228

случаен

преди 12 години

Този анонимен пич е абсолютно прав. Какво е това Б С П .Винаги и само БКП.Като гледам така и Симеон не бих го пропуснал.

227

Лимон

преди 12 години

Бойко скоро ще чуе гласът на народа! Референдум за АЕЦ "Белене"!!!

226

Аноннимен

преди 12 години

Бойко vs. Ислиямсоциали!Ние избираме!

225

Анонимен

преди 12 години

Никога повече БСП !

224

случаен

преди 12 години

Петер,я ако обичаш да ми припомниш , кои неизгодни неща подписа Кунева. За блоковете на АЕЦ Белене?Ама нали предполагаш , че без това нямаше да сме в ЕС.Нали срещу това получаваме пари , НЯКОЙ ДА НИ СТРОИ, магистрали и да си събира лентички ? А тази магистрала ТРАКИЯ , знаеш ли колко селси имота и срещу какви пари са очуждени , за да мине през тях. И чий са очуждени имоти ? На селяните? Чушки?На нашите МУТРИ, ако разбираш .Що не им публикуват имената и получените суми?А останалите ?ПАРИ!

223

ан

преди 12 години

ПИТАМ ДРУГАРИТЕ ОТ СТЪКМИСТИКАТА ТЕЗИ 1010 ГРАЖДАНИ БЪЛГАРИЯ ЛИ СА? ВИНАГИ ПРЕДИ ИЗБОРИ ДРУГАРИТЕ ОТ СТЪКМИСТИКАТА ПОДСКАЗВАТ НА ПО ПРОСТОТО НАСЕЛЕНИЕ НА МУТРЕСТАНИЯ ЗА КОИ ДА ГЛАСУВАТ. ТОЗИ ПЪТ СТЪКМИЧЕСКИТЕ ВИ ДАННИ НЯМА ДА СЕ СБЪДНАТ. НА НАРОДА МУ ПИСНА ДА ГЛЕДА ЕДНИ И СЪЩИ МУЦУНИ 22 ГОДИНИ. ТОЗИ ПЪТ ЩЕЕ РАЗЛИЧНО. НЯМА ДА СА НИТО ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ НИТО ОНЕЗИ КОИТО СЕ ПРАВЕХА НА ДЕМОКРАТИ. НАРОДА РАЗБРА ЧЕ ОТ МУТРО-*** ДОБРО НЯМА ДА ВИДИ.

222

Кайо

преди 12 години

Е, как няма да се усети! Изпуска ли се толкова много пара! Хич не го е.е ние колко ток ще плащаме и от къде ще внасяме електроенергия през следващите години! Замазват ни очите с енергия от ВЕИ, която хем по-скъпа, хем недостатъчна! И там сигурно имат дял, няма да си оставят магарето в калта, я! Референдум за АЕЦ"Белене"! Стига сте ни вдигали цената на тока през 3 месеца!

221

Лов

преди 12 години

Усети се Бойчето, че няма да може да излапа пари от АЕЦ "Белене" и юруш да прави седми реактор, та да закачи няколко милиона и той. А данъкоплатеца си плаща за прищевките им и безропотно навел глава си казва "Всички за еднакви" и до там се спират негодуванията му.

220

Лов

преди 12 години

Герберите ще претърпят крах на тези избори, защото много от избирателите им разбраха що за стока са! Празни обещания, популистки лозунги и премиер, който говори и действа като неук, селски тарикат. Забатачиха се в собствената си некомпетентност и наглост. Единственото, което ги интересува е да избутат, де що има хора на тройната коалиция и там да настанят бивши спортисчета днес бизнесменчета в ресторантьорския бизнес. Бойчето иска да *** от всякъде.

219

петер

преди 12 години

след като сега възхвалявате тази г-жа, няма да е лошо да си припомните какви неизгодни неща подписа преди присъединяването ни към ЕС и с какво прозвище я познаваха там.

218

НФБ

преди 12 години

стига сте мечтали...Герб отдавна е в коалиция с Бсп1другото е прах в очите на Уфсите...!Те ви лъжат че са опозиция вие им вервате...!Един дол дренки!гарван гарвану око не вади!

217

Анонимен

преди 12 години

*** кви 25% за Кунева бе пич, аз направо и давам едни 95% а защо не и 125% на следващите избори! Кунева премиер, президент и председател на съюза на дауните едновременно!

216

лина

преди 12 години

Битката ЗА ДЯСНОТО!

215

поговорка

преди 12 години

Глас за наш'то Куни - празни куни(ръце). За Бога братя и сестри, ограбени и без пари!За таз' другарка(госпожа) вий глас не давайте!Ура,ура,ура!

214

Анонимен

преди 12 години

Ами къде е партия "Атака" ?ПЛатените социолози,трябва да се разстрелят незабавно!

213

Анонимен

преди 12 години

НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ КУНЕВА ИМАШЕ 15% И ПРОГНОЗИТЕ СА ЗА РАСТЕЖ.НА СЛЕДВАЩИТЕ ТОЗИ ПРОЦЕНТ ЩЕ Е 25% ПОНЕ .

212

само Кунева

преди 12 години

Какви проверки от НАП сънувате ,с политиката на Дянков кадърните и можещи хора в НАП напускат -това е и целта на "топ финансиста".С новата политика за стимулиране на садминистрацията се цели тотално орязване на доходите ,за да останат послушковците и тъпите .Свършиха парите на ГЕРБ и очаквайте нови данъчни тежести .

211

гост

преди 12 години

Много бързат господата с прогнозите ,нека да прибавят и партията на Кунева.

210

:)

преди 12 години

da jivee kralizata :)..koyato ni podkrepya v LONDON

209

Пешо

преди 12 години

ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ГИ ИЗБИВАМЕ А НЕ ДА ГИ ИЗБИРАМЕ!