49

Анонимен

преди 11 години

Заглавието е много интересно. Представям си просто как е "влетял" - направо като една малка пеперудка. Или може би е влетял като самолет (със страшните 20 километра в час) ?Колкото за коментарите долу:Не, не може незаконните постройки да се превръщат в обществени сгради.Най малкото защото бидейки незаконни, не е ясно как са строени и колко са стабилни.А също и защото законът трябва да се спазва от всички еднакво. И това е предупреждение за всички които строят където не трябва

48

к к

преди 11 години

Не мразя *** но се радвам че нещо се започна дано си то получи този ***

47

НФБ

преди 11 години

така ще е след като ромите избраха дон борисов за свой цар!слава на новия вожд!Да пребъде името му!да му издигнем бюст паметник преживе!столицата да се преименува в борисовградАзис да му пее на ушенце, може и някъде другаде....Абе няма ли сериозни теми..Доходите падат!безработицата расте!шокови цени за природния газцената на тока скачанова задължителна застраховка на жилища срещу земетресениянови по-високи данъцизаплати през месец може и два...дишаме праха на македония и албания

46

Анонимен

преди 11 години

Къде е Менд/Т/а Стоянова в схемата ?!!!

45

гост

преди 11 години

Чак пък влетя! С този летеж събориха една ограда и една лятна кухня. За къщите ще чакаме обжалване, а може и да не дочакаме!

44

Анонимен

преди 11 години

То без строителни разрешения са и цели махали от негови побратими да бутнат и тях а обитателите за 3 м огради

43

Еlektra

преди 11 години

Не е виновен този,кой е изял зелника , а този който е дал. Кой и кога са разрешили на този *** да строи без разрешително? Да се каже . Теб те глобяват за един гараж,за остъклен балкон, без разрешение , а някои дигат палати. Как става това? Кога ще се осветлят имената та тези управници,разрешили с мълчанието си?

42

iceboy

преди 11 години

ех защо няма един луд като хитлер още да ги натъпче тея животни *** из газовите камери и айдееее всичкото *** ***

41

Койчо

преди 11 години

49! За Станишката и Първанов не знам. Ама за шефа на НАП Пловдив точно по времето на забогатяването на Цар Киро, Менда Стоянова - по настоящем депутат от ГЕРБ, 100% цар Киро и е пълнел гушката!

40

Българан

преди 11 години

Добре ама:"Фамилията притежава и шест къщи, които са построени без всякакви разрешителни. Въпреки това в тях са пуснати ток и вода." Кой в енергото и водата е дал нареждане да се пусне ток и вода? Именцето му дайте и има ли следствие срещу него? Поне да го уволнят негодника!

39

Анонимен

преди 11 години

da vi kaga drememu na ra6kov 6te si go premesti ot leviq v desniq pravqt parlama za pred horata

38

Анонимен

преди 11 години

Супер заглавие..може да добавите, че костенурките на *** киро се разбягаха в галоп !!

37

Анонимен

преди 11 години

Бас хващам,че Станишката и Първанката имат взимане-даване с Рашкови.

36

Комуне

преди 11 години

Геноцииид, това го нямаше при тройната, те само градяха , а тези само рушат.

35

Анонимен

преди 11 години

Щом не са започнали от къщите а от дребните неща, значи това е просто разширяване, а къщите няма да ги барнат.

34

Анонимен

преди 11 години

Аааа не бутането на огради и къщи не може да задоволи обществото.Искаме да знаем,кой е разрешил да има ток и вода в къщи без акт16,колко данъци са платили фамилия Рашкови през годините и дали отговарят на стандарта им на живот.Ако има данъчни престъпления обществото иска да знае всички предишни правителства да кажат какви проверки са извършвали на бизнеса им и какво са констатирали при тях.Защото някак си нелогично ми се струва цяла България да знае че е крадец,а до сега да си е вял байрака.

33

ана

преди 11 години

Вижте кадри как правят чудесии 5strike/bg/invitation/bylink/74632

32

***

преди 11 години

Да ви имам и заглавието - багер влетя, направо си го представям как лети със 120 км/ч !

31

Анонимен

преди 11 години

"Фамилията притежава и шест къщи, които са построени без всякакви разрешителни. Въпреки това в тях са пуснати ток и вода." ГРЕШКА "ФАМИЛИЯТА Е ИЗГРАДИЛА И ВЛАДЕЕ ШЕСТ КЪЩИ":) Ако ги притежава по законният начин- чрез съответните документи, доказващи правото на собственост, никой няма да може с пръст да ги бутне:) Знам, че журналистите нямат обширни знания в областта на вещното право, но все пак го пиша, за да не скочи сега и БХК, който да каже- държавата посяга на законната частна собственост;)

30

mm

преди 11 години

Докато не видя всички къщи на кота нула не вервам