160

Анонимен

преди 11 години

Не виждам защо се учудвате!В България прогресират некадърниците,дупелизците и гадовете.Радвам се че не съм в България,защото просто няма смисъл човек да се бори с простаци!Жалко за кадърните хора,които са подложени на унижение и стрес.За това нищо не върви у нас.

159

Анонимен

преди 11 години

Далаверата Лазаров ВЪН и всички крадливи мишки от федерацията също!!!!

158

рано е!

преди 11 години

СКАНДАЛИТЕ ВЪВ ВОЛЕЙБОЛА ЗАПОЧВАТ ----СЕГА ,ТЕПЪРВА ,............сигурен съм на 100%!

157

gfhdyrk

преди 11 години

Остана ни само един отбор от световна класа. А дерибеите го унищожават.

156

dfgrteh

преди 11 години

Да направим така, както направи Бат Ицо през 1994 г. Или ни има, или ни няма.

155

valeri

преди 11 години

Подкрепяме Стойчев и Казийски и Лазаров ще усети отблизо любовта на феновете ако се осмели да отиде на някой мач. А на пълзящите и платени плювачи мога да кажа: бачкайте срамна работа няма или поне така казват проститутките.

154

Анонимен

преди 11 години

Отбора вървеше зле.

153

Антикумонист

преди 11 години

Стойчев провали България на световното през 2010 с неговата морална игра.Трябваше ни загуба за да сме в по леснят поток а онзи *** излезе за победа,след като всички си правиха сметки.Много се радвам че за олимпиадата няма да го има стойчев за които явно победата е по важна от медал.Казииски ще бъде заместен,след като гибона и пушката напуснаха отбора пак си беше добре

152

гост

преди 11 години

според мен управия няма за6то сменят трениор след като отбора варви добре нее ли логи4но цяла балгария го искаме да си остане тои това е срамота не6то което се развива да се затрива аман от простотия 6том на хубавото искаме ло6ото не знам такова не6то не всеки ден се вижда

151

Протест в събота

преди 11 години

ДО ФЕНОВЕТЕ НА ВСИЧКИ СПОРТОВЕ Като фенове на българския спорт и най- вече като българи, ние привържениците на Мъжкия национален отбор по волейбол , искаме да Ви приветстваме и поканим , да ни подкрепите на нашия мирен протест в събота на 16 юни 2012год. Пред Централата на БВФ в гр. София. за повече инфо във фейсбук /events/362474797153017/ Смятаме, че е крайно време в България фенът да бъде водеща роля независимо от спорта и нашите мнения да бъдат чувани и подкрепяне.

150

Маджаров

преди 11 години

Казийски да си ходи на село в Италия и да си сваля гащите на жабарите .Успех на момчетата от тук на татък

149

Шишо

преди 11 години

Матей изглежда има гнусен характер по наследство. Когато се утвърждаваше като волейболист, баща му предизвикваше стрхотни скандали. Сега когато си отива от големия волйбол, си тръгва с скандал. Жалко за спортния му талант.

148

Стършел

преди 11 години

....Мартин Стоев го натириха от Националния отбор през 2008 г. същите тия псевдо "специалисти" от БФВ начело с Данчо Лазаров и Любо Ганев, да му се чуди човек и на него, защо се хваща пак с тия?!?!?!.....толкова лесно ли се забравят тези неща?

147

иван

преди 11 години

Успех на Стоев и националите,Стойчев сме го забравили ние с нищо не сме го и запомнили но за Казийски ме е яд отбора ще е доста по слаб без него,все едно без Стоичков 94.

146

rument

преди 11 години

173 - Има голямо значение и с какви играчи беше Марто Стоев,това не трябва да се забравя.

145

До 173

преди 11 години

Абе кво обясняваш на такива лаици като тая. Волейбола не почва със Стойчев и Казийски. Успех на Марто Стоев. Човека има повече успехи като национален отколкото Стойчев.

144

rument

преди 11 години

"айде малко" и нещата се получаваха,тези думи вършеха страхотна работа на Стоев.

143

До Elle

преди 11 години

Всеки може да си избира началниците, но не като ги кара да си подадат оставката, а като сменя фирмата. Съществена разлика.

142

Анонимен

преди 11 години

Събранието на тези "хрантутници"се проведе в хотел на цървула Златев във Правец?!Всичко е ясно!

141

Въпрос

преди 11 години

Възможно ли е всичко да се оправи, Матей Казийски да се върне, отборът да се събере и да вземе медал на ОИ в Лондон? На това трябва да се отговори и като разберат как да стане (с нов треньор ли, с друго ли), да действат. Или нещата отидоха твърде далеч, за да се върнат назад... Много необмислени решения, уволнения и др. доведоха до това. Няма диалог и прозрачност, само задкулисни игри. Сега всички горчиво съжаляваме. А на мен ми се ходи на мач.