93

of

преди 11 години

Да вземем да го плащаме тоя ток на жълти стотинки масово, няма да е лошо.

92

Анонимен

преди 11 години

Заплатата на премиера трябвало да бъде като на европейските му колеги ?!!?!?! ПИТАМ АЗ НА БАЗАТА НА КАКВО ИСКА ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ ?!?! Да е свършил нещо ?! Освен това, че за 3 години направи това, което турците не можаха за 500 години ....Днес рожден ден бил имал ВОЖДА-СЛЪНЦЕ ... пожеланието ми ще си го запазя за мен, че ако го напиша ще получа перманентен бан и доставчиците на интернет в България няма да искат да ме вържат...

91

ждяш

преди 11 години

Какви топлофикации ще е поевтинеят, В СОФИЯ ПАРНОТО ОТНОВО ПОСКЪПВА! *** ГАДНИ! И преди са били изеедници и крадци правителствата, ама НЕПРЕКЪСНАТО нагло увеличение НА ВСИЧКИ, ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ, и всичкото това на мазни лозунги и празни обещания, Е НЕ Е ИМАЛО! А това че имата наглостта да си увеличават и двойно заплатите е думи нямаам!

90

Анонимен

преди 11 години

На печелившите честито. ДОЛНИ ГЕРБЕРСКИ Б*КЛУЦИ. ИЗМЕННИЦИ. КРАДЛИВИ НЕЩАСТНИЦИ !!!! САМО ЗА СВЕЩИ ДА СИ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ, КОИТО ОКРАДОХТЕ ОТ НАРОДА.

89

Таня

преди 11 години

Всичко се вдига ама запалтите кога ще ги вдигнат,омръзнани да мизерстваме както каза голямата глава Бойко БОРИСОВ САМО С КАРТОФИ НЕ СЕ ЖИВЕЕЕЕЕ БЕ,да си ги яде той.

88

Анонимен

преди 11 години

Напишете в гугъл "зелена енергия Цветелина Бориславова " и ще видите кого обслужва ДКВР Ще вдигнат цената на тока от зелената енергия,вижте кой произвежда зелена енергия в България-приятелите олигарси на Бойко Борисов, в т.ч. и Цветелина Бориславова.Българина може за се дои без да мрънка.

87

Анонимен

преди 11 години

Българина е егати скота *** :))) Друга нация, щеше да скочи и да ги е пребила с камъни...

86

Вагнер

преди 11 години

За тока специално благодарете на Кунева!През 2007г.точно тя като външен министър при управлението на СЪСЕЛА, подписа този договор за зелена енергия,заради която сега се вдига цената.Ама кой ти помни!?По лесно е да кажем,че Герб са виновни!

85

ббб

преди 11 години

тиквооооо,6 бона ще ти стигнат ли ако искаш пиши 12 няма проблем то и без туй малко ви остава да сте на власт

84

ббб

преди 11 години

долу герб

83

Анонимен

преди 11 години

Боко и компания,продължават започнатото от Луканов разрушение на България. Все служим на някой - Русия или САЩ - без господар не можем.Той Господ забавя, ама не забравя. На пук на всичко ще оцелеем. " Накрая първите ще станат последни, а последните първи... " _ Исус от Назаред

82

...

преди 11 години

ДКЕВР - Дива Корупция ЕВропейски Рекет! Абсолютно бутафорна комисия, която не функционира, тя си е мъртвородена де, а и ония небръснат като го видя и колики получавам...давайте , давайте господа управляващи и за Вас ще спретнем една '97-***

81

Анонимен

преди 11 години

Планът Ран-ът в действие. Всички правителства от 22 години на сам предават България . Обаче ние си траем. Страх ли ни е или вече сме наистина безсилни? Нали това целят да останем 4 милиона и да настанят в България пенсионерите и *** от Европа. Обаче ние си траем. На какво се надяваме не знам.Няма такова племе никъде по света. По- големи мазохисти от нас няма. Ако има една партия дето наистина да работи за интересите на България, само една такава да има ще сме много много по- добре, но няма

80

Анонимен

преди 11 години

"Вода, ток и газ нагоре от 1 юли"Гарантирано от ГЕРБ.....

79

Мачкай Боко!

преди 11 години

А така мачкай пенсионерите, бизнеса, работещите, майките, образованието, културата, науката, здравеопазването, спорта, армията, полицията, смачкай ги всички! Всеки, който не е от ГЕРБ е *** и трябва да бъде смачкан! Една партия, една държава, един вожд, един масажист на ушите!

78

Анонимен

преди 11 години

Зя 23 години не помня нещо да се е намалило освен живота и населението на България

77

Честито на всички !

преди 11 години

Хайде да са ви честити новите цени на тока, газа и водата, а защо не и на горивата ? На свинаря от с. Хераково му се е преискало по висока заплата. Сякаш останалите 7 млн. не искат по високи заплати и пенсии. Признавам, че през 2009-та гласувах за пазача на бай Миле и на Маргините. Да ме прощава генерала-свинар, но това повече няма да ми се случи. Вече ми омръзна да гледам как един Льольо се таралянка по телевизиите с едната ръка в джоба , а в другата с ножица, до като останалите мизеруват.

76

!

преди 11 години

Като дойде на власт, какъв лай беше вдигнал- тези от енергийни дружества се оляха, ще има солени глоби, цените ще тръгнат надолу- как има още овце, където му вярват- главата не ми го побира?!

75

Нагоре и нагоре.

преди 11 години

А вие хорица неразбрахте ли че 2 (ДВА ) пъти в годината се УВЕЛИЧАВА цената на тока,водата и парното ,а горивата ежегодно нагоре. Погледнете си бележките за платени сметки от минали години и ще ви се изясни всичко.Разбира се тъй като това се калкулира от търговците съответно и цените скачат, но заплатите си боксуват на едно и също ниво вече 4 години дори в повечето сектори намаляват а робията се увеличава.БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

74

M

преди 11 години

***!!!