233

Пушач, но не нагъл!

преди 11 години

Аз не съм против заведенията за непушачи, но и не виждам какъв е проблемът да има и заведения за пушачи със сподходящата вентилация и кратност на въздухообмена. И мисля, че е нагло и егоистично непушачите да въвеждат тотална забрана за пушене!!!

232

муууууууууууууу

преди 11 години

Заклет НЕПУШАЧ съм , ама с този смешен закон ББ и тиквите прекалиха . Едва ли ще накарат някой да спре цигарите . Поне нямам познат пушач , който да мисли да ги отказва цигарите . Купуват си машинки , режат хартийки , свиват цигари и им излиза по 1.50 една кутия . Всеки си решава как да си живее живота. Защо не направят нещо за увеличаване на заплатите , ил намаляване на газ , ток , лекарства --------- от това по измираме .

231

Ехо---непушачите..

преди 11 години

Не пушите, но ДИШАТЕ, нали?..Четете- цитат еСветовната здравна организация алармира, че изпаренията от дизелови двигатели причиняват раково заболяване. За опасността е предупредил Центърът за изследвания на рака към организацията, откъдето са поискали да бъдат направени повече анализи, съобщава bTV."

230

бивш пушач

преди 11 години

Пушачът е наглец като комуниста и това личи по драсканиците във форума и по минусите на коментарите ЗА забраната ! Няма такова нагло и егоистично животно като пушача !

229

коко

преди 11 години

Както е тръгнало,скоро ще имаме е закон забраняващ ***нето със жени и разрешаващ само гей връзките.Стига да предложи някой гейчо депутат останалите като развалени роботи ще гласуват с "ДА". И след това разви верноподаннически медии ще ни убеждават колко хубав е този закон.

228

аз съм пушач

преди 11 години

Не съм против забраната,но да бяха измислили кой и как ще събира глобите и в коя каса ще се събират и как ще се похарчат тези средства,ако са за децата/болни или не-без значение/ парите от глобите съм ЗА,но да не стане да потънат в някой уреден джоб .........

227

Анонимен

преди 11 години

Има едно хубаво нещо: чалгаджийниците ще фалират.Лошото е, че там не бръснат законите, и пак ще си пушат.

226

Nobi

преди 11 години

ХАХА, абе Мислещ, ти си бил голям ***. Вземи си намери едно въженце и един *** и избери най-якия клон

225

attachment

преди 11 години

sprqha Vi qdeneto,spirat vi py6eneto,posle i pieneto...ostana da vi nay4at da se zarejdate na slun4evi baterii

224

ssssssss

преди 11 години

ще си пуша и това е то

223

Анонимен

преди 11 години

какво не ви харесва в рока и бирата бре? ходете си в син сити или 33. Там се пушело разбрах

222

Мислещ

преди 11 години

Философчетата на батко.

221

до 261

преди 11 години

Абе важното е да се лее рок, жица и бира

220

Анонимен

преди 11 години

Изобщо няма измислен от човека закон който да се спазва !!! :)Има само такива , които индивида е склонен да спазва в някаква степен - за всеки различно !!!Само за пример и пояснение :Законът за гравитацията се "спазва" от всеки !Законът за пътното движение - от всеки до някъде и различно....!:)))

219

до By Chechi

преди 11 години

Абсолютно си прав за храма, но за кръчмите вече не :) Прави си и за разликата между пушачи и не пушачи и си прав че разделят обикновените хората от истинските проблеми на днешния ден. Обаче това е закон, добър или лош трябва да се спазва!

218

до Нерез

преди 11 години

И каква е разликата от един ауспух и едно задимено помещение? И къде в цялата дискусия намеси ауспусите? Тука се обсъжда тютюнопушенето! Надявам се скоро и да забранят колите да влизат и в центъра, макар съм сигурен че пръв ще изквичиш за нарушените си права. Интересно м и е тогава какво ще измислиш

217

By Chechi

преди 11 години

В храма се кади с тамян , в кръчмата с тютюн...! :)Разликата между непушачи и пушачи е същата като чата в Нет-а и реалното общуване в кръчмата..:)Какво ли знаете за ирационалното? :).....ама тук наистина се забавлявам...!:)И с тези дето си измислят закони нямащи нищо общо с тези на живота!Лошото е , че отвличат и разделят обикновените хората от истинските проблеми на днешния ден!

216

Мислещ

преди 11 години

Аз си мисля, че Анна бърка доводите с метафорите. И съвсем първосигнално си мисли, че това, че неодобряването на пушенето на обществени места е на лична основа към пушачите. И точно това показва колко са консуматорски настроени и недорасли пушачите, първосигналните им реакции го показват.Смятат че има едва ли не някаква световна конспирация срещу тях, решила да им пречи на спокойствието. В която разбира се са замесени пингвини, ЦРУ, КГБ и Глобалното Затопляне.

215

Анонимен

преди 11 години

Айде пак.. Не ви ли писна да я дъвчете тая забрана бе хора?

214

НЕРЕЗА

преди 11 години

До 236.Г-н Анонимен,ще седнеш ли да си пиеш кафето до един димящ ауспух ако ще и с евро 25 да е?Цигарите също имат филтър