41

Анонимен

преди 11 години

изпили му мушката на това оръжие,нали се сещаш,защо:)?

40

hh

преди 11 години

Супер смешна държава.От утре спирам плащане на данъците и си купувам оръжие с парите.Едно време като плащахме на рекетьорите се чувствахме по сигурни.

39

Анонимен

преди 11 години

Нещо ми подсказва, че няма да ги осъдят! Дано греша...

38

Моля ви се!!!!

преди 11 години

Я пак, искам да знам Силицева долина ли е или Силиконова долина? Дали е на името на химичния елемент или на полимера? Живо се вълнувам, искам някой да ми разясни...

37

Брей до 26

преди 11 години

Silicon= Силиций, фром дъ Менделеев таблица....

36

chrs

преди 11 години

golata istina

35

Baceto

преди 11 години

Хахахаха.....Ще ви споделя 1 тайна....Няма да ги осъдят......Ще ви избият! Спасявайте се !

34

ОТ РЕГИОНА

преди 11 години

Как няма да ги е страх свидетелите на килърите щом в групата им имаше и замесени полицай, Сумиста беше съветник на президента та мутрите са живи и здрави НЕ ЗАБРАВЯйТЕ ,че голяма част от групата е от ПЛЕВЕНСКО на Румен Петков региона.Всеки един нормален човек ще изпитва страх при тази безнаказаност и корупция във всяка една сфера на държавата ни ...ако изобщо я има

33

Лъки

преди 11 години

Ами да ви избият до крак,защото и вие сте престъпници.Не само тоя,а всички "свидетели" трябва да са в затвора.Откъде накъде данъкоплатците ще трябва да плащат за да пазят тези престъпници,че да им осугуряват и нова самоличност и нов по-добър живот.Това правителство що не се погрижи да осигури по-добър живот на народа,ами само на мутрите.

32

xaxax

преди 11 години

Само където Silicon Valley е име. Пишете тогава и Новият Йорк или пък организация "Зелен мир"...

31

Томас

преди 11 години

38Ти не можа да ми кажеш какви са европейските ценности, с които мнозина парадират - сега можеш ли да кажеш, по кое се познава, правителството работело - за хората, а не за себе си - може би по исканията им за постоянни увеличения на заплатите - но за народа не можело?

30

Анонимен

преди 11 години

"Само слепците не могат да видят, че гробаджийското управление е пълен провал - имитация на дейност - а насреща нищо - кръгла нула."Ама Томасе, не теб ти трябваха 3 (три) години за да го видиш. След като не си слепец, какъв си?

29

SiO2

преди 11 години

Че е долина, вярно, но пък защо силициева след като и пясъка е на свършване?

28

онбашията

преди 11 години

че тя българия и сега е силиконова долина, циците със силикон са на почит

27

Анонимен

преди 11 години

до 35 аланкоолу silicon = силиций

26

до 26

преди 11 години

Silicon ValleyFrom Wikipedia, the free encyclopediaти да не се мислиш за по умен от Уикипедия ???

25

Томас

преди 11 години

Само слепците не могат да видят, че гробаджийското управление е пълен провал - имитация на дейност - а насреща нищо - кръгла нула.

24

Томас

преди 11 години

*** долни - ако някой *** извърши престъпление - не казвате имена - но нали сега Българин е свидетел - казвате имена, за да знаят престъпниците кой е и да го убият. Кога ще престанете с подлите гнусни нмера *** комунистически наричащи се псевдожурналисти???

23

азз

преди 11 години

килърите на житни милионери скъсани на матурите!според икономически експерти,ще има бум на ремонтите на мостове,магистрали,и други!според срс-та,всеки 3 българин,емигрира в софия!***статията е написана от по-неграмотен от мен!:-))))

22

Анонимен

преди 11 години

ЧЕСТИТ РОЖДЕН МИЛИ БАТЕ БОЙКО, ДА НИ РАДВАШ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ!!!