13

Дружбенка

преди 11 години

Значи ще се лашкаме в 114, примерно 25 мин за да стигна до метрото.. ми то и 88 ми върши същата работа (демек никаква), нали ходи до метрото и той, що да хващам 114? Малко не е обяснено както трябва от къде ще минава 114, да не се окаже че и ще дублира 88. Да не говорим че с 204 за 25 мин ще съм... ехеее след Орлов мост..

12

Slucaen

преди 12 години

Аз не знам кой е предложил този маршрут. Но който го е приела поне да беше погледнал на картата. Автобуса ще тръгва от спирка, която е в близост до метрото. Но няма да тръгне към него, а ще обиколи двете части на квартала, после тепърва ще стига до метростанцията, ама от другата посока? Аз лично не бих чакал автобус, с който ще обикалям. За това време и с 204 може да стигне до метростанция "С.университет".Дано следващата идея, която ще приемат, е съобразена повече с реалното положение.

11

Анонимен

преди 12 години

Карат С е решила да прекрати договора със СО поради 20 млн задължения на Со към Карат С. Новите бели мерцедесчета ще изчезнат и от линия 114, и от 3 и от 5, защото ще бъдат пренасочени в един от общинските гаражи. Така че, пригответе се за таралясници по тези линии. В гараж Дружба няма вече Икаруси и Чавдари, но може да прехвърлят тези линии към Малашевци. :) Да са ни честити линиите, както и бракмите, които ще бъдат пуснати да довозват.

10

-

преди 12 години

Аз ти дадох менус, но не съм нито магазинер в Метро, нито живея в Обеля, нито съм някои политик. Тая МС е предназначена за хора, идващи в София с кола и използващи софийското метро, с което те заплащат хем символична сума сума за паркинга, хем дават пари за метрото, хем не се задръства центъра. ;)

9

ББ

преди 12 години

Мухахахахахах!!!Безплатно до музея на Вожда ББ.

8

До Ягодка червена

преди 12 години

Защо не го направиха до Бизнес парка? Резонен въпрос. Защото на тях не им е изгодно да се копае още 2-3 километра, а пък ние какво да правим? Ами ще си караме колите!

7

Гърболизец Храбърков

преди 12 години

Според мен всички трябва де се возят до Банкя и то безплатно.

6

Ягодка червена

преди 12 години

И защо не го направихте до БИЗНЕС ПАРКА? Там работят приблизително 8000 човека.

5

Българин

преди 12 години

Ха-ха-ха - някой ми сложил 5 минуса.Това сигурно са пуделът фъндъкова, Боко Кратуната (що не си празнувате рождения ден, борисов), Цецо *** и двама дето живеят в Обеля и работят в магазинът Метро на Цариградско...

4

сменяща три превоза

преди 12 години

къде ще е тази метростанция между двете Друж-би...дано е сгодна, стига с тези автобуси...да ти писнеееееее

3

Българин

преди 12 години

Поне да бяха добутали до следважата метростанция, дето трябва да е между Дружба и Дружба - та някой да се вози по тая отсечка !!!Ама нали са прости тиквуни !!!! По-просто и по-нагло и по-крадливо от ГРОБ-аджия няма !!!

2

Българин

преди 12 години

Ами налага се - за да не се вижда резилът на гербаджийските тиквеници !!! И досега в метрото огромната маса пътници се изсипва на станция Младост и във вагон остават по десетина души, защото следващата станция е в полето и дори тротоари няма около нея, а последната - в нищото на Цариградско шосе. И като погледнем колко струваха тия нищо и никакви два километра - това сигурно е най-скъпият метроучастък на света... ама нали ГРОБ-ажиите трябва да напълнят гушите.

1

варна

преди 12 години

???