9

Анонимен

преди 11 години

do11.hodi da jiveech v misilimanska darjava,posle mi se obadi,ako si jiva.

8

koko

преди 11 години

na koito ne mu iznasia evropa,da si hodi ot kadeto e.ot pod4ovezi nemame nujda.

7

До 10

преди 11 години

Брато, ти нещо бая модерни екшъни си гледал? Успокойте се, докато *** католици разбиват света, като го поставят в изкуствени кризи, вие плюете мюсюлманите и обвинявате евреите в световна конспирация.Със всеки мюсюлманин с когото се познавам съм останал с огромни впечатления а те са, алжирци, турци, сириици и мисля че се изчерпах. Мюсюлманите никога няма да наранят човек когато се държи човешки с тях, каквото почукало такова се обадило.

6

незнаино

преди 11 години

нека така ще бъде и още по страшно ще става като сте многохуманни,пуснахте ги да се заселят,да се внедрят в наи висшите слоеве ,завладяха европа ,наложиха и ще налагат своите методи и обичаи ,а вие ще ги хуманитизирате ,те ще гърмят и убиват в името на А ллаха и ще се размножават като заици и ще превземат европееската земя,това е планът им и тои е постигнат .Опомнете се европееици ,докъто не е късно европа става Афроарабо европ

5

Анонимен

преди 11 години

Европа заслужава тероризъм! Най вече Англия, Франция, Португалия и Испания които в продължение на векове тормозят света. "Великите" колонизатори които са унищожили толкова древни култури и са избили стотици милиони невинни хора по целия свят Е ВРЕМЕ ДА СИ ПЛАТЯТ! Ислямската империя се е на път да завладее Европа (после и Америка) със своето тайно и тихо оръжие - ИМИГРАНТИТЕ които имат по минимум 5 деца. Да ги завладяват и да ги взривяват! ДОЛУ КОЛОНИЗАТОРИТЕ ( те са истинските терористи)

4

Сибила

преди 11 години

Както вървят нещата един ден на Брайвик ще ми издигнат паметник с надпис "Героят, който пръв започната борбата с исляма". Не че ще е нещо лошо...:) Историята от 30-те години се повтаря но с исляма на мястото на евреите. Но този път няма да има кой да ги спаси.

3

Само питам,

преди 11 години

Това не е ли сирийска "демократка"?

2

Анонимен

преди 11 години

Такива забулени диваци като ги набарат по ЕС да ги разстрелват без съд и присъда , тва ще е най-новата ЕС директива за борба с тероризма. 9мм. качествено олово са стотици пъти по-ефтини и по ефикасни от куп съдии , прокурори и бог знае още колко чиновници. Нека видят толерастията до къде води и колко пагубна може да бъде за целия ЕС.

1

И кво

преди 11 години

Преди малко им викаха опозиция на режимите в близкия изток, а сега им викат ислямисти?