744

Анонимен

преди 11 години

E zasamise malko be kradec s pel6iva kratuna 6 bona zna4i 30 liv zaplata na obiknoveniq 4ovek a 6 bona za tebe e aide stiga malko li krade6 ple6iv kratunar eleeeeee takav kato tebe ne e malo ne e istina 4ak ple6iviq aiduk

743

Анонимен

преди 12 години

така чиновниците ще гласуват отново за ГЕРБ. 10 % увел. на тока и 100 % на заплатата. Кеф.

742

иван

преди 12 години

Премиера и МС да си направят високи заплатите че те наистина са смешни.Но дали ще доживея да видя как някой от нашите държавни мъже мисли и работи за народа-за същия този народ които ги хваща от нищото и ги прави управници.Никога не съм се притеснявал от големи разходи а пагубни за бизнеса са малките приходи.

741

Карлсон

преди 12 години

Борисов освен, че се гаври с частни случай в изказванията си, започна да се гаври и с целия народ! На фона на поскъпването на газа и водата от днес, той реши да си увеличи заплатата, защото сигурно няма да му стигнат милионите, които ще излапа със спирането на АЕЦ"Белене" и решението за строеж на седми реактор! Очевидно ни мисли за плиткоумници, които не могат да сметнат 2 и 2, след като смята, че хората не разбират машинациите му, пък народа нека си страда и си плаща за този дето си е избрал!

740

до германобългарина

преди 12 години

Ами след като си 12 години в Германия и оправдаваш повишаването на заплатите на родните ни политици, ще се съгласиш ли с мен че в такъв случай е редно да бъдат повишени и доходите на българите двойно,точно колкото ще си увеличат доходите си и висшите чиновници и то по трудов договор.Така е редно и честно.Истината обаче е друга България няма толкова пари за такива увеличения и още нещо България не е Германия.

739

Богдон

преди 12 години

Щом сте много кадърни увеличете двойно Брутния Вътрешен Продукт,тройно увеличете производителността на труда!Минималната пенсия650лв.Средната работна заплата 1500лв.Тогава мислете управляващи да увеличавате заплатите си!Това не е по вашите способности.Само Костов може да се доближи до такива стойности!

738

...

преди 12 години

Явно криза няма,и не се хващам на глупостите че колкото по-висока е заплатата толкова по-морален е чиновника.Защото това опира до човешката същност.Или си морален или не.Ако ще и 16 000 да вземат на месеца пак ще си пълнят джобджетата с нашите пари. Колкото до отговорността която носи нашия премиер-до онзи ден той не беше виновен за нищо,всички други са виновни само не и той.Като че ли забравяме че беше кмет на София, а преди това и гл. секретар на МВР. Т.е бил е властта дълго време.

737

Хм

преди 12 години

От това,което прочетох останах с убеждението че ГЕРБ начело с Бойко Борисов не се съмняват в избора през 2013 г.Естествено не съм учуден от това.Всичко,което се е казвало ли/не/направило от това правителство не ме изненадва,защото по техните първи стъпки се разбра що за стока са. Дойдоха да консумират властта, облечени в "прозрачност","мъжка дума", и "тройната коалиция това......онова".До този момент реални действия към подобрение на живота ни не видях от тяхна страна.

736

Анонимен

преди 12 години

Ще е голям майтап Станишев да ги взема тези 6000 накрая, хахахааааааааP.S. Мразя Станишев, само ме наляга една такава смешка:)

735

!

преди 12 години

Учудвам се, че все още няма опровержение, че това са долни инсинуации. Досега такава беше практиката. Пуска се мухата, усеща се настроението на плебса, а след това се вижда, че те всъщност са загрижени за нас, и изобщо не са и имали намерение да правят заявеното предния ден.

734

?

преди 12 години

Нали нЕмаше пари?

733

Стършел

преди 12 години

След близо 1000 коментара се питам как никой не се сети за изказвнето на Борисов около скандала с бонусите -" че видители висшитечиновници не трябва да получават бонуси, защото тяхната работа е нещо като дълг към партията и те щели да бъдат "компенсирани" след като науснат тези постове със запознанствата, придобитата информация и че ще бъде чест за всяка голяма фирма да назначи на високоплатена работа бивш държавен чиновник от висок ранг. А СЕГА КАКВО СТАВА ? ЯВНО ЗАПЛАТАТА СИ Е ЗАПЛАТА.

732

Анонимен

преди 12 години

40 000 лева годишно над сегашната заплата...браво Бойко! Това му казвам икономия!

731

"Хейтър"?

преди 12 години

#924, Ния, от изказване на мнения и желания полза няма. Те знаят много добре какво искаме, но също така знаят, че само си лаем по форуми. Трябва налагане на мнения и желания, със сила! Ама теб тогава няма да те има, нали? То, не че и сега те има ....

730

майка

преди 12 години

Бойко ще получава 6 бона а българските деца 35 лв интересно я да видим Бойко с 35 лв .Ще умре от глад като редица българи това тяхното си е инвазия варху народа нямало пари за децата ни ,ще взимали пари от пенсионния фонд.Кои вобще гласува за тези хора тои и другите на смърт,това им трябва.

729

За ЧОВЕК, НИКОЛАЙ СТ

преди 12 години

УРА !!! = ЩЕ ВДИГАТ ДВА ПЪТИ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ " Като върховен представител и държавен глава следователно не може да завладява и придобива по давност имотите на своите поданици, които съгласно Конституцията той трябва да гарантира и защитава." - това казва с решението си ВКС.

728

НИЯ

преди 12 години

и пак от мен да допълня,че докато само коментирате тук, а бабите и дядовците ви ходят на протести нищо няма да се промени. До като не станете от компютрите и както правят не само в Гърция, ами и в целият свят, да се вдигнете да протестирате, да правите митинги и да се опитвате да изказвате гласно мнението и желанията си, България ще продължава да тъне в нищета и мизерия!!!!!

727

Професора

преди 12 години

Аз като разправям от години,че тази криминална мутра е за психиатрията,платените фенове на вожда Винету ми лепяха етикети,че съм комунист.Къде са сега платените му подлизурковци или и те вече се срамувам да бранят вожда си.То бива толкова наглост,ама този психар толкова си е повярвал,че чак стана страшно.Хората се чудят кога прокуратурата ще се самосезира и кога ще му повдигне обвинения за множеството му престъпления,а той се готви втори мандат да краде.Боже Господи пази България!

726

Анонимен

преди 12 години

а борисов като сравнява заплатата си с брюксел, да вземе да сравни и минималната ни с тяхната...

725

??

преди 12 години

Имаше една шефка на Здравната каса,дето сама като БОКО си оценяваше труда.Изритаха я.И тоя от снимката си мисли, че само той работи в страната.Какво ли ще последва на изборите?