51

todor

преди 11 години

SRAM. V Evropa slaga tabeli, 4e ima kamera. Kade e u nas zakona PRIVACY???

50

Анонимен

преди 11 години

robstvoto pochti e palno kameri podslyshvatelni ystroistva v yslyga na oligarxiata i kapitalizma za kontrol na raiata da ne shava i niama prava.

49

Анонимен

преди 11 години

nqkoi znae li kakvi sa radarite i na koq 4estota sa dali na X ili druga

48

знайко

преди 11 години

Честито на работещите в такива патрулки.Излъчването от радарите е такова,че полицаите ще изиграят ролята на пилето в печката.Това не бих работел за нищо на света!

47

Анонимен

преди 11 години

Не се шашкайте, има начин да се прецакат и тези камери. Просто не нарушавайте правилника за движение и няма да ви се наложи да пълните хазната.

46

sz

преди 11 години

Изглежда като да може да снима и когато патрулката се движи:) Паралелът с пенсиите е неуместен - едва ли 42 камери струват кой знае колко съпоставимо с пенсиите. Освен това ще генерират приходи в хазната, а не в джоба на катаджиите.

45

Анонимен

преди 11 години

Интересно какво става с тези камери, ако в колата си имаш устройство за заглушаване на GSM и GPS сигнали. Продават се свободно и не са забранени.И заглушават доста широк спектър от честоти. Гледам, че камерата има GPS позициониране. Ако се влияе от тези устройства, означава, че точно луксозните автомобили, които най-често нарушават и някои от тях имат такива устройства, няма да бъдат санкционирани.

44

Анонимен

преди 11 години

Моя джип камера не го фаща...броил съм 80 000 евра за него еййй.И мойта кукла много му се радва милата.

43

Анонимен

преди 11 години

Искахте полицейщина и мутри-ето виИскахте стабилност-ето ви безработица и глоби.Какво друго чакате от полицаи-камери и глоби.Искахте президент-избрахте си смешка.А иначе камери се слагат като има магистрали по които да се кара-а не като сега . . .

42

са6о

преди 11 години

Вижте как да ги надхитрите 5strike/bg/invitation/bylink/74632

41

Народа

преди 11 години

Дали ще може с камерите да се справят с проблема безразборно педалско паркиране. Писна ни вече от неебателни комплексари и силиконови ***, които *** да се показват колко са гоуеми и не им пука от знаци и от другите участници в движението. Само яки глоби ще секнат просташкото Бай Ганьовско у българина.

40

Мдааа!

преди 11 години

Туй е новата икономическа стратегия на Боко и Цвъчко.Съсипаха бизнеса който допреди тях пълнеше хазната, сега от глоби ще връзват бюджета.Абе щом доживяхме пожарникар и физкултурник да се изживяват като елит на нацията, какво да говорим.Мъка, братлета...мъъкаааа!

39

Анонимен

преди 11 години

Малко са. Да и мене не ме устройва но това е единствения начин да се научим че щом е закон трябва да се спазва.

38

Добрич

преди 11 години

До 47.Камерите се изплащат.Преди час в Добрич блъснаха ученик, най вероятно заради превишена скорост.Не съм бил очевидец,но май и на пеш. пътека.Камионетката не е успяла да спре и се е блъснала и в дърветата край улицата.Ако навсякъде има камери такива случай почти няма да има.Дано детето уцелее.

37

Анонимен

преди 11 години

За камери пари има ? А за пенсии и заплати няма така ли ? Това ли е начина да вдигнете стандарта на българина с глоби, актове, предписания, с камери, фискални GSM апарати, чипове и нивомери по цистерни и бензиностанции ... паланки ? Я сега да видим, какво подяволите стана с онова нещо наречено електронно правителство, за което начинание потъна милиард народна пара ? Направете нещо да не е в ощърб на хората, че избори идат, а след изборите ... Белене отново ще отвори врати, но като затвор.

36

GPS -ът

преди 11 години

Сложете по един GPS на всеки в главата да ви е по-лесно да ни следите ваща кожа. Така не само скоростта ще контролирате, а даже и кой къде ходи, с кого говори и кой "благославя" и не зачита партията майка. Ваща ***.а ! Вие само ги сложете, а ние ще си платим за "услугата" както винаги, то се знае.

35

...

преди 11 години

Та явно цялата работа е направена, за да се кърпи бюджета с глоби а не да се спрат нарушенията!

34

...

преди 11 години

Та явно цялата работа е направена, за да се кърпи бюджета с глоби а не да се спрат нарушенията!

33

Анонимен

преди 11 години

Хора, явно не знаете новия правилник!!! Снимането е по-добро за нарушителите по няколко причини.1. Не се пише акт и не се редиш на опашки. Плащането става по банков път от собственика на МПС-то, т.е. липсва възпитателния момент-нарушителя остава анонимен.2. Не се отнемат точки от контролния талон и не се отнема книжкаа при превишаване с над 50 км/ч, когато нарушението е констатирано с камера. Плаща се само глоба.3. Връх на сладоледа - ако се плати в 2 седмичен срок позваш 30% отстъпка!

32

пешеходец

преди 11 години

Крайно време е да спре войната по пътищата!!!