4

Дупка

преди 11 години

Няма лошо. Искам да знам и колко дупки из кварталните улици на София запълниха за това време. Чакам вече няколко месеца това да се случи с един кратер на близкото кръстовище, ама не се случва...Що не пише за това?

3

край

преди 11 години

Искам референдум за тротуарите. Българчетата трябва да се разберем - ще паркираме ли върху тях или по тях ще ходим. Ако ще паркираме хич да се не хабим да ги правим. Щото това сега е жива глупост трошим си колите да ги катерим майките с количките са по улицата. На запад от калотина няма такова нещо - нема и на юг от капитан андереево.

2

Глоба 500 лв.

преди 11 години

Най-лесно общините ще напълнят бюджета си като въведат ред в уличното движение. Ред има само с ГЛОБИ ! Стига селски бекови и чалгарки са спирали където им падне с презумцията че са над другите. Много станаха *** в София, Пловдив, Варна, Бургас, трябва да разберат че не са на нивата а в среда в която не са сами, има и други и то не овчари като тях.

1

БРАВО !!!

преди 11 години

ДОЖИВЯХМЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЗЕМЕ ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ, ДА СЕ ВЪВЕДЕ РЕД В ТУМОРА НА ПРОБЛЕМА ШОФИРАНЕ. БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДАНО СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ И ЗА СПРЕЛИТЕ ПО УЛИЦИТЕ.