11

Месия

преди 11 години

Да свирите хубаво, а ти, 19-то августовския, имай късмет да ме изложиш... Такава любов беше! Само да се затриете!

10

Анонимен

преди 11 години

Аз ще съм на концерта да се кефя...групата си я бива.Може да не е от най-великите но си заслужава. Бях на концерта им в Ловеч през 2007 г. и беше супер. Лошото е само едно . Фестивална е стара и амортизирана зала. Трябваше организаторите да намерят по-читава.

9

Рок фен

преди 11 години

Добра група са, но не могат да се сравняват с голевите имена в рока като пинк Флойд, Дийп Пърпъл, лед Цепелин, Скорпиънс, НО отново казвам - велика група! The final countdown и Open your heart за мене лично остават едни от емблематичните песни в рока!!!!!

8

До Чиновник

преди 11 години

"...които за жалката си кариера са успяли да сътворят една-единствена блудкава и сладникава песничка."И го казваш от позицията на какъв? Въздух под налягане, който не е постигнал нищо особено в живота си. Да си сътворил някоя "блудкава" песничка, стихотворение, филм, пиеса? Прочуй се с нещо и ти колкото тях, тогава може и да имаш право да даваш мнение - сега - не.

7

Петя

преди 11 години

До 7 Пич ,никой не те кара да им харесваш музиката.Кое въобще те е накарало да прочетеш новина за група , която не харесваш?Влез прочети някоя новина за чалгата,струва ми се ,че ще ти е по-интересно !Хайде жив и здрав!

6

Валери

преди 11 години

Там сме !Ако сте истински фенове, спрете да се заяждате!Мислете позитивно!Пуснете си тяхна песен и се радвайте на живота!

5

Doroti

преди 11 години

SUPER,Солиста е симпатяга,малко невменяем ама тука сме сите така:)

4

Чиновник

преди 11 години

до 3Пич, простия си ти, щом когато става въпрос за музика, намесваш БСП. Това, че не им харесвам кичозната музика, не означава, че не съм ги слушал.

3

до 3

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен. Само искам да добавя, че политическата принадлежност е най-малкото което определя кой колко е *** :) или дали е честен, свестен и т.н.

2

dsf

преди 11 години

Аутлет?! Каква хубава българска дума.

1

Чиновник

преди 11 години

Аре стига с тия аутлет групи, които за жалката си кариера са успяли да сътворят една-единствена блудкава и сладникава песничка.