250

offfff

преди 12 години

КУПЕТЕ СИ КУЧЕГОНИ или електрошокови пистолети.... хем ще се пазите от кучета хем от хора !

249

5kov

преди 12 години

А тестът какъв ще бъде? Ще им пуснат в клетките един пенсионер, за предпочитане професор или поне доцент и ако не го изядат, не са агресивни, така ли?

248

Анонимен

преди 12 години

Zashto v Bulgariq trqbva da se sluchi neshto losho za da se razreshi daden problem? Trqbva nqkoi da postrada vinagi...nima nqma otgovorni hora za tez kucheta, koito napadat jivushti i sluchaino preminavashti ot tam

247

АНОНИМЕН

преди 12 години

ДНЕС СА ХВАНАТИ ПЕТ КУЧЕТА В СОФИЯ ,ТЕСТВАТ ГИ ЗА АГРЕСИЯ АМИ,ЧЕ ДНЕС ДОКАТО ГИ НАТЕСТВАТ СА СЕ ОКУЧИЛИ ЦЯЛА ГЛУТНИЦА.

246

Анонимен

преди 12 години

Да надупат на площада тия от Екоравновесие и да пускат пумиярите да ги хапат по гъзовете. Така според мен ще им направят сигурни тестове за агресия.

245

123

преди 12 години

Не е нужно да се ходи до Бангладеш, отидете в Бургас където за четири дни престой видях само едно куче. Може да се справят, но не искат тъй като ще спре кранчето.

244

Gen

преди 12 години

Що не им пуснете един тест за интелигентеност? Нещастници... Кога ще ги стигнем азиатците...

243

анонимен

преди 12 години

минимална пенсия има тоя, който е работил минимално. не може цял живот да си си клатил краката и сега да имаш висока пенсия.

242

Стан

преди 12 години

"всички безстопанствени кучета там да бъдат заловени и да им бъде направен тест за агресивно поведение, за да се предотврати повтарянето на друг подобен инцидент." И ако се окаже, че с кучетата всичко е ОК, ще им се извинят и ще ги заведат на сладкарница. Ще умра от смях. Просто нямам думи.....

241

хаха

преди 12 години

Е ти пък вече се изхвърли, чак с Бангладеш да ни сравняваш. Те са си живи *** и живеят като такива болшинството. Като мислиш че сме по - зле ходи да живееш там. Ама да не си луд. Тука само се реве, ама повечето хора живеят сносно. Зле са безработни и пенсионери с минимална пенсия. Другите само се жалват по стар български обичай. Пък по заведенията и на морето пълно.

240

Ф.С.В

преди 12 години

Говорех за Гърция защото медиите ни сравняват с тях - а не със САЩ-- но за съжаление и с Бангладеш да се сравняваме --пак са по добре от нас--там с 5 долара ще си облечен с нови дрехи и ще имаш храна за 5 дена -а тука белият българин европеец ходи да си купува стари парцали от втора употреба -такова нещо и в Бангладеш няма -(бил съм в град Читагонг)

239

Изпитвач на помияри

преди 12 години

Най-добрият тест за вдеки *** е един як кърпел зад врата ! Ако продължава да мърда , значи че е агресивно , ако не мърда ,значи е добро ! Тестът е изключително качествен и почти безплатен!

238

Анонимен

преди 12 години

Ф.С.В., ама кажи си, че си бил по командировки, ахахахаха... То така много попиваш от местните... Ясен си...

237

Анонимен

преди 12 години

Никой не отрича останалите проблема, ама какво сега щом има други да не обсъждаме и да не решаваме този с кучетата, така ли? Какви хора сте вие, не ви ли е жал за болния възрастен дядо нахапан от кучета, вие представяте ли си какво е изживял този човечец. Такъв ли край заслужават нашите старци. Гнус ме е от вас, болни мозъци.

236

Ф.С.В

преди 12 години

Работата ми беше такава -- ако си по умен ще разбереш какво работя --ама главата ти е куха като празна туба хахахахахахахах

235

Анонимен

преди 12 години

Ами, като си ходил в цял свят, трябва да знаеш, че заплатите са едно, цените - друго, наемите - трето, здравеопазването - четвърто.То и в Прага е евтино по магазините, ама наемите са убийствени, бензина също е скъп. В Щатите една пломба е $800. Така че, като толкова ви кефи в Гърция - бегайте натам, кой ви спира?

234

Ф.С.В

преди 12 години

Аз съм ходил в цял свят- казвам го понеже медиите тръбят че сме много по добре от катастрофирала Гърция - това е като Индия и Пакистан -там хората са бедни и постоянно водеха една измислена война че другата страна е виновна за тяхното икономическо състояние-- Тук всички медии са платени --промиване на кухи глави това е БГ-а бензина -тука взимаш 200 евро а там 1000 -колко литра ще си купиш -имаш първи клас -смятай !

233

Анонимен

преди 12 години

293,И ние сме ходили в Гърция, ае нема нужда. Бензина тук беше 1.25 евро, там беше 1.60. За другото даже и не коментирам. Като те кефи - бягай натам, със сигурност е яко.

232

Ф.С.В

преди 12 години

Кое е по важно--по пътя загиват хора -а КАТ проверяват велосипедите за звънци и спирачки(рестриктивна мярка от вчерашните протести на еколози) търсят с снимка някакъв който хвърлил камък по банка а няма снимка за Галеви..хазната е празна а те говорят че гърците ядяли трохите от масата. тока се вдига а пенсионерите гладуват и са по зле от кучетата..Правителство с най много вотове на недоверие.Външният ни дълг е непосилен за плащане само на лихвите -сега есента.това ли ми е неадекватния коментар)

231

-

преди 12 години

Да,гръка е много зле с минимална пенсия 400 евро!И цени като нашите!Пие си узото на плажа,а нашия дядо копа доматите и спи с пушка.