124

Данчо

преди 11 години

И какво стана?Конфискуваха им 1.5милиона евро в пликове и сега има да чааакат братска заокеанска помощ?*** има не само у нас!

123

Анонимен

преди 11 години

Като са толкова много - "марш на милиони" защо не печелят власт с избори, а искат с насилие да свалят избраните. Скапани американски слуги

122

Червена бабушка

преди 11 години

Мача свърши, нека всички зависими от братския съветски съюз да се стегнем и да го възхваляваме другари. Да на партокрацията - не на демокрацията ! Ура другари !

121

Анонимен

преди 11 години

"Русия ще бъде свободна" Нима има нещо по лошо от това за българското русофилство?Това означава скъсване на пъпната връв и хранителната верига захранваща това срамно българско явление.

120

Анонимен

преди 11 години

А тези които не маршируват и не протестират. Те май са доста повече

119

до 180

преди 11 години

Хахахахахах, отивай да се гръмнеш бе .................

118

до 179

преди 11 години

Правото на 3-ти мандат, си го имаше и преди(нищо не е променяно), стига да не са 3 последователни. Точно за това не се кандидатира за президент през 2008 г. За Швеция, глобите са: 4 г за организатори на несанкционирани мероприятия, по 2 г за участниците.(г - години);-))

117

до 177

преди 11 години

Промяната в конституцията дадаха право за 3-ти мандат на Путин, а също и увеличиха продължителноста на същия, какво повече да ти обяснявам.И за САЩ, не знам как стоят нещата, но в Германия и Швеция няма абсолютно никакви глоби за протестиращите, а за Франция съвсем наскоро даже имаше и протест на *** за зачитане на труда им :))) и някой там не глобява хората за подобно изразяване на мнение, камо ли пък обиски по домовете :)

116

хохи

преди 11 години

ееееее браво на 174-марк-най после се появи и един трезво мислещ човек-естествено е шеви пред масквоча -но това показва нивото на останалите колхозници тавариши

115

до 170

преди 11 години

Разгледай глобите в Сащ, Франция, Англия, Германия, Италия, Швеция, наскоро "подобрена" в Канада и особено годинките затвор. Де те помоля да посочиш, какво точно е променил в конституцията Путин, за да остане на власт?!?

114

Анонимен

преди 11 години

ИИИИиииии чак пък хиляди.....да не са милиарди...ало днес.бг стига сте *** г...а на уорлик, отиде си той вече... ама вие по стар навик:)))

113

хохи

преди 11 години

тетка маро ти си с най промит мозък-никой не е антируски настроен руснаците си ги обичаме но ни е жал за братята славяни защото ги мачкат шайка олигарси както и нас .сега изясни ли ти се .

112

до 160

преди 11 години

Я не се излагай бе, в коя цивилизована страна конституцията е променена от една партия в угода на нейния вожд, с една единствена цел да остане на власт, и в коя страна има глоби за изразяване на мнение чрез протест в рамер на 10 хил. долара .........

111

ТЕТКА МАРА

преди 11 години

В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ в митинга са участвали към 15 000 души.Като се има предвид, че е официално разрешен и провеждането му е съгласувано с местните власти, фактът че е събрал толкова малко хора -- 3 пъти по-малко от заявените от организаторите му 50 000-- показва, че митингът в действителност е провал.Защото, да не можеш да събереш по-вече от 15 000 хиляди души в една 12 милионна Москва -- това са само постоянно живущите в нея, а над 5 милиона са временно пребиваващите -- това е не просто провал, а политически резил.Разбира се Западните медии ще го обявят за грандиозен успех, надувайки цифрата на участниците до 100 000, и измисляйки всевъзможни оправдания защо митинга не е бил още по-"грандиозен".А този сайт, който е американска собственост, естествено повтаря дезинформациите на Западните медии. Той затова е и създаден -- да промиваа мозъците на българите в антируска насоченост в съответствие със Западните интереси.

110

хохи

преди 11 години

брокерката -обиждай на воля имаш право -защото раята е за подигравки щото иначе се взима на сериозно и почва да оправя я русия я китай и дори америка-а че тука е мизерия няма нищо че ограбиха собствената им държава -пак няма нищо това не е актуално-обаче китай и русия трябва да се вслушат в техните глупости те са международни експерти и капацитети...хихихихихихихахахахахахахах ей клоунчетата на батко...

109

Брокерка

преди 11 години

Добре че руснаците са недоволни от живота си че панически бягат и идват да купуват имоти у нас в морските градове и курорти. Не знам кой крив кой прав ама всички руснаци които идват в офиса ни плюят по системата и политиците им. За тях рай е там където не е Русия. Просто от опит го казвам, не искам да обидя стотиците завършили в Русия българи пишещи във форума.

108

хохи

преди 11 години

погледнете ако смеете по нагоре вдясно и ще видите пише така-ВОДА ТОК И ГАЗ НАГОРЕ ОТ 1ЮЛИ -и това е понеже сте много светнати политолози и много страшни разбирачи и нещастници та и русия зехте да оправяте

107

Анонимен

преди 11 години

Ххахахаха - "Посрещнати от проливен дъжд, мнозина от демонстрантите се шегуваха, че дъждът е поръчан от президента.", а на снимката слънце ,та се не трае:)))))))то бива, бива да сте улави, ама поне си слагайте снимки вързани с текста, че съвсем ви цъфва "десетохилядността " на митинга:)))

106

хохи

преди 11 години

абе аре оправете си собствената тиня и после давайте акъл на другите бе *** ниедни-складове гърмът човешки права никакви икономика -вследствие от назначени бизнесмени феодално бедно и неграмотно общество -ама путин та путин-вие сте обикновенни нещастници

105

до 157

преди 11 години

Кой ти каза, че Путин е променил конституцията за да остане на власт. Глобите са съизмерими с тези на демократичния свят(където се полага и затвор). Бойко ще има нещо общо с Путин, ако вдигне заплатите няколко пъти.