корете,милата ,тя е искала да се пребори с болестта,да се радва на дете,в това няма нищо престъпно.Мир на душата и.

55

Someone

преди 11 години

Mir na praha i !!!!

54

Анонимен

преди 11 години

Така е! Здрави, прави жени не искат да раждат понеже имат болни амбиции за кариера или ги гони манията да имат перфектно тяло. За това и прираста ни в България е на това положение - детето ще бъде отгледано с цялата обич на близките си, защото женицата е оставила нещо от себе си - тя ще продължи да живее, чрез него. А ония болни кариеристки и маниачки на тема перфектно тяло като влязат в критическата и останат сами без мъже и деца не знам на кого и за какво ще разчитат...

53

лай-лай кучка до 63

преди 11 години

Господине ,интересна гледна точка имате.Не мислите ли , че има много деца ,които растат така, като че ли са без родители - никой не се интересува от тях, не получават ласка и внимание.Всъщност голяма е ролята на обкръжението и обгрижването.Начинът на мислене издава характер и манталитет,потвърждава се от написаното от вас.

52

Анонимен

преди 11 години

Пълно е с егоисти - здрави прави и пак не искат да имат деца, да не си променят страшния начин на живот, или да не си развалят фигурата. Жената поне е оставила нещо след себе си, а вие ?

51

МОЙ

преди 11 години

Не я съдете, тя наистина е герой! Можела е да си поживее последните си месеци от живота, но е решила да има това което всяка една жена иска, а именно дете. Да не мислите, че е знаела кога ще умре. И тя е искала да се порадва на щастието наречено бебче. И не берете грижа кой ще гледа детето, поне празнотата която оставя няма да е толкова голяма, ще има кой да разсее роднините за нейната загуба. Поклон пред паметта й, а на бебчето здраве.

50

хм..

преди 11 години

Мда, и аз се учудвам на мненията на хората.Предполагам, че одобрявате постъпката и на онази 60 и кусур годишна психиатърка, която роди близначки чрез инвитро оплождане преди 1-2 години. Ами ето, и тя е оставила нещо след себе си. Голям героизъм, няма що. Ама какво ще се случи с децата след това, няма значение. Важното е да оставиш нещо след себе, пък това нещо после да се оправя както може. Ти си му дал живот. Достатъчно е. Това те прави герой в очите на хората.Не разбирам подобна логика.

49

тцЪ

преди 11 години

Не е истина какви индивиди коментират! Абе жената е оставила живо същество след себе си, жертвала е своя собствен живот, за да роди това дете! Ремисията не е излекуване от раково заболяване, тя е просто ЗАБАВЯНЕ на раковото заболяване - т.е. решила е, че е по-добре след нея да остане някой, па макар и никога да не го види. Бог да я прости и да даде сили на семейството й да продължи без нея. Съболезнования на роднините и най-вече на съпруга й.

48

Нина

преди 11 години

Жената е създала живот. Оставила е нещо след себе си. Дано детенцето да е здравичко и да има кой да се грижи за него.

47

хм..

преди 11 години

Безотговорно и егоистично. Знаеш, че си болен от неизличимо заболяване (защото ремисията на болестта не е излекуване, доколкото е имало такава); знаеш, че ще предадеш на детето си обременени гени; знаеш, че има голяма вероятност да живееш много по-кратко време заради заболяването си, въпреки ремисията; и все пак решаваш да създадеш дете. Ама кой ще го отгледа? Дали ще е щастливо без майка? Как ще се чувства, усещайки липсата й през целия си живот? Въпроси, въпроси..

46

Костов

преди 11 години

До 57 Ben: Ти нормален ли си бе, човек?!Каква самоцел е да създадеш човек, да дадеш някому живот?!Напълно споделям мнението на Темерут, коментарът ти е ужасно циничен.

45

Темерут

преди 11 години

До 57, Ben: Да, това е целта! Да родиш дете! Ако баща ти навремето беше ползвал презерватив, и теб нямаше днес да те има, и да пускаш такива мнения във форума! Хайде, със здраве!

44

лай-лай кучка

преди 11 години

Противоположно на повечето мнения тук , аз одобрявям и се възхищавам на решението на младата жена.Тя е била наясно , че е обречена и е решила да остави ,като всяка жена, същество, което да живее след нея.Дали да бъде майка или не, е бил личен избор.Детето и ще расте и ще върви по житейския си път, а можеше и да не съществува, ако майката му мислеше по друг начин.

43

tt

преди 11 години

abe hora razberete ot tymor w mozaka nqma spasenie.dnes pogrebah maika si s tazi diagnoza.a uz be dobroka4estwen .i be naprawena operaciq.

42

Ben

преди 11 години

Само едно не мога да разбера все още - защо хора, раждат деца като някаква самоцел. Това дете сега ще остане без майка - и какво? Това ли е целта - да родиш едно дете каквото и да ти коства това и с това целта на живота ти е изпълнена. Жал ми е много за това детенце. То никога няма да познае майчина ласка. Наистина не разбирам. Умираш и правиш още един живот съпричастен на тази трагедия...

41

DARK

преди 11 години

Трагедия ;( Това е няма какво повече да се каже.Такива трагедий е имало и ще има много след като цялата *** която дъвче за политика напусне този свят.

40

иван

преди 11 години

хора жената се е надявала да живее, не я съдете!

39

Анонимен

преди 11 години

Ужас! Дано поне детенцето е живо и здраво! Но ми е мъчно, че никога няма да види майка си. Дано поне баща му го обича много!

38

до muhi

преди 11 години

muhi, точно защото децата не се ображдат с вещи. Моето няма много вещи и знам, че ако не съм аз да го накарам да сподели и да го прегърна в тежък момент, то трудно се успокоява. И мен ме е гледала баба ми, но майката си е майка. Никой не може да е замени. Не бих си причинила това на детето.