34

Анонимен

преди 11 години

Хаха Middle East = Среден изток :D

33

за 36

преди 11 години

А ти да не си арабеск..

32

76

преди 11 години

Бай Трендо, половината от стоките които не са чисто китайски са направени с еврейски капитали - едно малборо да запалиш или шоколад да си купиш или в мол да влезеш и т.н- все за ереите е печалбата.

31

Бъгси

преди 11 години

Дай на *** компютер и гледай сеира.Повечето от коментиращите са в тази категория!Не знам в какво основание се крие вашата омраза към този народ и държава.ДНЕС БГ. Точно това цели.Първо си оправете вашият двор после коментирайте другите.За тях ще напиша само едно ЕВАЛА !!!!За тях не е живота кат вас слушане чалга,местене в левият крачол( Ким К. ) идол п...л Азис.Направете малка Екскурзия по света и вижте колко хора знаят за нас великите многознаещи Българи и впечетлението им за нас по света

30

Бай Трендо

преди 11 години

Колеги, заинтересувайте се след 1948 г. Държавата Израел колко БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ е получила от САЩ, вкл. военна, икономическа, научно - техническа. Драги ми Кавказецо, Израел е малък като муха, но усвоява финансов ресурс като слон. Тези пари те не са ги заработили, те са целева помощ от американците. Израелски стоки не се купуват от персийците, арабите и др. народи и държави. Ти колко израелски стоки си видял у нас или в ЕС? Виж, оръжие и боеприпаси продават ударно и само на съюзници на САЩ...

29

Do 31

преди 11 години

Ето затова не обичам да работя с българи. Не четат, и мисля винаги, че знаят много. Чужденците ни се смеят за това !!Чувал ли си за Яcode-signing ? За Md5 даже няма да говоря, стига само да напишеш "md5 collision" в интернет. CA са институции, а не програми. Провери в интернет.А, и ...ти си *** :))

28

AcOrP

преди 11 години

До 26 Ти си яко некомпетентен. чул недучул нещо за мд5 и вече пише "компетентни мнения" МД5 алгоритъма не е кракнат все още и най-вероятно няма и да го реверснат скоро. За "електронните подписи" Нямат нищо общо с МД5. Да не говорим да имитират... Всеки един човек може да си инсталира CA(Certificate Authority) и да създава сертификати. Вече за да са Trusted трябва рут сертификата да е добавен като тръстед.Сертификатите не се използват за да се излъже компютъра да изпълнява команди.....

27

до 26

преди 11 години

Flame е първият вирус в света използващ нов начин за атака срещу md5 хеш алгоритъма. Той служа за изчисляване на уникален отпечатък на елктронните подписи. Чрез тази атака, хакерите са могли да възпроизведат електронни подписи които имитират тези от Microsoft. От там нататък машината може лесно да се "излъже" да извършва обновления, изпълнява команди и т.н. ...Е, това е му е сложността ;)Този начин за атака на МД5 е неизвестен досега и е възможно да се направи само от квалф.криптографи.

26

Прочетете

преди 11 години

Истината за Евреите judassicpark.narod.ru/izbrani_misli.htm

25

Анонимен

преди 11 години

Добре че Израел ги защитава Сащ.Иначе щеше да бъде заличена отдавана.Всички в региона мразят Израел.Всички проблеми в Близкия Изток идват от тях

24

Анонимен

преди 11 години

Какво точно в 'сложността' му предполага държавна помощ ?! От маса години насам се е доказало, че от държавните структури излизат само простотии!

23

Анонимен

преди 11 години

Касперски пък е най-тъпата антивирусна!

22

Кавказ

преди 11 години

Израел е една страна която заслужава само уважение.Малки са като микроб и се перчат на големи сили като Иран и Турция без никакъв страх.А тук мишките във форума да погледнат какво прави България,как се дупи на турция и македония и сърбия.Ако израел беше на мястото на България щеше да им разкаже играта на макетата и сърбите,ама нали българина е *** и обича макета и сърби.VIVA GEORGIA. VIVA CAUCASUS

21

Анонимен

преди 11 години

Бах мааму ко е той нещо кви са тия вируси бацили.Чудя се да не би да е от мене одеве се изкашлях върху клавиатурата и вече в интернет ме пишат.

20

,..

преди 11 години

dnes.bg пак са назад. Вируса кога беше открит, та даже е изпратена команда за самоунищожението му, те сега пишат за него :)

19

е

преди 11 години

И аз имах известно време съмнение, че в моя компютър има нещо нередно. Принудих се да го отворя и видях една умряла мишка. Дано не е изпратена от еврей, че не знам как ще се обяснявам.

18

Анонимен

преди 11 години

Кухарче само ти ли си цъкнал минусче на 11 буахаха.Като не си наясно не обаждай.Целта на Евреина е да се ислямизира Европа до като не изчезнат Християните за да може по лесно да контролират.После и Мюсюлманите ще изтребят за да останат само те Богопомазаните и да контролират света.

17

мноо интересно

преди 11 години

кво подслушване, то е достатъчно да прочетеш един уеб-форум и всичко ти става ясно :D тва даже и нашя Явор Колев го знае

16

до 14

преди 11 години

Аве много си плиткоумен.Защо мислиш БГ е паднала под турска власт и кой е виновен за това.Евреина и неговия съюзник Исляма.За бедите в БГ са виновни Ереите и никой друг.

15

араб

преди 11 години

нашету компутер работи на спешъл оперейшън систем измислено от араб за араб, вирус на американец нас не лови, ние има имунитет.