276

Viva USA!

преди 11 години

Джон Атанасов е американец от български и ирландски произход!

275

Gataka

преди 11 години

от САЩ може и нищо добро да не сте видели, ама атакаджиите (Чотолов и др.) правите бизнес с турците, иначе ги плюете за да печелите гласове!

274

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

AKO ZNAETE KOLKO SVETLINI GODINI STE NAZAT OT AMERICA LOCHO CHTE VI STANE . HORATA IMAT AFRIKANEC ZA PREZIDEN. A VIE SAS RASISKO BALKANSKIA MANTALITET ZA KADE STE .

273

Анонимен

преди 11 години

И с какво ни обогати тази новина,десетина *** ядат кебапчета и *** им свирят...

272

Анонимен

преди 11 години

Дон,кое му е оригиналното,аз се срамувам!

271

Дон Кольо

преди 11 години

Евала, много оригинално. А до този под мен - никой не ни е длъжен за нищо, но защо се меси в нашата политика?

270

Judge Dredd

преди 11 години

Американците имат две хубави неща - Indian и Harley-Davidson....и... приключихме със списъка...

269

Атака

преди 11 години

От САЩ нищо добро не сме видели нито ние, нито другите държави!Един палчо си тръгна, но друг ще дойде на негово място, а нашите политици пак ще лижат както го правят постоянно!

268

Анонимен

преди 11 години

Целта на посланика е не да направи нещо за България,а да представи своята държава по най-добрият начин,но целта на министри е да работят за развитието на държавата,я питайте Велчев и Каракачанов като какво правеха на една яхта с Доктора/убит/,барабар с Петър Петров Амигоса-подсъдим,на яхтата-вземаха подкуп ли,а Доган защо взе 2 000 000 от Цанков камък,а Моника защо прибра хиляди-кой ще им повярва вече..а за посланика я ще си спомним,я не,но нашите *** и крадливи .овна напомнят и вонят.

267

Анонимен

преди 11 години

Протестиращите да хванат за ръчичка Каракачанов и да отидат пред хотелите на Милен Велчев и всички заедно да го попитат как ,с какви пари ги построи,ако не беше станала издънката с *** хванати на Варненското летище-кеш предназначени за Велчев кой щеше да научи с кого си има работа Хотелчев-някой да го осъди?!Да каже какви простотии направи,че сега и децата и внуците ми ще плащат за заема за да погасяваме изгъзиците на оцъклю?!А иначе господина ще си отиде и друг ще дойде,е и...

266

до 361

преди 11 години

Какво направи Уорлик за Бг ...?Такъв *** ,....САЩ не е изпращало до сега в Целия свят!

265

До 360

преди 11 години

Еми след като Каракачанов е ченге мръсно, какво очакваш

264

ВМРО - БДП

преди 11 години

Отдавна ВМРО се контролира от БСП, така че не се изненадвайте на идиотщините им.

263

Тъпанари

преди 11 години

*** в България колкото искаш.А тези нещастници, с подобни акции само срамят името на ВМРО.

262

dо 351

преди 11 години

Благодарим ти "българино" ,за....''подкрепата" на Уорлик,големия *** на САЩ !

261

realist

преди 11 години

Поздравления за акцията!

260

традиционалист

преди 11 години

По стар народен обичай, камъни трябваше да се хвърлят подире му, та да се не връща никога и да забрави за България изобщо!Но за ц*ганския му мандат - ц*ганско изпращане ! ;)

259

Николай

преди 11 години

Мога да ти кажа, че никой не ми е плащал, за да стоя там. Отидох, защото тоя *** заслужаваше подобаващо изпращане. *** оркестър беше, защото Уорлик каза, че *** са бъдещето на България, а кебапчетата - защото го видяхме във Видин как си върши работата. Беше малко, скромно, повеселихме се от сърце! А ти тука можеш да дрънкаш глупости и клевети колкото си искаш. Глупостта е човешко право!

258

Анонимен

преди 11 години

Младежите са изяли кебапчета, и с това е завършила постановката.Излагация! какво ство става с Каракачанов? Тлъстее ли? Какво става с уриниращият във фонтани? Ще бори с Първанов, герб ли?Само с глупости се занимавате.

257

pimpalicious

преди 11 години

Еми, пичът се издъни със сделката за Шеврон и те сега му бият шута. Нормално за американците, това е начинът, по който те работят. Ами, ние? Защо продължаваме да им се дупим? Защо само заради техния интерес, спираме проекти като АЕЦ Белене с руско участие? Защо Бойко не дава пет пари за този проект, ама за проучванията за шислов газ ще си счупи устата да говори??? Не на обслужването на чужди интереси за сметка на българските!