164

Анонимен

преди 10 години

До ДЖАБАМоже ли подробности за Демянюк

163

бай Иван

преди 12 години

Ина Лулчева - не е ли ведомсвен адвокат на сектора "перачи на пари " и сектора богат чрез престъпна дейност

162

Анонимен

преди 12 години

време е да вървят в панделата - точка

161

stiga weche

преди 12 години

Кой каквото прави в един момент трябва да си плаща сметките, не мислите ли? За тия неясни капитали, с които са купени труд и 24 часа се разшумя още преди година. Сега всички предполагам ще изскочи наяве. Защото не може да обвиняваш, че другите са зле, след като при теб нещата не са никак прозрачни. Донев и Павлов трябва да бъдат съдени както си му е реда.

160

Dodo-man

преди 12 години

Учудвам се, че това следствие и повдигането на тези обвинения се появява чак сега сигналите за нарушения на законодателството от страна на двамата господа ги има от много време. Сигурно са събирали повече доказателства, за да издържи обвинението в съда. Дано това да не е поредният популистки процес ами да има справедлив процес спрямо обвиняемите.

159

Sashka

преди 12 години

Време е Огнян Донев да спре да бъде на отговорни длъжности като председател на КРИБ. Дискредитира институцията по този начин. Да не говорим на колко прояви е представял българския бизнес. Срамота!

158

ubav

преди 12 години

Надявам се този процес срещу Павлов да не бъде потулен или прекратяван както е ставало преди. Най-малкото да се разбере за колко пари става въпрос и как са изпирани. И като са започнали, да подкарват и Огнян Донев за Софарма, че много мръсотия ще излезе и от там.

157

стела

преди 12 години

Много се радвам , че са им повдигнали обвинения и двамата заслужават най - строгите присъди, защото са безбожно нагли и арогантни същества

156

Maroon

преди 12 години

Малко вяра в прокуратурата беше възвърната. Сега само се надявам да продължат да ги разследват, за да излязат на яве всичките им мръсни далавери. Така ще спрат да смучат от народа, който и без това вече издъхва

155

дидка

преди 12 години

Съд и затвор за тези двамата , които грабеха години наред

154

мани

преди 12 години

Дано този път прокуратурата си изпълни добре ангажимента си към правосъдието.

153

мон дьо

преди 12 години

Ако Донев и Павлов могат да се измъкнат от това дело, това ще бъде с цената на рушвети в размер на милиони евра. От тук нататък и двамата ги чакат сериозни разследвания, дела , заседания и големи разходи за хонорари на адвокати. Та мисълта ми е дори и да не ги осъдят на затвор, със сигурност ще загубят милионите си.

152

Monkey

преди 12 години

Историята около тях двамата започна да се развързва. Време е да платят за това което са отнели от хората, по един или друг начин. Няма да им е лесно да се измъкнат от тези обвинения. Надявам се да не уважат и искането им за намаляване на гаранцията.

151

Анонимен

преди 12 години

Колко ще изтрае пореният скандал този път? Ден, 2, 3?? Надявам се това да не бъде поредният безсмислен опит за повдигане на обвинения, а чаканата справедливост. И дано медиите да се погрижат да не се потулва.

150

людмила

преди 12 години

Павлов навремето плати половин милион на Трактора, за да се потулят доказателствата по обвинението в пране на пари през Общинска банка. Да видим сега на кого ще плаща и колко.

149

Martin

преди 12 години

Трябваше да им съдерат кожата с гаранция само. Те тия 50 хиляди за нищо ги нямат. Все пак се надявам прокуратурата да си свърши работата качествено и да не им даде шанс да мръднат. През годините са били в центъра на толкова много големи далавери, че мястото няма да ми стигне да ги изброя!

148

Zinzibar

преди 12 години

Огнян Донев, как може все още да бъде председател на КРИБ? След всичко, което разбрахме и все още разбираме за него излиза, че той е лицето на българската мафия и престъпност, а не на честния и силен бизнес?! А Павлов да иде да пусне кепенците на медиите си, че вече стават смешни с опитите си да го защитят. Пред фактите и Господ мълчи.

147

криса

преди 12 години

Много се радвам , че прокуратурата се раздвижи и започна да си върши работата .Сега се надявам да си свършат работата до край и тези олигарси да си получат заслуженото

146

boika

преди 12 години

В тандема Донев-Павлов по-силната фигура е Донев, а и той е човекът, който повече се пази и се опитва да стои в сянка. Или иначе казано, той по-голямата от двете злини. Павлов е самохвалко, който обича да влиза в различни роли и да разиграва театър, в същото време той е този, който заплашва и изпълнява мръсните поръчки. . Донев е мозъкът, който ражда идеи за измами и далавери.

145

Kalina

преди 12 години

Само не мога да разбера като е толкова смехотворно обвинението, защо и двамата бандити Донев и Павлов си правят независима експертиза на подписа. Нали са ви вързани гащите и сделките ви са съвсем законни. Докажете произхода на парите си и всичко ще е наред. Това обаче няма как да се случи, тъй като на всички им е ясно от къде са дошли парите за вестниците.