24

Анонимен

преди 11 години

Много ясно , че не е добра идея защото ще има бой това все пак е Сирия не е Либия ,Ирак или Авганистан

23

24

преди 11 години

има всякакви християни там, и православни и католици, и си живеят от както е възникнало християнството там без никакъв проблеммежду другото щатите публикуваха преди време доклад на един висш военен на тема "защо християните не са за предпочитане като служещи в армията на сащ" - ако не сте я чели, обосновката е "щото християните различават прекалено добре катехгориите: зло - добро, истина - лъжа, добродетел - грях, и знаят какво значи престъпление

22

Анонимен

преди 11 години

Правителството в Сирия се подкрепя не само от Русия , но и от Китай. Половината държави в ООН са против военна намеса във вътрешните работи сирииците. Подобна намеса на Великите сили винаги води в последствие до още по-големи кръвопролития. Очаквайте включване в близките години от Балканите.

21

26

преди 11 години

ами *** поживей там и ще видиш сам за какво точно става дума, аман от промити мозъци

20

Анонимен

преди 11 години

От 25 Бях написал до този 22 , явно някои могат да пишат каквито си искат идиотизми ------------------------------------------------------------Напротив, много им се ще да се намесят, ама не става. Една база имат руснаците извън територията си и те в нея се взряха. А ония *** американците са опасали с бази света. Но някои наши *** си мислят,че това е добре. Сигнализирахте за неуместен коментар

19

Башар

преди 11 години

Елате ми повече...

18

Анонимен

преди 11 години

до 24 а аз пък изобщо не съм сигурен че си с всикия си , ходи се прегледай в някое спешно

17

човек

преди 11 години

ислямистки вождове обавили , че ако до петък християните в сирия не напуснат домовете си , ще ги изколят . ислямистите определено са финансирани от сащ . сащ уж са християнска страна , но финансират избиването на десетки хиляди християни . само дето не съм много сигурен дали християните в сирия не са православни .

16

Анонимен

преди 11 години

глупости, гражданска война, няма такова нещо в Сирияима внесени добре обучени и добре екипирани елитни главорези от големите братя, колят наред, после пищят на умряло как властта си избивала хората и го доказват с "репортажи", правени в едно студио в Катарвсичко останало е просто пропаганда, няма и грам истина

15

Анонимен

преди 11 години

Напротив, много им се ще да се намесят, ама не става. Една база имат руснаците извън територията си и те в нея се взряха. А ония *** американците са опасали с бази света. Но някои наши *** си мислят,че това е добре.

14

Анонимен

преди 11 години

до 20 чакай сега ако се намесят лошо ако не се намесят пак лошо , няма угодия май ,а всичко зависи от ината на Русия и онова джудже Путин.

13

asd

преди 11 години

Няма нефт, няма намеса на НАТО. Колко са цинични тези хора.Как успяват да си намерят оправдания за всяка намеса или ненамеса, а медиите усложливо им съдействат. Гади ми се. В същото време цивилни граждани биват избивани като кучета, а цял един народ е тероризиран години наред и на никой не му пука.

12

Анонимен

преди 11 години

***! Господ скоро ще ви заличи от лицето на земята, НАТОвска ***!

11

Анонимен

преди 11 години

do 17 гад си ти и то руски омразата ти те издава

10

Анонимен

преди 11 години

"Засега няма никакъв план за операция на НАТО в Сирия" така говореха и за Либия гадовете... ама тоя път наистина няма да прокопсат там.

9

Анонимен

преди 11 години

За Либия беше добро решение да се намесят, а за Сирия при идентична ситуация не е.Ама в Сирия няма толкова нефт, както в Либия.

8

!

преди 11 години

ветовният агресор САЩ са единствената държава причинила страдания, жертви, лишения, съсипана природа, и изпепелени култури. Империята на злото САЩ чрез използване на пряка и косвена сила, открита(Пентагона) и прикрита(ЦРУ), с откритата или прикрита помощ на американските съюзници сеят смърт по света. Резултатът е достигане на международна класова структура с все по-увеличаващи се пропасти между богати и бедни страни, между богати и бедни хора. Масоните "евреи и американците" определят кой ще живее и кой ще умре. В книгата на Уилям Блум има Списък на злодеянията на САЩ, само от 1945 г. до 2000 г. : Интервенциите на империята САЩ, представящ 67 случая Бомбардировки на 25 суверенни държави Намеса в изборите или провалени избори в 23 суверенни държави Политически убийства(или опити) в 35 държави Прилагани изтезания в 11 държави Според статистиката на Блум това прави общо 167 случая на тежко политическо насилие извършено от империята по света, след Втората световна война. При което империята САЩ е убила между 12 и 16 милиона души. Ужасяващ световен рекорд!

7

БАБА ПЕНА

преди 11 години

Нямат толкова чували за трупове за това и НАТО няма да бомбандира Сирия. Всъщност и наземна операция няма да има.Няколко месеца вече,руски спецназ прочиства градовете на Сирия от наемници.В Пентагона не са *** да бомбандират руснаците.Путин ще забие руското знаме на капитолийския хълм след това,а в Брюксел на Бойко Борисов на руски ще му се наложи да говори. Цветанов на каторга ще го пратят в Сибир в компанията на Дянков.

6

ni

преди 11 години

Най-бързото решение е политическито ,чрез преговори.А за Сирия, наистина се налага незабавно.

5

от 2

преди 11 години

Да знам,че откриха такива залежи, но още не ги разработват. Като измислят американците как да ги откраднат и това ще стане.