31

Ястр3б

преди 11 години

Цъ, не са българи! Или са турци, или са ***, пък може и марсианци да са, но не може да са българи! И ако по някаква случайност са българи, тогава те не са "банкомат измамници", а са банкомат оператори! Живея в Канада, познавам отблизо доста българи, живеещи тука и в щатите и се гордея много с моите сънародници, защото измежду тях много малко са хората, дето да не владеят някой от "тънките занаяти"!

30

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ СИГОРНО СА *** НАЛИ ГОСПОДА БЪЛГАРИ ,КАКТО ВИНАГИ ,ХА-ХА-ХА.

29

Юзеиров

преди 11 години

Съдът и прокуратурата си затварят очите с православните престъпници,но на запад и в Бразилия им го таковат два ката.Трябва да има прокурори и от малцинствата.В затворите само малцинствата ги пълнят и това е заради съдебните състави съставени изцяло от православни.

28

Анонимен

преди 11 години

И ний сме дали нещо на светът.само така пичове.вие и нашите к'рви ще прославите бг из целия свят.знам че няма да получите признание от бг политиците.те са неблагодарници,мислят само за себе си и родата.но бъдете сигурни че ще бъдете наградени посмъртно.паметниците ви ще се издигат в центъра на софия.нека светът научи че бг и македдония са най великите,умните,страшните.те са първите и последните.при тях е началото и при ткрая.точка.

27

опаопа

преди 11 години

анонимен! ти нещо не си запознат с престъпленията по света?триябва да се гордееш даже с наще престъпници,защото са на интелектуално ниво и технически образовани.

26

Galabin_Boevski

преди 11 години

Aaaa така гълъбчета! Елате при батко! Няма само аз да търкам нара!

25

Анонимен

преди 11 години

sram za balgarite samo balgarin krade vav 4ujbina i za tova 6te badat bulki vav zatvora.VAZELIN,VAZELIN .NOVATA PESEN NA ASIS

24

Анонимен

преди 12 години

"Лаком *** ... среден пръст"

23

мхмм

преди 12 години

добре. нека ги изпонахващат родните бандитковци по чужбина, дето ходят. така е добре и за нас. хем ги няма тука, хем и там са прибрани на топло да не правят пакости.

22

Анонимен

преди 12 години

Bulgari kradci i izmamnici,marzeliw i zloben narod,gnusno eyyy

21

Анонимен

преди 12 години

Николай и Димитър:"Играли сме добро,ало сме немали шансо"

20

chalakoff

преди 12 години

dano da i gepat vsichki tezi idiotcheta , v zatvora shte gi haresat

19

Анонимен

преди 12 години

Горките момчета.Просто са искали да помогнат малко на близките си в България. 9 години тия чудовища милост нямат ли?

18

Mitko

преди 12 години

Много странно, там за банкови измами вкарват в затвора.

17

Hasan Ahmedov

преди 12 години

А представетели си да са в една килия с няколко ***? нашият както е бял -ужас...всичките му доларчета ще излязат през *** ...

16

ChM

преди 12 години

Няма как да ми е приятно когато някой БГ юнак прави отрицателна реклама на Бьлгария обаче :Вие вярвате ли че в град с приблизително 15 мил. жители и около 3 милиона туристи и незнайно колко нелегални емигранти има само двама престьпници ?

15

Анонимен

преди 12 години

А в двора на затвора помпа си *** на лежанката със 160 кг бавно-бавно и възкликва: Я! Какви прекрасни БЕЛИ гълъбчета долетяха...

14

abc

преди 12 години

Добре че са ги съдили според тамошните закони. Тук просто щяха да са с условни присъди и "познати на органите на реда за...".

13

Анонимен

преди 12 години

Те ми крадът ресурсите и от резерва чрез поставени пионки налагат ми политика ,а аз няма да им обирам кредитните карти ,да да.

12

До 12

преди 12 години

Кви *** те гонят бре фалшив!ХахахааМангал в Америка!Тези двамата са чисти бай ***