9

Точка

преди 11 години

Целта им бе да свалят крадливото "дясно" правителство на демократлибералите! Партия, която преди 2 години бе част от европейския соц съюз, а изведнъж се е сетила, че е дясна! Партия на президента Басеску! Повтарям - в Румъния, в момента на власт е Съюз, чиято програма за управление включва най-доброто от леви, центирстки и десни идеи!

8

Точка

преди 11 години

Но комент - Понта, да - е лидер на социалдемократите и води съюза заедно с шефовете на другите две партии - консерваторите - Даниел Константин и либералите - Крин Антонеску. Съгласно договорът между трите партии - премиерът на правителството им е Понта, президент на Румъния -Антонеску. Константин получава лидерско място в Сената. Не казввам, че правителството е дясно, но не е ляво. То е и логично, след като партиите, които съставят Соц-либ съюз са лява, центристка и дясна партия!

7

НО КОМЕНТ

преди 11 години

ВРЕМЕ Е ДА ИЗМЕТЕМ И ОТ БЪЛГАРИЯ ДЕСНИЧАРСКИТЕ ФАШИСТИ!

6

но комент

преди 11 години

понта е водач на социалдемократите в Румъния, хич не се връзвайте на разни гербаджийски точки.играе ли мечката в съседите, ще заиграе и у нас.берлускони, саркози, меркел-десничарите си отиват.

5

но комент

преди 11 години

Точка, то и във франция социалистите не са леви,нали?ДОЛНА И ГНУСНА ГЕРБАДЖИЙСКА ПРОПАГАНДА!Времето ви изтича, герберче, готви се да бягаш от България!

4

Точка

преди 11 години

Днеслбг, за пореде път чета, че правителството в Румъния има лява ориентация. Това е огромна лъжа! СоциалЛИБЕРАЛНИЯ съюз е съставен от социал-демократи - леви, консерватори - центристи и либерали - десни! Платформата на правителтството е същността от договорените между трите парти точки! В някой сфери решенията са типично леви, в други - деснои - в зависимост от постигналите споразумения. Демократлибералите пък са десни, ама друг път... допреди 2 г. бяха в соц. евро. съюз! Те всъщност са КРАДЦИ!

3

bg

преди 11 години

Идат избори - мислете и идете да гласувате. Иначе нямате право да коментирате.

2

Анонимен

преди 11 години

На хората им писна от криза искат си доходите и просперитета ане стягане на колани заради някой елементи кйто печелят още повече от глупостите който творят.

1

Анонимен

преди 11 години

Покрай измислената криза в целия ЕС печелят левите партии, само ние оставаме остров на тиквовизма:)