199

Veselinov

преди 12 години

Да не забравяме само, че най-големите успехи на българския волейбол са под управлението на в общи линии настоящия управителен съвет, и по време, в което Стойчев не е бил треньор! Не ме разбирайте погрешно, не защитавам БФВ, но когато стадото мисли по само един начин, трябва да погледнем другата гледна точка. Откъде накъде Стойчев може да поставя ултиматуми за смяна на УС на БФВ - това изобщо не му е нито право, нито в юрисдикцията. Дори си позволи да изманипулира и вярната си дружка Казийски!

198

?!

преди 12 години

Колко безнравствен и безчестен трябва да е човек, за да не се махне, а и нагло да обяснява, че не усещал вина. Лазаров, ЗАПЛЮВАМ ТЕ!

197

голяма лъжа

преди 12 години

в бг може да плати данък 10%, но той предпочита да плати 40% в италия, а работата му е да тренира отбора, а не да търси доставчик на екипи

196

Опозиционерка

преди 12 години

Чудна атмосфера цари УС на БФВ - всички говорят едно зад гърба и против срещу Лазаров, а не смеят да го кажат публичноСамо Иво Константинов излезе мъж, още на конгреса мрез март 2005 г. искаше оставката на Лазаров, дори бойкотира конгреса с тези от ЦСКА, Славия, Локомотив и тн. сега показа че има чест. А армейците дето ненавиждат Лазаров сега не смеят да го свалят. Лека му пръста Чукчето само той вкарваше в правия път Лазаров и той не смееше да си развява коняБил ли е агент на ДС инж. Лазаров?

195

деятел

преди 12 години

Част 2В тези 130 отбора и клуба има такива само с Президент и нищо - политика като Батето в БФС, за изборна маса. Брезник има 2 клуба, Русе 5 клуба...4.Няма клуб който да развива всички направления при мъже и жени от деца до представителни отбори. Май само ЦСКА но и те са пред фалит.5. ИМА СМЕШНА И НЕПОДЪРЖАНА СТРАНИЦА В ИНТЕРНЕТ.Федеацията не я интересува състоянието на волейбола, а само собствения си рахатлък и не си мърда пръста да излязат отборите от този хал.Може още да се пише но ...

194

деятел

преди 12 години

ЧАСТ 1Защо се получи скандала?1. Волейбола у нас пред закриване- клубовете нямат пари за наем, лагери, заплати, лечение и с една дума за развитие на спорта. Пр. ЦСКА не са вземали заплати от 18 месеца, Левски закри част от школата си, Славия дава символични заплати...2. Отборите нямат база за трениране и игра на едно сносно ниво - ЦСКА нямат собствена база, Славия се мъчи в залата, левски в зала собственост на Азлог.3. Водят се над 130 клуба и дружества, а нито един не е на средно ниво,

193

Въпроско

преди 12 години

Питам първо - Защо се позволява спам с някаква реклама на рибарски магазин?Второ - Кой зад този управителен съвет начело с Данчо Лазаров, та дори и Б.Борисов не може да ги помръдне?Трето - Няма ли добър, практикуваш психиатър, който да направи един портрет на Лазаров, щото виждам че не му дреме за Гласа народен - Гласа Божи? И да се вземат съответните мерки!Четвърто - До кога ИСТИНСКИ МИЛЕЕЩИТЕ И РАБОТЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ "ЩЕ ДУХАТ СУПАТА" ???

192

Протест в събота

преди 12 години

ДО ФЕНОВЕТЕ НА ВСИЧКИ СПОРТОВЕ Като фенове на българския спорт и най- вече като българи, ние привържениците на Мъжкия национален отбор по волейбол , искаме да Ви приветстваме и поканим , да ни подкрепите на нашия мирен протест в събота на 16 юни 2012год. Пред Централата на БВФ в гр. София. за повече инфо във фейсбук /events/362474797153017/ Смятаме, че е крайно време в България фенът да бъде водеща роля независимо от спорта и нашите мнения да бъдат чувани и подкрепяне.

191

Протест в събота

преди 12 години

ЦИТИРАМ ДОСЛОВНО КАКВО КАЗА ДНЕС В ПРАВЕЦ ИНДЖИНЕР ДАНЧО ЛАЗАРОВ: "ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТЕЗИ ФЕНОВЕ, ДЕТО СЕ СЪБИРАТ ПО ПЛОЩАДКИТЕ"

190

емигрант

преди 12 години

Още 5 такива скандала и мандата на Боко ще свърши.За заплати,пенсии,икономика,повишаване на стандарта на масовия българин ще говорят по изборите там те са царе на лъжата.А ние баламите седмици наред ще се дърлим треньор ли е Стойчев или само преводач на Казииски.След това ще има друго зрелище и друго и друго имного успешния мандат ще свърши.Честито!

