15

Стар вретенар

преди 11 години

ПЪЛНИ *** даже и коментари не правим , тогава , какво искаме !?

14

veterinar izvan BULG

преди 11 години

IMUNOPROFILAKTIKATA da se dava na 4astnopraktikuvashtite ,no sled konkurs i kandidatstvane .MARKIROVKATA i PATNITE LISTOVE na sobstvenitsite na givotnite (fermeri) i da se kontrolirat ot DARGAVNITE VETERINARI .kolko e prosto i e izmisleno otdavna !!!

13

симо

преди 11 години

Дано да успеете но Миро и Данчо вече са го решили и са получили санкция от Вездесъщия.

12

Бяс

преди 11 години

Няма да има ветеринарни лекари,защото вместо да се дадат пари за профилактика,се прави"проформа" ваксинация за бяс по дивите лисици при температура на въздуха 30 градуса истойност на поръчката около 2милиона лева за кампания от фирми без необходиматаквалификация на персонала.

11

Приятел на вет

преди 11 години

Това с лекарствата пък е най-великата глупост! Не може да се дават лекарства безконтролно! Някой казал на дядото какво бил дал на кравата, дядото дал и той, ама кой да им каже, че има карентни срокове? И после дядото дои, продава, а ние ядем/пием мляко с антибиотици за ***!!!Ако на някой са му взели 70-100 лв. за операция на котка и затова мисли, че е скъпо - ми да учи 6 години и после да се мъчи да оперира животно с толкова малки органи!!!

10

Приятел на вет

преди 11 години

...ветеринарите има конкуренция. Има такива, които изкарват по 400 лв., защото толкова могат и толкова ги търсят. Има и такива, които правят по 2000. Но имат огромна успеваемост при лечението и осеменяването, много животни в района си, прибират се в 21-22 вкъщи и не знаят какво е почивен ден! И вършат отговорна и *** работа!

9

Приятел на вет

преди 11 години

Изобщо си нямате идея от ветеринарната дейност и ви личи! Извършването на профилактика и издаването на пътни листи при продажбата на животни е предпоставка за качествено месо за консумация от вас самите! Може и да има разни мародери в някои отдалечени села, които се възползват от монопола си и дерат кожи, но далеч не всички са така. Въпреки районирането, честа практика е навлизането в чужд участък по някаква причина - участъковия лекар е не достатъчно добър, взема скъпо и други, та и при

8

анализатор

преди 11 години

Всъщност истината е, че заплащането на повечето ветеринари е трагично. Няма развито животновъдство и няма и как да има. Щяха да строят ограждения по границите с Турция, за да ни пази от епизотии по животните, но се отказаха. Едно заразено животно да премине и хиляди животни у нас са обречени на унищожение. Износа на животни и животински храни (колкото и малък да е той) ще бъде забранен веднага и още повече хора остават без работа.....

7

трябва

преди 11 години

Трябва да има промени и строг контрол на ветеринарната дейност. Бездействието и печалбарството на ветеринарната гилдия трябва да бъде прекратено.

6

тони

преди 11 години

Май все се изказват хора,които не са наясно с ветеринарното законодателство и дейността на ветеринарните лекари! Изказването - "Беден ветеринар няма" е отживелица. Така че, много ви моля бъдете по лоялни към тях! "Опростачената интелигенция" не е в лицето на работещия ветеринар, а в управляващите го!

5

аватар

преди 11 години

Сенчестата мафия се надига за повече пространства и привилегии от държавната хранилка.Ветеринарната гилдия е най опростачената "интилигенция" в държавата ни,какъвто е и министърат им !!Тези хора са най големите мародери в малките населени места на държава та ни !!

4

Анонимен

преди 11 години

Ветеринаритe като не разбират да си траят в НС са повече компетенти.

3

Анонимен

преди 11 години

Румънците подкрепиха убедително новото ляво правителство на премиера Виктор Понта в местните избори, като изпратиха ясно послание, че им е дошло до гуша от мерки за икономии, коментира Ройтерс.

2

Анонимен

преди 11 години

Тези пък какво искат? Съдират кожите на старците по селата. Въртят далаверките с фермите.Гладен и беден ветеринар няма.

1

T.N.T.

преди 11 години

NEZNAM,NERAZBIRAMDANO SA PRAVI I USPEQT,NO...MODERNATA LQVA *** PRA4KA GI CAPA,KATO WSQKO NE6TO,DO KOETO SE DOKOSNE...