11

Анонимен

преди 11 години

да си направят снимка на мозъка кой я измисли тъз глупост

10

^3АDttack

преди 11 години

*************Нали ако някой посмее пияните руснаци ще го мразят повече, отколкото омраза таят към американците. Всичко е само политпропаганда. *************Това е проблема на Руснаците все намират кой да мразят ... това ги убива също толкова колкото и водката а това което са намислили е нещо хубаво не харесвам Путин но подкрепям борбата му с алкохолизма

9

Анонимен

преди 11 години

Това са пълни глупости.Разходи от по 500$ за казан, който за произвежда алкохол за 100-200$ годишно.И то във време на финансова криза.Плашат *** с такива неща.Освен това, едва ли има толкова *** руски политик, който да се опита да отнеме водката на руския народ. Нали ако някой посмее пияните руснаци ще го мразят повече, отколкото омраза таят към американците. Всичко е само политпропаганда.

8

братушки

преди 11 години

айде наздравеееееееееееееееее

7

Гьобелс

преди 11 години

Толкова вони пропагандата, че не се трае вече. В Русия умират общо 1,950 млн души. Не се връзва 0,5 млн да умират от алкохол , 0.5 млн от хероин, 1 млн от репресиите на Путин и... т.н., не остава място за хората починали от естествена смърт.пп Русия има 143 млн население, което се увеличава."Ройтерската" снимка е много красноречива, особено като идва от страната с най-големите алкохолици - Англия

6

Анонимен

преди 11 години

Нека пият ората бе, там затова не дигат пенсионната възраст.

5

един руснак

преди 11 години

щем като статията е от БТА ,какъв то и да е коментар е излишен ,всичко е ясно !

4

русколюб рубладжия

преди 11 години

Злоупотребата с алкохол убива половин милион души всяка година в Русия !!!!!! Не е истина. Не може да са повече от 499999. Това са долни инсинуации от САЩ.

3

Киркорчо

преди 11 години

"Спиртоджии" сега пият "Настойка боярышнека". Това е медицински капки от сърдечни болки. Струват в 3 пъти по малко от водка. Купува тези капки във аптеки, дори и в нощо време, казват, че много хубови!!

2

Мдааааа........

преди 11 години

От космоса , най-добре се вижда , кой колко и какво пие .

1

meri

преди 11 години

Дали и нашите няма да почнат да следят от космоса за нелегалните казани, че ни е спукана работата.