18

ттт

преди 12 години

Годината има най-много 366 дни. Да се умре на конкретна дата шансът е 1/366 (за 29 февруари - по-малък). Поне 10 000 000 000 човека са умрели досега. И тука ми цитират само двама на рожденния си ден. Следователно, шансът да умреш на него е 1/5 000 000 000.

17

Анонимен

преди 12 години

Това за Сатурновата дупка е мантрата на астролозите.Вече и учените започнаха да я дъвчат.

16

Анонимен

преди 12 години

Какво значи по-вероятно? Да не би природата да знае за човешкото разграфяване на 365 дни в годината? Няма нищо, ама нищо което да може да бъде обяснено със статистическият анализ или теорията на вероятностите тук. Всеки ден - нещо може да се случи. Да бе, наистина толкова други проблеми имат нужда от изследвания и развитие, а такива глупости като тази само гълтат пари, за едното нищо! Евалата!

15

Анонимен

преди 12 години

Мдаа понякога рожденият ден действа депресиращо.Аз поради тая причина последните си няколко ги прекарах сам със себе си.Понякога е по-добре.

14

Анонимен

преди 12 години

Докато сме живи ,абсолютно всеки ден има вероятност да умрем . Независимо от пол , възраст , социално положение и тн. Всеки ден стават нелепи инциденти , хората се разболяват , има природни бедствия . Така , че трябва да сме благодарни и да ценим всяка минута от живота си .И не мога да си обясня този феномен - кой им плаща на тези хора да се занимават с такива глупости ?! Естествено е при такова огромно население на планетата все някои да умре на рождения си ден .

13

МУТРОДЕН

преди 12 години

88-годишен мъж е в болница с опасност за живота, след като бе нахапан жестоко от глутница кучета.Той е бил нападнат от кучетата в столичния квартал "Малинова долина" към 17 ч. вчера, докато се разхождал близо до общежитията на преподавателите в Американския колеж в квартала.Нападналите го животни били между 15 и 20. Безпризорните животни съборили възрастния мъж на земята, като му нанесли тежки наранявания по тялото и главата. След сигнал на тел. 112, подаден от свидетели на инцидента, той е откаран във Военномедицинска академия.Около 12 ч. днес от болницата съобщиха, че възрастният мъж е в критично състояние. още по темата До 2016 г. - 95% по-малко безстопанствени кучета 26|865820.07.20119000 са бездомните кучета в София 11|1271109.03.2011Пациентът е в изключително тежко състояние, в безсъзнание и на изкуствена вентилация, с множество разкъсно-контузни рани и фрактури по главата, лицето, ръцете и краката, посочват от ВМА.По време на инцидента той е претърпял голяма кръвозагуба, а в резултат на тежкия шок, е получил и тежка сърдечна криза. В момента лекарите се борят за живота му.Първоначално разпространената информация, че пострадалият е преподавател в колежа, бе опровергана.Ръководството на Американския колеж изрази в прессъобщение дълбока загриженост от факта, че проблемът с бездомните кучета в района на учебното заведение не се решава.Ръководството на Американския колеж многократно е депозирало писма с молба за съдействие до Мария Бояджийска, заместник-кмет по зелена система, екология и земеопазване в Столична община, до директора на ОП "Екоравновесие" и до кмета на Столична община, Йорданка Фандъкова, посочват още от висшето училище.

12

Анонимен

преди 12 години

ХА ДАНО ДНЕС ИМА РОЖДЕН ДЕН НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** НА БЪЛГАРИЯ-МУТРА КРЪВОПИЕЦ И УНИЩОЖИТЕЛ НА БЪЛГАРИТЕ.

11

До dan

преди 12 години

Много са прави Днес. Браво за тази статия. Поне дава надежда на българският народ.

10

До чочочочочоч

преди 12 години

Я стига бе, хората си изразяват огромната любов към вожда. Една тиква по-малко,голяма работа.

9

dan

преди 12 години

днес бг то бива бива идиощини но вие надминахте всичко има провидение то настига всички

8

Гошо Тъпото

преди 12 години

Никой не си...избира рождения...ден,а Бог избира...кога да го...прибере.Другото,между тезидати,ти е...дадено да живееш смислено и...човешки и понякога зависи от самият...теб.

7

чрд

преди 12 години

Човек е смъртен,човечеството безсмъртно - радвайте се на живота,носете си новите дрехи и помнете ,че каквото си сложите в устата и на оная си работа - това ще ви остане,другото е лаф за дървени философи!

6

чочочочочоч

преди 12 години

до 1 и 2 ,знаете ли че кой,копае гроб другиму сам попада в него......,

5

Браво

преди 12 години

Ей Dnes.bg са много хитри. Знаят кога да опънат струната. Затова ги харесвам.

4

!

преди 12 години

А учените, харчещи немъчени пари, за да правят подобни гениални открития има голяма вероятност да починат от удар с *** тежък предмет. И колкото по-*** са откритиятя им, толкова по-голяма е вероятността.

3

Анонимен

преди 12 години

Съвсем наскоро и Катя Филипова почина на рождения си ден.

2

Анонимен

преди 12 години

Дано и ББ да се спомине на своя.

1

Анонимен

преди 12 години

А днес рожден ден има един от най-големите *** в света-б. б