55

Kavya

преди 11 години

I thoguht finding this would be so arduous but it's a breeze!

54

Анонимен

преди 11 години

Ако не сте чули още записа на Павлов с Грозев, слушайте го. Не знам вече как мислят да доказват, че са манипулирани записите. Тоя Павлов явно е болен човек, щото и най-голямата наглост си има граници, принципно. В записа става ясно, че на Донев му е мъчно за репутацията му. What???

53

роско

преди 11 години

Време е комисията Кушлев да започне да работи и да ни обясни от къде Огнян Донев стана милиардер,а Любомир Павлов мултимилионер и от къде са парите с които купиха вестниците на ВАЦ Труд и 24 часа и ако нямат доказателства за произход на парите,да ги конфискуват в полза на държавата.

52

асан

преди 11 години

Този *** Бойко Борисов да си ходи да вади картофи а Любо Пъпката и Оги Хапчето се опитват да врътнат тази далавера както Оги гепи Софарма и опитаха с Общинска Банка

51

Трайчо

преди 11 години

Кой каквото прави в един момент трябва да си плаща сметките, не мислите ли? За тия неясни капитали, с които са купени труд и 24 часа се разшумя още преди година. Сега всички предполагам ще изскочи наяве. Защото не може да обвиняваш, че другите са зле, след като при теб нещата не са никак прозрачни. Донев и Павлов трябва да бъдат съдени както си му е реда.

50

cocascola

преди 11 години

Поздравявам ДС със утрешният празник - рождения ден на Бойко, ще се състои до ИКЕА, а подаръкът на бившият мафиот и настоящ родолюбец и единствена надежда за България ще бъде едно малко парче лента - една от всичките отрязани от ПОЖАРНИКАРЯ НЕ ОТ СИНА НА ПАРТИИНИЯ СЕКРЕТАР КУЧЕТА УМРЕЛИ ТАКИВА !!!!!

49

cocascola

преди 11 години

ИМЕТО БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ Е ИЗПИСАНО СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ В ИСТОРИЯТА ЗА РАЗЛИКА ОТ Р.ОВЧ,Г.ПЪРВ,Р.ПЕТК,С.СТАН,ИВ.КОСТ,АНДР.ЛУК. И ПОДОБНИ

48

pesho

преди 11 години

Прокуратурата има сериозни доказателства срещу Донев и Павлов. Надявам се този път да си получат заслуженото!

47

Анонимен

преди 11 години

Тази пъпка Любо нали беше един от "големите" в СДС?А след това със Софиянски направиха голямата далавера в Общинска банка!

46

Йонна

преди 11 години

Това се е точило близо две години. Явно на прокуратурата й е трябвало време, за да изясни случая. Сега само трябва да отстояват позицията си. Вината ще бъде доказана. Препирането на пари от Софарма и Общинска банка няма как да останат скрити за дълго, прекалено са големи.

45

Гриша

преди 11 години

Учудвам се, че това следствие и повдигането на тези обвинения се появява чак сега сигналите за нарушения на законодателството от страна на двамата господа ги има от много време. Сигурно са събирали повече доказателства, за да издържи обвинението в съда. Дано това да не е поредният популистки процес ами да има справедлив процес спрямо обвиняемите.

44

лиса

преди 11 години

Този се е наврял между шамарите. Добре, че на време се е усетил да си обира крушите. Няма как да излезеш на глава с играчи като Донев и Павлов!!!

43

Леля Пенка

преди 11 години

Надявам се този процес срещу Павлов да не бъде потулен или прекратяван както е ставало преди. Най-малкото да се разбере за колко пари става въпрос и как са изпирани. И като са започнали, да подкарват и Огнян Донев за Софарма, че много мръсотия ще излезе и от там.

42

Djimi

преди 11 години

PO4TI VSI4KI VESTNICI V BALGARIQ SA SLUGINAJ NA BKP BSP.TOVA DOVEDE DO LIPSA SVOBODA NA SLOVOTO,KOETO OT4ETOXA NASKORO I EVROPEISKITE INSTITUCII .VSI4KI JURNALISTI SA SLUGINAJ PALEN NA VLASTINA6TITE,ZANIMAVAT SE S PLATENA DEZINFORMACIQ POKRIVANE NA ISTINATA V POLZA NA MAFIOZITE.POTULVAT BARZO ISTINATA PO VODE6TI DELA PRIMAR BARZO MLAKAXA ZA CAR KIRO,GALEVI ,MAL4AT NE DAVAT GLASNOST NA ZNAKOVI DELA I PRI4INITE ZA6TO SADIITE POKRIVAT PRESTAPNOSTTA I TOVA VODI DO IZVODA 4E VSI4KI SA V EDIN KIUP

41

ггг

преди 11 години

Фалшиви документи,фалшива диплома,фалшив алкохол,фалшива храна,фалшиви политици,истински бандити,фалшиви присъди,фалшиви заплати,истинска бедност,фалшиво образование,фалшиви цици,фалшиви певачки,истински перачки,фалшиви магистрали,истински дупки,фалшив живот,истинска емиграция,фалшиви усмивки,истинска простотия,фалшива държава,фалшив морал,истинска погнуса.

40

optimist

преди 11 години

ГЕРБ със сигурност имат нещо общо с това!

39

Владо

преди 11 години

ДС си отмъщава, че им взеха вестниците и евентоално ако осъдят тия-новите, да си ги върнат. Чак пък толкова глупави, защо сте се хванали да коментирвате,Не е само това, личи си, че си нямате хабер за положението в страната. Като, че ли сте първо класници.

38

Даола

преди 11 години

Тези два *** вестника са само един параван, а главните им редактори - кукли на конци.Кой знае освен прането какви други афери са вършили под прикритието на " Медийна група България".Въобще има ли честна дейност в България?Банки и фирми - всичко е една голяма незаконна игра с цел бързо обогатяване.Затова и държавата и народът са жалък. Тук там някой свестен човек, който си върши работата и се отнася към себеподобните с уважение и грижа. QUO VADIS BULGARIA ?

37

ДО 54

преди 11 години

НЯМА СДС...ВСИЧКИ ОСВЕН ГЕРБ СА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ.

36

ДО 54

преди 11 години

ЧЕРВЕНАТА *** ДРАСКАЧ ДА НЕ МИ ПИШЕ ЧЕ ЩЕ МУ ОТПОРЯ ДЪЛГИТЕ УШИ.....