490

До 634

преди 11 години

Не е верно. Бардака си е бил и си остава винаги стария. Бардака се казва бг мафия. А ку...вите са все нови - НДСВ, ГЕРБ, сега някви си сдружения, дето обслужват мафията с пълна програма. Само една стара ку...ва има - БСП, и се държи здраво като Лили Иванова. Стара ама не се дава, ха ха, стара ама опитна, секс на екс

489

Ема

преди 11 години

Мисля,че е време да спрем да чакаме този кадърния,няма да дойде!

488

ГЕРБ не искат

преди 11 години

ГЕРБ не искат властта, то е ясно. Трябва им някой кадърен, пак да напълни резерва, за да може те след това пак да го изхарчат, ха ха.. Свършиха парите сега сме на заеми, а утре на още по големи заеми, докато дойде некой кадърен

487

ВЪЗМОТЕН Е НАРОДЪТ

преди 11 години

ВЪПРЕКИ ИЗТРИТИТЕ МУ КОМЕНТАРИ, НЕУГОВОРЕНИ ОТ ДНЕС.БГ С ЧЕРВЕНАТА КУКУВИЧКА, ИЗПЪКВА СИЛНАТА МУ "ЛЮБОВ" КЪМ ПИСКАЩАТА КУКЛА, КОЯТО В ТАЗИ ЗАДЪЛБОЧЕНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГО ЗАНИМАВА СЪС БЕЗЛИЧНАТА СИ ОСОБА И БЕЗЛИЧНАТА СИ ЗАКЪСНЯЛА СКЪПО ПЛАТЕНА ПО МЕДИИТЕ "ДЯСНА" ПОЛИТИКА. МАДАМ "YES", КОЯТО ВИНАГИ СЕ Е СТРЕМИЛА И ПАРАДИРАЛА С ЛЯВАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ ПРЕД ОРГАНИТЕ НА ДС, ИЗВЕДНАЖ СТАВА ПРОПОВЕДНИК НА ДЯСНАТА ИДЕЯ И ПЛЕЩИ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ, НАПЪЛНО НЕПОСТИЖИМА РОЛЯ ЗА Н

486

До 635

преди 11 години

А Разбойко какъв е - изкуфял дърт бухал, *** на червените кардинали. Що не вземат другаря Разбойко с друкарката Кратунева, ще са си лика прилика. Кога ще е сватбата?

485

Кайо

преди 11 години

България щом е на българите, дали ще уважи и подкрепи, другарката Кунева, нагласите на българите за референдум относно АЕЦ "Белене"?

484

Анонимен

преди 11 години

Изкуфяла дърта кукумявка *** на червените кардинали ти ще си на принципа изгори за да светиш кукло ,теб червените цял живот са те Чу..ли и сега пак го правят пръмовице отивай да се изкъпеш в румънската АЕЦ Матна вода МОЖЕ ДА ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА дано има някой ден и за теб справедливост и дано да е по скоро.

483

Georgi

преди 11 години

Нов бардак със стари к****... Не мерси!

482

qwer

преди 11 години

Ха ха попитах само след Габонската афера тази Кунева какво ще "сготви" с Бг горите,а комуните от Днес.Бг ме изтриха. Яко е навлезнал комунизмът на Путин и тук,явно остават само коментариите на червената ***,затова мисля,че без война Б-я няма да я бъде,докато мърдат омразните комуните,животът в дътжавата няма да мърда.

481

До 1234

преди 11 години

Няма злоба,а огромно разочарование!Аз не и вярвам и не съм забравил безличното и отношение към българите в миналото.А сега иска да ме накара да и вярвам,да ама не!

480

77

преди 11 години

ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ. ПАРТИИТЕ В БГ СЕ СУБСИДИРАТ ОТ МАФИЯ И МОНОПОЛИ,ПРИМЕРА СЪС МИШО БИРАТА.КОЛКОТО ДО КУНЕВА,ТЯ ПРЕДИ ВРЕМЕ СИ ГО КАЗА ЧЕ НЕЙНАТА ПАРТИЯ НЯМА ДА РАЗЧИТА НА ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ, А НА ЧАСТНИ ТАКИВА. ИЛИ ПРОСТО КАЗАНО СТАРА ПРИКАЗКА С НОВА ПЕСЕН.

479

EEEEE

преди 11 години

Нов бардак със стари ку...и .Честито.

478

ето ги новите

преди 11 години

- Сред учредителите има хора от различни политически партии - СДС, ДСБ, НДСВ. Какво ги доведе при г-жа Кунева ?- Те търсят нов политически дом. Предполагам, че всеки от тях е стигнал до едно вътрешно решение, че се нуждае от нов политически проект, чрез който да реализира своите цели по-успешно. Очевидно другите политически формации, в които са били, вече не дават тази перспектива.

477

1234

преди 11 години

Еййй, много злоба бе. Българите винаги са мразели образованите и успелите. За неграмотниците от Герб и БСП не се изненадвам. Учудва ме позицията на костовистите с промити мозъци - много от техните хора отидоха в тази партия. Очевидно в ДСБ са останали предимно ***, жалко. Братоубийствената война винаги е била приоритет на комуниста Костов.

476

топала

преди 11 години

ляво или дясно всеки има право да избира

475

Румъния - наляво

преди 11 години

Очаквайте ку---чката горе, да смени стрелката. И бат Бойко няма да остане назад. Ама неговата няма да стане! Лапнал е здраво -ура на американците. Мдаааааа.

474

levskarcheto77

преди 11 години

Кунева ще се провали, защото е лабилна и защото сами с парите на олигарсите - няма да стигне потенциал да влезе в парламента! Плюс това фамилията Пръмова лекично напомня БКТ - какво дясно е тръгнала да прави?

473

Анонимен

преди 11 години

Румънците подкрепиха убедително новото ляво правителство на премиера Виктор Понта в местните избори, като изпратиха ясно послание, че им е дошло до гуша от мерки за икономии, коментира Ройтерс.

472

Диди

преди 11 години

Провал с гръм и трясък...Кунева не заслужава нищо друго!

471

Ivan Grozni

преди 11 години

Поредния спасителен продукт с макра КОмунистичеки ***... дано електората да епоумнял малко поне и да не се вързва... кокови спаси Костоффф от Виденов, Крадлиивя дедо от Косотоффф, Сергея от Дедо, Мутрата от Тройната ламя.... толкова и тая нафталинов лелка-милион(ард?)ерка....