51

:))))

преди 11 години

Изобщо не ме е грижа за хотелите на МУТРИТЕ ! Ама изобщо. От Варна съм и на Мутренски хотел пари не съм давал! И където имам възможност ще им създавам добър имидж ...хе хе хе

50

Анонимен

преди 11 години

е как да го насърчават като искат да изгонят и малкото туристи който все още идват тук

49

Румъния е супер

преди 11 години

Каквото плащаш това получаваш а не като в шитнята балкантурист, където всяка мутра хотелиер вижда в теб шаран за дране. И в Румъния и в Гърция е стотици пъти по-хубаво и всички уважаващи себе си ходят там. България остана рай за селяните , пияните руснаци и чалгясали ку..ви. Да ходиш на родното *** е срам, означава че си наудачник!

48

Хиха

преди 11 години

"румънски морски курорти" ахахахахахахахах, че и се оплакват от нашите ехехехехехехех, all за 200 евро в 5*, че и не им харесвал... абе що не си ходят .... натам...

47

димо

преди 11 години

нашият all inclusive за нищо не става!храната е *** и е стара

46

яна

преди 11 години

останаха ли хора да ходят по нашето черноморие?трябва да си мазохист!

45

Уорлик

преди 11 години

Не предлагайте некачествени услуги! Така заблуждавате милионите туристи, които привлякох от САЩ!!!

44

кнор

преди 11 години

56,кое им е развитото на планинските курорти?Миналата зима бяхме в Банско-е няма такава трагедия.С нас бяха и приятели от чужбина,само въртяха озадачено глави,обрахме срамовете отвсякъде.Целият тур.сектор в БГ ,е една ТРАГЕДИЯ-никакво покритие на УСЛУГА/ЦЕНА,ниска култура на обслужване,пълна липса на професионализъм

43

Дидо

преди 11 години

Миналото лято бях в 5 звезден хотел на Златни.Тия *** на края искаха да ме таксуват и за паркинг-бях без кола.Писали са ме от Шумен,а съм от София.Половин час разправии на рецепцията,после още толкова с управителя.Големи некадърници,никога повече на хотел-палатки/бунгала и това е.Некомпетентни ***...

42

Handel

преди 11 години

Ама то още ли има мазохисти да ходят по българското черноморие?

41

Сахиб

преди 11 години

Няма руснак, който ако ме е попитал къде е по-добре да иде на почивка да не му кажа:- "В Турция" плюскайте си минустите колкото искате- аз съм тук и им го казвам в очите, щото са ми лични приятели и няма да ги подведа с почивка в Хейтария- Дано изсъхнете кокмунистичести прости-утки, дето ни направихте да се срамуваме от произхода си. ДАно отново ни завладеят, че БЪЛГАРСИЯ МОРАЛ СЕ ПРОБУДИ- а не Азис да иска паметник до Левски- *** гнусни- как го допуснахте това, малко ли ви бяха 5 века?!

40

pantudi

преди 11 години

аз ходих 2008 на Златни пясъци ... сега само насила може някой да ме заведе пак там

39

Стефан

преди 11 години

За плюещите румънците, щедро Ви препоръчвам да пообиколите Трансилвания. Тогава коментирайте. Аман от шовинисти, които никога не са напускали татковината.

38

Анонимен

преди 11 години

do 25 Nedey da hvalish Turkey che ot Dnes Bg shte( ili ot hacker na koyto mu davat ip) ti pusnat edin virus i she te vidish.

37

Брабус

преди 11 години

Романския туризъм има да гони нашия.. много са зле горките роми/романци..

36

Nobody

преди 11 години

Страх ви беше да напишете в директен текст, че 5 звезден хотел предлага 5 дневен all inclusive за 200 евра ли?

35

Интересно

преди 11 години

И румънците взеха да предлагат добри оферти, този уикенд ще вземем да отскочим до там. Тъкмо при последното пребиваване на Златни ни отровиха с кофти кюфтета и се чудехме дали да стъпваме повече на северното черноморие въпреки че сме от Търново.

34

Елена

преди 11 години

И ако искате да знаете съм лична приятелка на Кондьо и той ми е давал автограф. Всичките ми приятелки сме луди за чалгата и евтината водка а за две мастики правим чудеса. А ако ни купят и количка ...!!!

33

Матейко Европейко

преди 11 години

Румънските хотелиери и мафиоти може още 10 пъти да пратят разни туристи-провокатори, журналисти под прикритие, както и да излеят тонове помия в корумпираните им медии, но са напълно безсилни да очернят имиджа на България не само в Европа, а и в самата им родина, защото броя на румънските туристи се увеличава в пъти от година на година. Явно редовите румънци, подобно на нас, не са особено податливи на мозъчна промивка. Истината е, че в туризма румънците са на светлинни години зад нас.

32

Елена

преди 11 години

60, ти си голям ***, сигурно си някой самотник