189

Анонимен

преди 12 години

Риболовен магазин ПРИ КАДЕМА разполага с голямо разнообразие от стоки на водещи световни фирми като: Sesnsas, Owner, Garbolino, Balzer, Focus, Shimano, Pezon&Michel, Shakespeare, Browning, Van Den Eynde, Daiwa, Tica, Cormoran, Maver и много други. Всякаква жива стръв бял червей, шарен червей, пинки, торен червей, земен червей, хирономус, ручейник , пиявици, попово прасе. Живи рибки кубинка, каракудка. Захранки , ароматизатори, галети, гранули, глина и други на водещи фирми като: Sensas, Van Den Eynde, Mondial-f, Traper, FishMania 75, Filstar, Nesa, Promix, Respect. Магазинът предлага поръчка на артикули по каталог и направа на риболовен билет. Всичко нужно на риболовеца! АДРЕС:СОФИЯ, БУЛ.ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД,ПАЗАР СИТНЯКОВО Лятно работно време от 01.04.2012г Понеделник - Петък 6.00- 20.00 часа Събота: 6.00 - 20.00 часа Неделя: 6.00 - 20.00 часа

188

Анонимен

преди 12 години

БОЙКОТ НА МАЧОВЕТЕ!

187

Анонимен

преди 12 години

а тия фенове да ги питаш ЗАЩО МУ СКАНДИРАТ ИМЕТО КАТО НИ ЗАКОПА ОТ БРОЗНЗОВИ МЕДАЛИСТИ НА 6-ТО МЯСТО?? Какво му се радвате? 1-ва квалификация не взе-груби грешки,Германия да ни бие, това е някакъв абсурд,та Германия нямат волейбол силен,смешна работа,и му скандират името.Това е абсурдно. Защото всеки,който не разбира нищо ,ходи да вика като в някое стадо.Като го питаш защо и той не знае! Именно Федерацията осигури и 2-рата квалификация,та барем класира отбора срещу Пакистан и Египет и Франция.

186

Анонимен

преди 12 години

ПОколението е същото като това ,което стана 3-ти 2009-та в Европа с Пранди. Същите са играчите. Стойчев само на приказки ви говори как иска да оправи волейбола,как светлото бъдеще ще дойде,как той е най-ваеликия,а като му погледнеш резултатите и игрите на отбора и ти става ясно,че само на приказки го докарва! НУЛА РЕЗУЛТАТИ,а взе печеливш отбор 3-ти в света! Със същите играчи нищо не направи. И ходи да се снима с превъзбудени фенове по залите, атия фенове да ги питаш ЗАЩО МУ СКАНДИРАТ ИМЕТО КАТО

185

Краси

преди 12 години

Имам усещането че цялата федерация по нволейбол се е настанила зад компютрите и бълва гадости във форумите.На Радостин Стойчев, не му пука за рези ***, просто човека искаше да направи услуга на българския спорт, но очевидно ние не го заслужаваме. А що се отнася до сегашното състояние на отбора!? - на никой ли не му хрумна, че този подмладен състав няма как още да е на нивото на предишния отбор. Че това се случва с всички отбори, които сменяват поколението.

184

До предния

преди 12 години

Хи-хи-хи! Да сравняваш Радо Стойчев с Мориньо е все едно да сравняваш кебапче с печено агне!

183

123

преди 12 години

Това, Радо Стойчев да тренира националния по волейбол е все едно Мориньо да тренира националния по футбол бе. И двамата са най-успелите треньори в своя спорт!

182

Ясна работа

преди 12 години

Яснооо, борбата е кой да прилапа комисионните от екипите - Радо Стойчев или Любо Ганев!

181

До 190 и 191

преди 12 години

Простотията надделява при липса на аргументи и защита на некадърен тренер, недонесъл никакви успехи за България. За сметка на това дразни,че гадната Федерация е постигнала медали за България ,което показва,че се работи добре още от юношеските групи и вътрешните първенства и излизат силни национални състезатели Е,верно,Радо Стойчев иска да внуши обратното, но резултатите говорят друго!

180

иво

преди 12 години

Бройте и моят глас за г-н Стойчев.Винаги съм си мислел , че Любо Ганев е такъв. Особено като му гледа боя,дебелият врат и златният му ланец. Ама как да се обадя , като съм метър и 50???