119

Учуден

преди 12 години

Какво означава това съкращение PD: да не е pederast (педърест) - ***? Защото момчето (очевидно от ръководния щаб на БФВ) така се е развилняло,че ни е изнесло цяла лекция по това кой е национален герой и кой- дезертьор. Ама няма балами да му вярват.

118

PD

преди 12 години

Тенкю баба ;-)

117

баба ви

преди 12 години

До PDОще не се е научил да пише, а вече има мнение по злободневни въпроси. Много будни са днешните деца.

116

PD

преди 12 години

И когато България излезе в следващата среща с втория си отбор, аз пак ще викам за Българския Национален Отбор. Ще търся новите герои всрет тез, които са излязли да защитават Народ и Родина. Уви, Стойчев и Казийски сами избраха да гледат отстрани. Малцина си спомнят кой е бил шеф на федерацията когато играеха Л. Ганев, Д. Тонев, М. Стоев и.т.н. но помним техните успехи.Така ще е и с сегашния шеф на федерацията. Но за жалост един добър треньор и велик играч, ще помним с несъстоятелни претенций.

115

PD

преди 12 години

вероятен капитан на националния отбор. Алексиев е герой. Завряхме го в *** *** след изпуснатата контра срещу Куба, но той доказа, че е голям и го превъзмогна. Не мога да кажа същото за Матей Казийски. Въпреки, че е сред най добрите в момнета, той рухна в края на третия гейм срещу Германия, при все, че не бяхме загубили поне теоретично мача. А може би е прав коментара, че сме продали мача за да направим реверанс на Италия.

114

PD

преди 12 години

Българино,Научи се да разпознаваш героите. Те не винаги са в прожекторите на медиите. За тях не винаги се пише с благодарности, но научи се да виждаш по делата им. И то не по това колко велики са били в тази и онази чужда държава, а по това какво са направили, за Народа и Родината. Какво са готови да пожертват като пари, власт, слава. Жеков е герой. Плюем го по форумите а той се раздава до припадък, и дори няма сили да си каже името след мача. Салапаров е герой, абсолютния оптимист и следващия

113

PD

преди 12 години

Защо никой не коментира позицията на капитана на националния отбор В. Николов. Изоставен от М.Казийски и Р. Стойчев в 4-тия гейм срещу Германия се опитваше да надъха младоците да надскочат себе си и да обърнат мача. Човека, който с готовност отстъпваше капитанската лента, за да не се стигне до разделение в националния отбор. Капитана който не поканиха на срещата при премиера. Човека който преглътна обидата, и остана в отбора, без каквито и да е претенции в името на Българския волейбол.

112

Анонимен

преди 12 години

Пак доказваме на света , че сме гении . Гении които се мразят и си правят мръсни номера . Хич не ми пука кой ще е шеф на федерацията и кой ще е треньор . Пука ми обаче за отбора , защото в последно време са много малко спортистите които могат да те направят горд , че си БЪЛГАРИН .

111

Анонимен

преди 12 години

Това може да е най-скапаното управление на волейбола, но не е работа на треньора да дава ултиматуми. Да се държи мъжки и да напуска, щом така е решил. Къде по света, в коя да е федерация треньор сваля ръководство!! Ми ако ще да е най-голямия ще го изритат!Българска работа. Какво ли ще стане ако идете да се правите на интересен пред шефа, а!!! Ако ще да е пълен ***.

110

В

преди 12 години

Ето тази мишка уреди тазгодишната титла за "Марек", за сметка на лидера в редовното първенство-"Пирин"А сега пръв напуска потъващия кораб!

109

rument

преди 12 години

Как един обигран отбор се срина за няколко дни,за което са виновни единствено УС,и сега какво,отиваме в Аржентина с резервите,и какво ще направим,най-вероятно нищо.

108

5q

преди 12 години

Само простотии в таз България..

107

Ева

преди 12 години

Много жалко! Навлизат повече интереси отколкото спротсменско поведение. Класирахме се за Олимпиадата и сега всичко ще пропадне заради настъпени нечии пръсти. Нещо хубаво отново ще бъде провалено от интереси.

106

rument

преди 12 години

124 - а защо федерацията не изчака да мине олимпиадата,и тогава да иска оставката на Радо,я си задай този въпрос.

105

***

преди 12 години

Стоичков да стане шеф ! Шеф - независимо къде, кога и на какво!

104

Анонимен

преди 12 години

СЕГА ВЕДНАГА, НА МИГА!

103

фен

преди 12 години

Долу Лазаров! Подпишете петиция peticiq/signatures/down_bfv/start/11970

102

rument

преди 12 години

120 - Никакъв мач не е продаван,играта не вървеше,Жеков го нямаше,а той е човека който управлява цялата игра,Братоев все още не се е обиграл добре със всичките си съотборници,имаше и възлови играчи които бяха контузени,от там дойде и загубата,но както и да е,важното е че сме на олимпиада.

101

do rument

преди 12 години

Не защитавам проклетия 'президент" ли е ,къв е там ! Просто мача с Германия беше продаден от треньора и звездата на отбора -факт ! Аз гледах мача и никой не може да ме убеди в обратното ! А че президентчето е крадец, това е ясно и на децата !

100

един

преди 12 години

Данчо Лазаров не се трогнал от исканата му оставка...Та кой от българските властници-независимо в коя сфера-се трогва от подобно нещо.Те отдавна са загубили морала си.Това са ***, които организират самоизбирането си чрез клубовете - така е и при футбола.И добре че понякога се явяват такива като Р.Стойчев, които имат дързостта да кажат истината.Ама защо спортистите си мълчат? Да се вдигнат. Да се двдигнат и футболните клубове и да свалят немсемянеамата Перука...