47

Аз

преди 11 години

Вероятно след това г-жа Меркел трябва да наложи данък всяко семество да праща член от домакинството да работи 6 месеца в годината в Гърция, за да им оправи икономиката, след това всеки германец да отиде да направи по едно дете, за да им оправи приръста и а всяка германка да осинови по едно гръкче, докато родната му майка се реди да тегли поредния кредит, който пак ще бъде изплатен от германците...!? Да живее пазарната икономика!

46

Анонимен

преди 11 години

Абе хора - на нас никой нищо няма да ни даде, защото не сме от полза за никого! Дори ни отритват и ни ограничават още повече, като ни слагат още и още забрани и ограничения. Дреме им на Европата, че се гърчим като животни - много важно...

45

Анонимен

преди 11 години

Този откри топлата вода. Още преди 30, че и повече години Фридман го е казал - при всякакви финансови проблеми в държавата, най-доброто решение е само едно - печатане на пари. Американците спазват това правило неотклонно.

44

само така

преди 11 години

Правителствата трябва да намалят данъците и да увеличат заплатите, защото Европа се нуждае от ръст. Твърдо за !!!

43

ДОЦЕНТ КИРЯКИДИС

преди 11 години

знам че умирате от завист--- света обича и помага наа ЕЛЛАДА И НА ЕЛЛИНИТЕ--ВИЗАНТИНИТЕ..ВАС НИКОИ НЕ ВИ ПОДДЪРЖА--ВИЕ ЗА НИКОГО НЕ СТЕ ВАЖНИ--НИКОИ НЕ ИСКА ДА ВИ ЗНАЕ ДОРИ..стелиос казантзидис--МПАРМПА ГИАННИС

42

Анонимен

преди 11 години

Тоя не е ли нещо много нагъл? И защо Меркел да ги раздава? Тя да не е Господ случайно? Тъпите гърци да се оправят - като са живеели на гърба на хората и не са работели да си берат гайлето. Що на нас никой не ни рададе ваучери или помощи или спасителен план за нещо си? Щото Европа няма никаква нужда - не знам само за кво им се гъзим изобщо. Нито ни дават легално да работим, навсякъде се искат разрешителни за работа имат ни за втора ръка хора-за какво е цялото това гъзене пред Меркел не ми е ясно?

41

Уорлик

преди 11 години

DNES.BG - нищо не пишете напоследък за гейовете, Ким Кардашиан и мен! Излагате се!

40

Карл Маркс

преди 11 години

Рубини, Рубини, туй да не социализАм, бе?

39

до левчев

преди 11 години

За българите офертата е друга, раздават ваучери за *** :) Осребряват се само отзад обаче, за да не се пръкне още някое недоразумение като теб :)

38

уфтцъ

преди 11 години

дам ,природните ресурси пораждат производство ,производството изгражда икономиката.Русия има едното Германия другото.А ние къде сме в цялата работа?

37

до 25

преди 11 години

И на тиквите :)))

36

Анонимен

преди 11 години

Рубини е доказан експерт.... Нема кво.

35

дьглас адамс

преди 11 години

Генитални мисли!-Ясно е ,че Америка води война срещу Европа ,но не ми е ясно защо управляващите не го проумяват...Откакто тия се месят вьв вьтрешните работи на Европа затьнахме в мисюлманското блато.Напьлни се с емигранти от Северна Африка и Турция които нямат нищо общо с манталитета на Европеиските народи.Имат ценности които са несьвместими с нашите ценности и морал.

34

Анонимен

преди 11 години

Има изход ,но никой не го казва-Русия и Германия прават страшен тандем.Ако добавим и сателити като Украйна,Чехия и Полша.Но дори и двете сами заедно са световен лидер.То това се знае от времето на Хитлер де.

33

левчев

преди 11 години

Меркел да раздаде на българите ваучери за почивка............Меркел ще раздаде на българите вибратори за *** защото за нагъзан народ вибраторите са на помощ!

32

Анонимен

преди 11 години

Ох, Днес.бг, ваучЪри? Искам и аз един ваучър, моля :)

31

Анонимен

преди 11 години

Този филм е гледан от нас ,дайте някой друг.Навремето така фалира един друг съюз,само защото не разбра ,че не може да правиш ръстеж с инвестиции от своя бюджет. А ние пак сме в кюпа с губещите на деня.5 път за 130 години.И после защо сме зле...

30

Анонимен

преди 11 години

Меркел да раздаде на българите ваучери за почивка :-)

29

тарганба

преди 11 години

Тазак е от където и да го погледнеш. Растежа на икономиката се базира (в основата си) на производства, които пък се базира на ресурси. Европа ресурси няма, а и в света на привършване. От тази криза няма изход, пътят е само надолу! Който ял, ял :)

28

Анонимен

преди 11 години

Рубини да им даде на гърците по един ваучер за 1000 евро. А не само да плямпа отстрани, като патица.